Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melinda090124

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2023. augusztus, neurológiai kontroll:  A főorvos biztatására, hogy esetlegesen a gyógyszer majd elhagyható lesz, felkerestem egy neurológust a csökkentés beütemezésének megtervezése miatt. Csabival mentem el egy magán neurológushoz, aki eplepszia specialista, jó véleményeket olvastam róla. Pár…..
2023. május 22. Visszatérés a munkába:  A történetben azért van egy csavar még! A tervek szerint (amikor még nem tudtuk, hogy műtét lesz) május 2-ától egy új szervezeti egységhez kerültem munkahelyen belül. Félő volt, hogy nem várnak meg, de mivel nem tehettem a váratlan eseményről, megvártak. Ezen…..
2023. április 30. Hazamenetel napja:  Délelőtt jött értem Csabi és vidáman, boldogan hagytuk el a kórházat. Megköszöntük az ott dolgozóknak a kiemelt figyelemmel történő munkavégzést. Furcsa volt lesétálni az autóhoz, mert azt hittem, majd imbolyogni fogok és sok lesz az agyamnak hirtelen a sok…..
A műtét utáni reggel korán jöttek a nővérek ébreszteni. Fürgén tették a dolgukat, felkapcsolták a villanyt és ez bántotta a szememet. A fejfájáson kívül egyéb problémám nem volt. Éjszakára rám volt téve az EKG és a vérnyomásmérő, ami bizonyos időközönként pumpált. Hajnalban észrevettem, hogy valami…..
Műtéti előkészületek 2023. április 23. vasárnap:  Ebéd előtt tört rám először a pánik félelem, egészen addig nagyon pozitív voltam. Ekkor, bevallom őszintén, én, a Vas Lady (ahogyan én hívom magamat), elgyengültem, kétségbeestem és a mécses is eltört. Csak néztem ki a hálószoba ablakán és sírtam.…..
2023. március 28. Konzultáció az idegsebész főorvossal: Kiválasztottam egy nagyon sok jó véleménnyel rendelkező orvost, mivel most nagyon fontos volt számunkra az, hogy egy remek szakemberhez kerüljek. Elsőként nagyon ellenálltam a műtét gondolatának, elutasítottam. A friss MR lelet láttán azonban…..
Hazaérkezve kiderült, hogy Csabi is elkapta a COVID-ot, de nagyjából ugyanúgy vészelte át, ahogyan én, náthával és egy-két nap kisebb köhögéssel, még egy erős megfázásos tünetnek sem volt mondható. Természetesen szüleim is elkapták, apukám ugyanolyan könnyedén viselte, mint mi, anyukámat viszont…..
A 2021-es nyaralás után folytatódott az életem a régi kerékvágásban. Voltak munkahelyváltások miatti feszkós időszakok, de ezt leszámítva rendben teltek a mindennapjaim. Sőt, egy régi hobbimat is elővettem és amit gyerekkoromban elhatároztam, azt 2022-ben sikerült megvalósítani, ez pedig az…..
Előzményként úgy érzem, fontos megemlítenem az alábbiakat: 2021 a COVID elleni oltás éve volt. A riogatások célba értek nálunk, emiatt nagyon vártuk, hogy megkapjuk végre, márciusban és júniusban ez megtörtént. Az első oltás beadását követően pár hét múlva óriási zavar támadt a szervezetemben. Erős…..
Üdvözlök minden kedves olvasót! Melinda vagyok, 44 éves. Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy segítsek a sorstársaimnak a történetemmel, mivel a cavernoma egy elég ritka betegség és nagyon sokféle előfordulása, elhelyezkedése van. Hogy nálam hogyan derült fény a betegségre, arról fogok itt mesélni,…..