Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaszalino

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
Engedéllyel nem rendelkező kínai illetékességű élelmiszerfeldolgozó üzemre csaptak le a hatóságok tegnap a a XV. kerületben. Az üzem a józsefvárosi kínai piac büféibe szállított...Az engedély nélkül működő üzemben mintegy 2 tonna élelmiszert és élelmiszer alapanyagot…..
  Valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy a Fidesz akkor is ennyit foglalkozna-e a deviza alapú lakáshitelesekkel, ha nem lenne választási kampány. A témának az önkormányzatisághoz abszolút nincs köze, az elmúlt napokban mégis ez a kormánypártok első számú témája. Nem…..
szaszalino 2010.09.15 12:17:29
@ampelmann:
van egy kia picantóm (4éves)
2 szobás lakásom.
Luxus ez?
szaszalino 2010.09.15 12:32:10
@csoko20:
ezé' vagy ennyire okos, mert mindent anyádtól kapsz(???) vagy egy nicstelen senki, aki most meg röhög, és osztja az észt.
ez a magyar mentalitás....
...a szomszéd tehene akkor is dögöljön már meg, ha nekem nem lehet.
szaszalino 2010.09.15 12:35:39
@rcz:
...na, erről van itt nagybaszó’
Csatlakozás     Tisztelt Cím,   Kérdésem lenne a következő.   Három műszakos rendben dolgozom, egy vasszerkezeti gyárban, napi 8 órát. Egy héten délelőtt, egy héten délután majd egy hetet éjszakában, aztán elölről. Mikor pár hónapja ide jöttem dolgozni,…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
Magyaridióta Felelősségtudat 2010.06.29 09:12:00
A hetvenes évek második felében mentem általános iskolába. Az első napok egyikén anyám adott egy tízforintost, hogy tegyem be takarékbélyegbe. Az osztályfőnök azt mondta, még nem jöttek meg a takarékbélyeg-gyűjtő könyvecskék, ezért nem tudom befektetni a vagyonkámat. Én meg…..
szaszalino 2010.06.29 18:16:23
@anyadmajma: ez így van ahogyan írtad!
Végre egy olyan ember, aki lát is, nem csak néz!!!
OK!
szaszalino 2010.06.29 18:25:59
@idelle: "ugyanakkor vissza szoktam kérdezni, hogy amikor a negatív árfolyamkülönbözet a hitelfelvevő számára volt kedvező, hányan tették félre a különbözetet a nehezebb időkre. szerintem senki, akkor az úgy volt jó"

:)
nem sok ilyen volt, mert ugyanakkor gyorsan kamatot is emeltek :)
szaszalino 2010.06.29 18:28:44
@ZF2: jajajaja...
Michael Knight Pofon a szarnak 2010.06.28 09:23:00
Uniós jogba ütközhet a devizahitelek korlátozása. Is. Nem is értem, hogy miért nem lepődök meg ezen... Az orbáni 29 pontban lassan alig van olyan tervezett intézkedés, amely ne menne szembe az európai uniós joggal - s éppen ezért ami úgy, ahogyan kinyilatkoztatott, konkrétan…..
Matolcsy György leendő gazdasági szuperminiszter (vagy mi) bejelentette (vagy mit csinált), hogy egy olyan állami alapot fognak létrehozni, amelybe a devizahitelesek bejelentkezhetnek, és ahol forintosíthatják hiteleiket. Ugyan ez sokba kerül a bankrendszernek és az államnak is, azonban…..
szaszalino 2010.05.09 17:43:41
@Lord_Valdez: Mondd vissza a neted is, mert ha így gondolkozunk, akkor már ez is luxus!
szaszalino 2010.05.09 17:54:16
@proton1701: Lehet nem is Magyarországon élek???
Az én környezetemben csak ritkán találkozom olyannal, aki kettő gyereket vállal be, háromgyerekesről meg alig hallok.
Ha a cigányokról írod ezt, akkor rendben van…
szaszalino 2010.05.09 18:00:46
@ó jaj: Ennyi erővel elmehetnél egy őserdőbe is, ott nincs semmi probléma, és az igényeidnek is megfelelő lenne!!!
A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens"…..
szaszalino 2010.03.26 18:06:59
@istdem: Gyenge, és erőltetett minden egyes leírt gondolat az oldalon, sőt, jogi értelemben rendkívül semmitmondó.
Ilyet, itt ezen az oldalon mi is tudunk írni, sőt, ez az oldal arról szól, hogy: szerintem…
Én valamiről így-vagy úgy gondolom.
A hivatalos magyar oldal, inkább hasonlít egy "üzletkötő" internetes iroda átszabott változatára, és a "szerintem ügynöke" leírja az Ő egyoldalú "szerintem" komolytalanságát, de véletlenül sem egy vérprofi cég közleményeként lehet értelmezni.
