Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olvasonaplo

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel egy fiatal srác szorongatta a kezében, de sajnos nem sikerült olvasnia a könyvet, mivel igencsak sokan várakoztunk a buszra.Paulo Coelho: A portobellói boszorkányAjánló..
Egy fiatal (kb 20 éves) srác olvasgatta, elég elmélyülten, mert még a fejét is fordítgatta jobbra balra. Biztos nagyon jó lehet. :)Michael Ende: A végtelen történetAjánló      Ezt viszont egy igen morcos hölgy olvasgatta. Kicsit pipa volt, hogy a busz kb…..
Egy kicsit elmaradva összefoglalnám ezt a pár napot, hogy milyen könyveket láttam. :)John Middleton: Fejleszd az elmédEgy huszonéves lány olvasta a metrón. Igen érdekesnek találtam a könyvet, majd valamikor belekukkantok a műbe , ha valamelyik könyvesboltban járok. (Ez elég sűrűn…..
Olvasonaplo 2008.10.14 13:20:46
Sikerült két olvasó emberkét is megfigyelnem, sajnos a harmadik utazónál csak az írót (Wilbur Smith) láttam, de majd legközelebb ügyesebb leszek. :) Nah akkor lássuk:Dr. Csernus Imre: A nő Egy idősebb hölgy olvasta igen elmélyülten. Valószínűleg mire beért a munkahelyére már…..
3 különböző korosztály 3 különböző könyvet olvasott. Az egyiket épp hogy kitudtam lesni. :)   20-as éveiben járó hölgy Malcom Smith-től olvasta Kiégett hívő életet. Érdekes cím, kíváncsi lennék a tartalomra is.Fiatal hölgyemény olvasta, miközben épp az iskola…..
Munkába menet egy mellettem álló férfi igencsak vaskos könyvet tartogatott a kezében, mégpedig Dan Brown-tól Angyalok és Dénomokat.  Mindenkinek jó munkát és szép napot. :)..
Hazafele sikerült a páromnak meglesnie, mit is olvas a fiatal lány a buszon, és a következő könyvet tartotta a kezében: Christopher Moore Biff evangéliuma. Hát igen, sasszeme van! Egyébként ezt már én is olvastam... :) ..
Egy idősebb néni kezében láttam, igen elmélyülten olvasta a következő könyvet:Wieslaw Kielar: A 290. számú auschwitzi fogolyBiztos érdekes lehet. :)..
J.K. Rowling: Harry Potter és a halál ereklyéiA mai nap folyamán egy kb 20-25 év közötti srác olvasta. Titkon megfigyeltem mit fogott a kezében. :)..