Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franyek

344 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többször találkoztunk már a gasztrokalandozásaink során meglátogatott éttermekben a sous vide eljárással. Többek között a fenséges sertésszűz az Apacukában is így készült. Ennek kapcsán most a technológia iránti rajongó dietetikus kifejti, hogy miért hasznos és…..
Clown's life X 2011.05.08 23:52:00
Mindent vagy semmit? Mindenkinek vagy senkinek?Inkább semmit senkinek. Befejeztem.Talán majd egyszer másutt, máskor, mert ez már nem lenne rock&roll. ..
Clown's life Haszon 2011.04.14 16:10:00
Tegnap este neikálltam, hogy felkészüljek a mai jog zhmra, de mikor észrevettem, hogy majdnem este 9 én meg még egy darab tételt sem dolgoztam ki a 12-ből, akkor pánikba estem picit. Gondoltam, hogy akkor elolvasom egyszer az egészet és akkor jó lesz nekem. Elkezdtem olvasni, de semmit…..
Clown's life Kezdet előtt 2011.04.03 09:53:22
Amennyire elvárt lett volna, hogy izguljak, annyira nem sikerült. Az lenne a normális, hogy ha az utazás előtti éjjel ne tudjak aludni az izgalomtól. Igazából teljesen meg is feledkeztem a holnapról, addig a pillanatig, amikor reggel fél 7kor csörgött a telefonom, hogy kelés van.…..
Ha voltál már szerelmes, vagy éppen most vagy, pontosan tudod, hogy a hang, amit a világban járva-kelve használsz, egy betanult szerep hangja, a beszéded mesterkélt fogalomtár, amelyből jól vagy rosszul rendelsz szavakat a különböző helyzetekhez. De amikor hirtelen hazatalálsz,…..
Sokáig úgy hittem, hogy lassan megszűnik a blog funkciója, amióta mindig van, kinek elmondani a fejemet nyomó gondolataim, de ez nincs teljesen így. Ez a pillanat például olyan, amikor nincs kedvem beszélgetni. Úgy érzem, hogy tegnap annyit rágtam a szám és olyan dolgokra jöttem rá…..
Clown's life That's all 2011.03.01 09:55:28
No more comment :)..
Olyan hihetetlennek hallatszik az ember számára egy baleset, egy súlyos betegség vagy egyéb katasztrófa, addig a pillanatig, amíg egy számára közel álló emberrel meg nem történik. Amikor pedig ezt a hírt meghallja, akkor elébe megy a világ. A világ, ahol ilyenek naponta ezrével…..
Emlékszem arra a pillanatra, amikor valami eltőrt és azt hittem, hogy vége. Ez már nagyon régen volt, azóta minden megváltozott, az emberek, a környezetem, az egész életem, de akkor legszívesebben azt kívántam volna, hogy bár csak soha semmi. Nem így volt. Mindig minden ott…..
Az okosak nem érthetik meg, hogy milyen érzés egy butának az okosak között okosabban látszani. E cím elvesztését meg aztán végképp nem. Ez most kicsit olyan lehet, mint mikor Koko elvesztette a világbajnoki övét. Csak közöttünk az a különbség, hogy Koko kiszállhatott a…..
Emlékek. Elmúlnak és abban a pillanatban azt hiszed, hogy soha nem lesz jobb és mindig visszavágynál. Aztán elnézegetem a képeket, amikben én is ott lehetnék, hogy ha másképp alakul a múlt, és nem hiányzik. Ez vagy azt jelenti, hogy valami megváltozott vagy csak én gondolkodtam…..
Clown's life Az éjfelén túlról 2010.12.16 01:08:32
Kinézek az ablakon a 6-ról és ahelyett, hogy azt látnám, hogy korom sötétség van oda kinn, egy, az utcalámpák fényével megvilágított, sötét lila égboltot látok. De ez miért olyan fontos?! Mert legszívesebben beburkolóznék a sötétbe a gondolataimmal, de ilyen égi viszonyok…..
Clown's life Éjjeli para 2010.11.21 01:07:17
Véletlen megláttam, hogy éjfélkor fog menni a Saw II, én meg 18.00-kor ébredtem ma másodjára, így úgy gondoltam, hogy majd jól megnézem és aztán alszom. Tévedtem. Az első félóra után még nem történt semmi annyira szörnyűséges, de egyedül, sötétben, éjjel, úgy hogy a…..