Nevetséges, hogy egy szintre állítja be önmagával szemben a Coca-Cola vagy a Microsoft termékeit, holott az üzletpolitika még csak közel sem azonos struktúrában történik. Ezen cég innovációja pedig még csak szóba sem jöhet az említett cégekkel. Ez pont olyan érdekes dolog lenne, ha én kölcsönadok valakinek pénzt, és máris az OTP-hez hasonlítanám magamat.
Egy valamire való cég, ha annyira-nagyra tartja magát, az egy hivatalos képviselttel lenne jelen az adott országban, jogi vonatkozásban cégbíróságon bejegyzett, felelősségre vonható irodával rendelkezne.
szaszalino 2010.03.27 15:11:40
@istdem: Kicsit feldobtad a labdát (törvényes, és nyereséges címmel) na, mindegy…
Másrészt, nem vagyok munkaközvetítő sem
Az én tanult szakmámban elég sikeres vagyok, igaz, nem milliókat keresek, de megélek belőle. Javasolnám az ez irányú orientációt, megélni abból, amihez értünk. Én a gyémánteladásban ma nem látom a kiutat, sem hálózatban, sem hálózaton kívül. A környezetemben van olyan ember, és sajnos nem egy olyan ember, aki napi kenyérgondokkal küszködik. Az egész ország senyved, még az is összehúzza magát, akinek jól megy, de mi gyémántot akarunk adni-venni, ilyen-olyan hálózatot építeni, mikor a gazdaságunknak nincs olyan produktuma, hogy felesleges fogyasztást tudjon felvenni és haszontalan dolgokat vásároljon.
Ébredjünk már fel…
Persze, értem én, aki ebből szeretne megélni, most rágja a körmét, és minden lehetőséget igyekszik megragadni (sajnos olyanok is vannak, akik csalnak, hazudoznak, és becsapnak, ahol gomba mód nőnek ki a földből az ígéret földjét kínáló üzletek) de ez a piac, nem az a piac, ez Magyarország, ahol az emberek eddig hitelből éltek, most meg igyekeznek a kevesebbel is beérni, effektíve, nincs kereslet még a hétköznapi termékek iránt sem.
20 éve, hogy ebben az országban megjelent az MLM rendszer, különböző formában, de még nem láttam a környezetemben élő embert hosszútávon ebből megélni. Olyat már láttam, akinek ráment a családja, a lakása, mert túlságosan bizakodó volt, most meg fizeti a gyerektartást, az albérletét, és még egy normálisnak mondható nő sem áll vele szóba…
szaszalino 2010.03.28 20:15:03
@istdem: Nincs egyszerű életed. Megértelek, ha keresed a kiutat, ehhez képpest én baromi szerencsés vagyok, csupán ilyenkor döbben rá az ember, mikor egy pillanatra bepillantást enged egy ember az életébe, mi az, ami nekem természetes, másnak meg egy falat kenyér. Hidd el, szívesen adnék neked tanácsot, de hosszú percekig itt ültem a monitorom előtt, és csak bámultam magam elé, mert erre nem tudok neked mit mondani. Sajnálom, hogy ennyire férges a rendszerünk, és hogy emberek taszítanak embereket kilátástalanságba, hiszen gondolom, nem magadtól találtad ki, hogy ezentúl te csak 40 ezret akarsz kapni ellátásként, és megelégszel vele. Ezeket az embereket, akik, képesek 40 ezret odaítélni embereknek, fél évig elzárnám őket minden más lehetőségtől, és a kezébe nyomnám ezt az összeget, és mutassa meg, mit és hogyan kell csinálni, hogy életben maradjon.
Tényleg, nagyon sajnálom…
Minden jót!
Hat éve a gazdagokat húztak le a gyémántokkal, most ugyanezzel a módszerrel háziasszonyok nyomulnak tömegesen egymás között.Korábban a leggazdagabbakat célozta furmányos pilótajátékával Tencz János és Leinemann (Sciennet) Zsolt. A Akkor börtön lett a vége. A módszer…..
szaszalino 2010.03.14 20:45:50
@vasököl1: Elsősorban a károsultak (Ti magatok) a feljelentők, akik hiába várták idáig a cuccost, meg a zsetont, de valahogy nem akaródzik megjönni (ahogyan a cikkekben, és a híradóban is említik)
Összeszámolni sem tudják még, mennyi kár keletkezett.
szaszalino 2010.03.26 18:23:32
@Kállai Eva: 2010.03.24. 02:52:31
Gyenge, és erőltetett minden egyes leírt gondolat az oldalon, sőt, jogi értelemben rendkívül semmitmondó.
