Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angerfist

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy hülyék vagyunk, vagy naivak, de mi elhittük, hogy rámegyünk az izraeliek torkára, és átharapjuk. Ebből az lett, hogy most csalódottak vagyunk, ez viszont már biztos, hogy a mi hülyeségünk miatt is van, mert az elmúlt évek magyar válogatottjaitól ez egy kiváló teljesítmény…..
Természetesen leginkább a Derby della Madonnina felé kalandoznak gondolataink, pedig a 24. fordulóban sok, külön-külön is igen nagy jelentőségű kérdésre kapunk majd választ – amellett, persze, hogy végleg eldől: a Milan nem lesz bajnok. A Genoa és a Fiorentina az utolsó…..
angerfist 2009.02.15 19:14:40
Az ember mindig tanul valamit. Például azt, hogy mielőtt a futball szerethetőbbé tételét és felemelkedését szolgáló javaslatokat olvasgatna, tegye félre az ebédjét. Csak a félrenyelés kellemetlen érzését elkerülendő. Már önmagában az is érdekes, hogy miközben Európa…..
Könnyfátyolos szemmel, de atyai büszkeséggel integetjük el Huszti Szabolcsot – a fiunk egyetemista lett. Huszti körül hónapok óta nagy volt a bizonytalanság, kinőtte a Hannovert, már tavaly is volt rá esély, hogy továbbálljon. Azt hittük, a Hamburg és a Celtic…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
angerfist 2009.02.02 16:49:28
Az utolsó őszi fordulóig kellett várnia a kárörvendők mezőnyének, hogy kifektetve lássa az Intert (a Milan csak megverte őket), mégis csak egy pontot tudott hozni Mourinhóékon a bolyhos nyuszitappancsban Rómába utazó Juventus. A Milan gyengén játszva, Pato és Abbiati…..
angerfist 2009.01.21 19:31:27
én nem értem mért nem adtuk el kakát.. gyanítom nem is volt rá semmi esély csak egy szokásos berlusconit szerettessük meg az ultrákkal történetet láthattunk ujra. kár, mert nekem már kezd elegem lenni kakából. nem értem mi történhetett vele, mert nemcsak nem tud át venni egy passzt, de nem is akar. ami még durva, h kb elfutnak mellette és dobja magát. elég szomorú. ettől függetlenül szimpatikus gyerek maradt emberként. de mint játékos egyre kevésbé tudom tolerálni. seedorf, pirlo meg kb komédia: ) durva h a világ legjobb bajnokságában, a világ legnagyobb csapatában ennyire ne legyen kedve valakinek futbalozni. ancelotti szintén leválthatná magát, de legalább a 4321et 4222re főleg ha boriello visszajönne. pato 3 éven belül top 5 labdarúgó a földön. dinho meg most az. abbiati meg ugy néz ki mint egy aidses naná h nem mernek gólt rugni neki. remélem jó lesz eza brazil gyerkőc. jankulovski meg jó lesz seginhocserének (80.perc gólpassz) seva-kijev. jövőre miénk a BL. idén, főleg ha nesta levágja a bal lábát és mankóval visszajön a pályára, akkor meglesz az uefa is. bár talán favallival is meglehet. nemtom senderost mért nem küldjük. sztem forma. vagyük meg skrtelt és aggert : ) ellensúlyozzák kicsit beckham reklámértékét. beckhamet sem vágom mért szidja mindenki. sztem jól pörög. azért 13k-t lekocogott az első meccsén, bár látszik nincs meg a meccsszám ami kéne. majd belejön. rinot nem hiányoljuk. flamini kéne. gourcuff is: )
forza milan campiones
David Beckhamben gazdag Serie A-hétvégét kívánunk a boldog újév és a minden más jó mellé, ami egyben azt is bizonyítja, hogy nem tűnt el az olasz futball az NST-ről, csak áldozatul esett egy időre néhány más dolognak. A 18. forduló simának ígérkezik, nagy meglepetésekre mi…..
A fociban nem meglepő módon egyszerre két csapat mamlasz van a pályán, egymás megsemmisítésének nem titkolt céljával. Azokat a rosszarcúakat, akiknél a labda van, támadóknak hívjuk. Bármilyen hihetetlen, ezeket hústornyokat betanították számos, sok esetben igen összetett trükk…..
Négy meccsel elkezdődik a rájátszás végre. Lehet tippelni kommentben eredményeket. A győztesnek összehozunk egy amerikaifoci-ajándékot a Super Bowl után (ezt hamarosan pontosítjuk). A következő fordulókat is ebben a posztban tesszük közzé.Ha eltalálod a végeredményt: 5 pontHa…..
Év vége van, a számadások ideje. A megszokottól eltérően, idén egy picikét szusszanhatnak a PL csapatok, hiszen újévkor nem lesz meccs, s akik a FA kupát sem akarják komolyan venni, azok hülyére ihatják magukat szilveszterkor is. Így nekünk is van egy kis időnk megmutatni Nektek…..
angerfist 2009.01.01 15:49:54
Második körben a négy gigantikus PL klub gyenge, vagy gyengébb képességű játékosaiból gyúrunk egy csapatot. Vannak posztok, ahol meg kellett erőltetni magunkat, hogy egyáltalán valaki legyen ott is, de több helyen annyira adta magát a megoldás, hogy egy másodpercig sem…..
A hétközi kupakudarcok után a bajnoki küzdelem legalább valamiféle sikerélmény lehetőségét sejtteti a spanyol csapatok előtt. Egymás ellen könnyebb lehet, mint olyan remek gárdák ellenében, mint a Bázel vagy az Aalborg. Persze a Villarreal és a Barcelona legalább nem…..
Elkésett az olasz összefoglaló, mint Riise Machionniról. Ezzel a szar poénnal indítjuk a 10. forduló összefoglalóját, melyben élre állt a Milan, a Juventus a Roma feje búbjáról véve lendületet folytatta a felkapaszkodást a mocsárból, sokkal jobban meg kellett harcolnia az…..
Az olasz élcsapatok közül egyedül a Gilardino disznólkodása által felfűtött lila szerelvény hasított büszkén a Serie A pályáin, a többiek közül ketten gyalázatos teljesítményt nyújtva győztek, mások elveszítették az első helyüket, megint mások pedig már azt sem tudják,…..
Minden bajnoki évnek vannak felfedezettjei. Olyan játékosok, akik váratlanul és szinte a semmiből tűnnek elő és nyűgözik le az egyszerű szurkolót tudásukkal. Az utóbbi években megszaporodtak a spanyol csapatok tájékán a feltörekvő ifjú tehetségek, akik életkorukra rácáfolva…..
Hi-bát-lan első fordulón vagyunk túl – mondatná velünk Lazio-szurkoló énünk, ha lenne nekünk olyan. Így sincs azonban okunk panaszra, hiszen a nagycsapatok remek meccsekkel bizonyították be, hogy többé-kevésbé igaza volt a közvéleménynek velük kapcsolatban: az Interből…..