Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asgabad

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap írtunk arról, mik azok a dolgok, amiket egy luxusszálloda alkalmazottai nem néznek jó szemmel a vendégektől. Most fordítsuk meg a dolgot, lássuk azt az öt dolgot, amit viszont jó néven vesznek! Minisorozatunk második része...
Városi Kurir Uniós feketenap 2016.06.23 09:11:22
Aki elég idős, emlékezhet a Ludas Matyi című egykori sikeres vicclap egyik 1961-es címlapára, amin a Harold Macmillan-arcú Brit oroszlán (ő volt akkor a konzervatív miniszterelnök) meghunyászkodva könyörög a peckesen álló, nem kis orr-szerkezetét még magasabbra tartava, mint egyébként, de…..
asgabad 2016.06.24 11:47:28
@...elmúlik...: Ott a pont nálad:) Szerintem is ez a lényeg, amerikai kavarást sejtek a háttérben.
Vannak emberek, akik nagyon könnyen feldühödnek. Biztos te is ismersz olyat, aki gyakran ordítozik másokkal vagy vérre menő vitákba keveredik. Erre sokszor csak legyintünk: á, az illető lobbanékony, ilyen a természete. Mások viszont elfojtják az indulataikat, és a dühük befelé rombol, míg csak olyan…..
asgabad 2016.06.17 20:24:35
@A kulcslyuk szelleme: az a problémád, hogy kontrollálni akarod párodat. ő meg ellenáll ennek, ezért leszel dühös:)
ettől függetlenül lehet igazad, én csak válaszoltam arra a kérdésedre, hogy mi lehet a háttérben:)
Sokan alábecsülik ezt a számot. Bonyolítja a helyzetet, hogy van passzív és aktív szókincs. Töltsd ki a tesztet és csodálkozz rá, hogy milyen sok angol szó van a tarsolyodban ! Két tesztet ajánlok az angol szókincsed nagyságának a felmérésére. Angol szókincs teszt 1 Az első időigényes, de…..
A ma 53 éves Orbán Viktornak igen értékes születésnapi ajándékot nyújtott át Schiffer András. Az LMP társelnöke és parlamenti frakcióvezetője ugyanis elhagyja a politikai színpadot. Hiba lenne azt hinni, hogy csupán egy kispárt vezetője vonul háttérbe. Schiffer ugyanis egymagában szinte több ügyre…..
MimiBlog Parsifal meztelen 2016.04.15 15:52:56
Olykor nemcsak a statiszták ruhátlanok az operaszínpadon. Korhatáros poszt. Merthogy a színpadi meztelenség látványához rég hozzászoktunk már, voltaképpen még az operában is. Ám néha maguk az operaénekesek is csupaszra vetkőznek, s ez azért nem kicsiség, még manapság sem. Az alábbiakban pár ilyen…..
Turkesztán Tájmz Az üzbég nyelv 2016.02.03 01:08:18
Hétfőn az üzbég nyelv (kinevezett) atyjáról volt szó, most pedig akkor nézzük meg kicsit magát a nyelvet...
Ki gondolta volna, hogy egykoron (jó fél évszázadon keresztül) hatalmas medvék (pontosabban annak öltözött emberek) kóboroltak Berlinben, hogy a járókelőkkel fényképezkedve próbálják megkeresni a betevőre valót...
asgabad 2016.02.10 09:36:14
Nagyjából lecsengett az ilyenkor szokásos, menetrendszerű hüledezés a leadott honatyai vagyonnyilatkozatokkal kapcsolatban. Az egész rendszer létjogosultsága megkérdőjelezhető, de ideológiailag sem indokolható. Önbevallásról és becsületről beszélünk, miközben a vállalkozói szektorban…..
Nyelvtannácik gyülekezzetek! Ha az index szerkesztősége kimerte változatlan címmel tenni a bejegyzést az oldalukra, akkor néhány önjelölt a magyar tradícionális helyesírásőrzök kerekasztalától szerintem most kapott agyzsibbadást. Már látom, ahogyan habzó szájjal gépelik a…..
asgabad 2015.12.09 10:14:38
A hangsúly szerintem a "még"-en van jelen pillanatban, de erről majd később. Már az elején leszögezem neked, hogy nem feltétlenül vagyok beszélgető-baráti vagy éppen ellenséges viszonyban egyik istennel sem. Ha mindenáron be kell magamat skatulyáznom, akkor leginkább az ateisták…..