Ilyet, itt ezen az oldalon mi is tudunk írni, sőt, ez az oldal arról szól, hogy: szerintem…
Én valamiről így-vagy úgy gondolom.
A "hivatalos" magyar oldal, inkább hasonlít egy üzletkötő internetes iroda átszabott változatára, és a szerintem ügynöke leírja az Ő egyoldalú szerintem komolytalanságát, de véletlenül sem egy vérprofi cég közleményeként lehet értelmezni.
Nevetséges, hogy egy szintre állítja be önmagával szemben a Coca-Cola vagy a Microsoft termékeit, holott az üzletpolitika még csak közel sem azonos struktúrában történik. Ezen cég innovációja pedig még csak szóba sem jöhet az említett cégekkel. Ez pont olyan érdekes dolog lenne, ha én kölcsönadok valakinek pénzt, és máris az OTP-hez hasonlítanám magamat.
Egy valamire való cég, ha annyira-nagyra tartja magát, az egy hivatalos képviselttel lenne jelen az adott országban, jogi vonatkozásban cégbíróságon bejegyzett, felelősségre vonható irodával rendelkezne.

A TVI cégbejegyzése az adott linken nem létezik.
A Tulajdonosok oldalán nincs semmi értelmezhető.

A yutube fordítás nagyon gyenge (kicsit elferdített) és nem azonos a mondanivalója Clinton elnök mondanivalójával. Okos ember volt, aki fordította, mert úgy gondolta majd egy bemutató előadáson előkapja és a többség meg úgysem érti az amerikai angolt, de elkápráztatásként jól szolgál majd. Na, ezért hiteltelen számomra az MLM rendszer, mert ilyen és hasonló eszközökkel elferdítik az üzletpolitikát.
Tisztelt Pszáf és tisztelt rendőrség! Egyre népszerűbb Magyarországon egy piramisjáték, melynek lényege megegyezik a Dt Diamond néven elhíresült és végül 2004-ben lekapcsolt csalás sorozattal.A Canadian Diamon Traders (CDT) rendszer a társadalom kevésbé képzett tagjaira…..
szaszalino 2010.03.13 23:11:26
@csakNorris:

Elsősorban a károsultak a feljelentők, akik hiába várták idáig a cuccost, meg a zsetont, de nem akaródzik megjönni (ahogyan a cikkekben, és a híradóban is említik)
szaszalino 2010.03.15 22:37:41
@csakNorris: Nem láttam ilyen klubot, de még egy ember sem mutatta itt be a gyémántját.
Egy ideje már keresi a Tv2 a Mokka új arcát, akivel együtt lehet majd kelni minden szürke reggel, és aki felidegesít minket, hogy a munkavégzéshez megfelelően magas értékre emelkedjen a vérnyomásunk. Úgy tudjuk, sőt azt súgták nekünk, hogy tényleg Friderikusz Sándor az egyik…..
Gigászok csatája, amikor King Kong vidáman ráfingik egy felhőkarcolóra, erre Godzilla kacagva hozzávág egy víztornyot, ja nem is, a Táncsics-díját. Havas Henrik ugyanis visszavágott Fábry Sándornak.Az előzményekről annyit kell tudni, hogy a legutóbbi Esti Showderben Fábry…..
Nem fér hozzá kétség, bár ugye még nincs vége az évnek, gyakorlatilag behozhatatlan anyázáselőnybe került a Vodafone. Most épp egy "üzleti" előfizető döbbent le, hogyan is kerülhet egy hét nyaralás 130 ezer forintba. Az ügyfélszolgálatos szerint ezt az…..
szaszalino 2009.09.15 12:22:50
@Wendriner Piroska, sakál és balerina:
Nem mondanám szar cégnek a cégem.
Sőt!
Mikor Amerikában kint voltam az anyacégemnél, és ugye az ember csak csodálkozik az életszínvonalon, arra is rá kell ébrednie hogy mennyi munka van mögötte. Persze nem ész nélkül, és szervezetlenül, hanem átgondolt filozófiával.
Megdöbbentő volt az is, hogy Amerikában azok a vezetők, akik nem tudnak szabadságra menni, eladják az évi szabadságkeretüket a cég dolgozóinak, vagy csak egyszerűen elajándékozzák. Teljesen más világ, és furcsa ez a számunkra, de ne felejtsük el, ezek az emberek tudnak élni, még akkor is, ha a válságot ők okozták.
A „kikapart gesztenyéről” csak annyit, hogy amit én irányítok, és én ismerem azt az egyedi helyzetet és minden felelősség is engem terhel, gondolod, más kollegám szívesen venné át a projektet tőlem.
NEM!