Franyek 2010.11.26 23:25:05
@Ropi: Takaró alatt remegek egész éjjel :D
Clown's life Játszani öröm 2010.11.21 15:54:03
Clown's life Repül az idő 2010.11.07 10:37:14
- Te tudtad, hogy jövőre lesz az 5 éves érettségi találkozónk?! - Tényleg?! Na neee... Anno teljesen más volt. Sokan voltunk és általában az emberek 70%át nem ismertem. Tömeg volt, a kedvenc számunk és mulatozás. Mi meg mindig a kezünkbe ragadtunk egy üveg vörös pezsgőt,…..
Franyek 2010.11.14 15:21:53
@Ropi: Képzelem :)
Én pénteken egy plüss kabalával mentem fizika zht írni :D remélem meg lesz :)
F: ...Már várom azt a pillanatot, mikor be fog dőlni a kártyavár. D: Nem fog. Meg fogj a úszni az egészet, de ne is foglalkozz vele, mert te több leszel!!!! Barátkozás. Mindannyian műveljük, hogy ne legyünk egyedül, hogy körül vegyük magunkat olyan emberekkel, akiket szeretünk,…..
Clown's life A GTBs szobám + P 2010.11.06 10:29:57
Clown's life Mindenki Hazatér 2010.10.21 09:58:00
Haza jöttem a premier estről és elkezdtem mutogatni az 5 évvel ezelőtti önmagam. "Ez nem is te vagy!" Van benne igazság. Ahogy Ákos lemezeinek témái, hangulata is változik, úgy én is. Öregszünk Ákos. 4 évvel ezelőtt, a Még közelebb megjelenése előtt teljes extázisban…..
Clown's life Mi van a víz alatt? 2010.10.19 15:43:00
Naponta emberek tömegével érintkezünk. Pékségben a pék, a szomszéd, a tanárok, a padtársak, a kalauz, a bajtársak... stb. A napok meg csak rohannak el és egy pillanatra sem állunk meg, hogy megtudjuk, hogy valóban kik ők. Nyilván nem arra találták ki az időt, hogy minden percét…..
Régen napokat töltöttem el azzal, hogy számítógépes játékokkal játszottam. Nagy kedvenceim voltak a Sims, régi vagy kitalált korokban játszódó stratégiai játékok (pl Heroes vagy Age of Empire) vagy a Medal of Honor. Persze sok mindenbe belekóstoltam, de igazán azokat élveztem,…..
Clown's life Út a csúcsig 2010.10.05 13:31:47
Nem hibázhatok. Mindig ez jár a fejemben. Sokan vannak körülöttem, akik megtehetik, hogy olykor felteszik a lábukat az asztal tetejére és elbuknak 1-2 kreditet. Nekik ez nem probléma. Nekem igen, sőt! Ha nem ez lenne állandóan a fejemben, akkor talán nem is tudnám úgy végezni a…..
Clown's life A napok csak folynak 2010.09.24 17:12:00
Mikor megmozdult a föld, az összes templom romba dőlt. Mikor szétfröccsent a nap, a bíborszínű ég alatt. Mikor elindult a sár, és óceánban a határ. Mikor szétfröccsent a nap, akkor lettem boldogabb! Amorf Ördögök Semmi extra, csak simán jó. Minden. (kop-kop) Bár reggel úgy…..
Clown's life Egy év 2010.09.08 16:31:46
Reggel kimegyek a liftközbe óra előtt 20 perccel és az egyik félig nyitott ajtó mögül 3 ismerős arc integet vissza. Kimegyek a Házból és a lépcsőnél másik 2 kedves ember köszön rám és kérdik, hogy "Fizika?". Igen fizika, de én előtte könyvet akarok venni az egyetem…..
Clown's life dö förszt déj 2010.09.06 11:09:00
F.: Milyen fura, hogy csak férfi nevek szoktak vezetéknevek lenni. Zs.: Ja... Mondjuk Zsóka Zoltán volt a prog gyak vezem... F.: Zsóka... áááá, nem az igazi... Zs.: Sára Franciska F.: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, fail... ... F.: Ezt ki kell posztolnom valahova :D Pedig még csak most kezdődött…..
Talán félnapja, hogy haza jöttem, de már mennék vissza. Ha kaptam volna pár óra netezési lehetőséget, akkor vissza se akartam volna jönni. Ez miért fura? Nyáron most érzek először ilyet. Nagyon könnyen hozzá lehet szokni a badacsonyi tájhoz, a Balaton parti reggelikhez, az egész…..