Nem venné át tőlem, sőt a vállalat filozófiájával is ellenkezne.
Persze, most jól elkanyarodtunk a mobil túlszámlázástól, de nem árt tudni azt sem, ezek a kiskapuk azért vannak résnyire nyitva, hogy egy-két balek beletévedjen. Mondjuk ne ekkora összeggel, mondjuk csak a töredékével, éves szinten hihetetlen összegre rúg.
Persze, vannak okos emberek, akik soha nem sétálnának ebbe a csapdába bele, viszont engem sért, pedig semmi közöm ezekhez az emberekhez, de undorító az eljárás.
Egyszer, Soros György előadásán elmesélt nekünk egy rövid történetet: New-Yorkban egy belvárosi parkolóban: 20 dollárt kértek egy óra parkolásért tőle. Soros erre azt mondta, nem fizeti ki, mert nincs összhangban a szolgáltatás ellenértékével. Mi magyarok meg, mindent elfogadunk mint a birkák…
szaszalino 2009.09.15 12:55:17
@Wendriner Piroska, sakál és balerina:
Ez így rendben is van, amit írtál!
Nekem, csupán az írásaidban egy korábbi mondatod verte ki a biztosítékot nálam:
„A tudatlanság a bűntett alól se mentség, a hülyeség pedig elnyeri méltó büntetését. Kiválóan megérdemelted :D”
Valahol igazad van, és valahol meg mégis annyira embertelennek tartottam ezt a mondatodat ezért is kötöttem beléd. Mivel látom mégis, hogy vannak emberi érzéseid, tán még ebédelni is meghívnálak :)
Szép napot!
Kóczián Péter Orbán zsenije 2009.09.04 13:35:55
  Nincs messze a nap, amikor egy választási győzelem hevében Orbán zsenijéről kezdünk amjd el beszélni. Hogy ő már akkor is tudta. Hogy a kitartás elnyeri jutalmát. Hogy csak ő volt, aki tudta. De ez marhaság.   Orbán Viktor 2002 óta ugyanazt a nótát fújta. A…..
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
szaszalino 2009.08.22 22:14:05
@Tigris: Szakamai gyakorlat (DTP)
Kecskeméti munkahely érdekel? (STI - Petőfi Nyomda Kft.)
szaszalino 2009.08.22 22:31:15
@Tigris:
szaszalino@freemail.hu
Küldj egy mailt, megbeszéljük!
szaszalino 2009.08.22 22:42:08
@Tigris:
OK!
SAP rendszer menne?
A cégem most ezzel küzd.
Rájöttem! Barátnők 2009.07.23 10:34:00
A fiúkhoz hasonlóan, a lányok között is létezik barátság, amely szerencsés esetben akár egy életen át is kitarthat. Mégis, általánosságban elmondható, hogy az egymáshoz fűződő baráti, helyesebben barátnői szálak sokkal felszínesebbek, mint az igazi férfi barátságok…..
szaszalino 2009.07.23 15:59:34
szaszalino 2009.07.23 16:06:19
@scarletta: ja-ja, az iroda, de lassan én is megyek, akkor most kanyarjak feléd is?
szaszalino 2009.07.23 16:14:20
A Bors információi szerint a nemrégiben a TV2-höz szerződött Vágó István helyét Fábry Sándor foglalhatja el. A bulvárlap fotóval bizonyítja, hogy az RTL Klub hetekkel ezelőtt leforgatta a kvízmester nélkül maradt Legyen Ön is milliomos! próbafelvételeit. Rényi Ádám, az RTL…..
szaszalino 2009.07.22 13:06:03
@Dulifuliokoska: vonuljá' félre anyáddal.
szaszalino 2009.07.22 13:09:59
@Dulifuliokoska: és még csak nem is fáj :)
Minek fizetnek több embernek is ugyanazért a munkáért? –Teszi fel levelében a kérdést olvasónk. Elkérik a jegyeket a Nyugatiban, a vonaton a kalauzok, illetve ugyanitt az állomáson felszálló ellenőrök is, jobb esetben csak háromszor, de akár többször is. Vajon ennek mi…..
szaszalino 2009.07.22 11:41:30
szaszalino 2009.07.22 11:49:10
@Metál -e a bimetál?: ...édes faszom :)
Ez az igazság, ez a gond viszont már érdemelne egy posztot is!
Jó voltá' Metál!
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
szaszalino 2009.07.21 23:57:43
@magampista: szard össze magad, aztán edd meg, utána szard ki, és azt edd addig, amíg szart nem hugyozzol!
szaszalino 2009.07.22 00:05:19
@magampista: nézzé má' szét! Nem lop valaki???
Reggel nyitogassá tatyót!
szaszalino 2009.07.22 00:14:02