A magyarok szeretik a szólásokat, közmondásokat – az ezekkel foglalkozó kiadványaink népszerűségéből legalábbis erre következtetünk. És miért is ne szeretnénk mi, magyarok a közmondásainkat, hiszen olyan gazdag szólásaink tárháza, hogy abban mindenki megtalálhatja a számára kedves darabokat.Akár…..
Párizsban sajnálatos és talán elkerülhetetlen események következtek be. Ha perspektívá akarjuk helyezni a történéseket, akkor mindenkinek számára egyértelművé válhat egy folyamat, kezdete és közepe. Pontosan be tudjuk határolni a lehetőségeinket és a következményeket.…..
asgabad 2015.11.18 09:50:34
@NemodaBuda: Honnan menekülnek azt tudod? Afganisztánból, Pakisztánból, Macedóniából? Mert bizony nem mindenki szír. De még a szírek is ők honnan jönnek szerinted? Megsúgom török menekülttáborokból. Szerinted Törökországban életveszélyben vannak?
Igen segítsünk a szíreken én is azt mondom! Támogassuk őket egyrészt ott ahol vannak tehát Törökországban, másrészt abban, hogy mihamarabb béke legyen az országukban.
Alaszka 1959-ban vált az Egyesült Államok 49. tagállamává. A legnagyobb területű államban ma alig 710 ezren élnek. Az alábbi fotók készültekor kb. 250 ezren vallották magukat alaszkainak. Egy flicker felhasználó által 1965-ban készült képeket nézhetitek meg ma...
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Amikor az "o" betű olyan angol szavakban fordul elő, mint a bone vagy a lot, nem okoz problémát a kiejtése: /oʊ/ illetve /US ɑ; GB ɒ/. De létezik pár olyan szó is, melyekben viszont egész más…..
Ijesztő összefüggések: órákkal azután, hogy Bede Márton, a magyar internet Aczél Györgye egy indexes belső listán megkritizálta a Judapest blog izraeli-arab háborús posztját, shadai, a blog főnöke váratlanul bejelentette, hogy vége, megszünt a Judapest. Most rohannom kell…..
Az eddigi izraeli beszámolókból már kiderült, hogy odautazásunk előtt ez az ország úgy élt a fejemben, mint valami nagyon száraz, sivatagos, köves hely, és ehhez képest értek kellemes meglepetések. De azért az előzetesen elképzelt tájakra is bőven találtunk példát. Újra azt…..
 Képviselőket keres a Lehet Más a Politika kezdeményezés. Képviseld te is az LMP-t baráti körödben! Célunk, hogy bejussunk a parlamentbe, és ott többek között fenéken billentsük felebarátainkat. Mögöttünk nem állnak nagyipari lobbisták, autópályaépítők és egyéb…..
w Kísértet járja be 2009.01.08 07:30:00
Konzervatív fordulat! Megijedtél, mi? Ez most a menő para, ettől kell beszarni. Halloweenre konzinak fognak öltözni a gyerekek, sétapálcával és jelentős megtakarításokkal mennek rémisztgetni. Konzervatív fordulattól tart Gyurcsány Ferenc, és vészcseng a Népszabadságban. Féltve…..
asgabad 2009.01.08 09:25:02
Gulyásdemokrácia Izrael üt 2009.01.03 22:24:32
Ha Izrael vezetőinek van egy csepp esze, akkor most egy hatékony, de a lehetőségekhez képest minél rövidebb háborúban padlóra küldik a Hamászt. Terroristákkal barátkozó szervezet ellen nyerni persze nehéz, de az esély adott. Már nincs mi van, ha, miután megindult a szárazföldi…..
killtheradical Jézus él? 2009.01.04 06:10:00
A minap ütötte meg a fülemet a tévéből egy vita, hogy a feltámadást hogyan kell értelmezni? A hivatalos álláspont: szó szerint. Kevés dologban értenek egyet a keresztény felekezetek, de ez egy elég sarkalatos pont náluk. Nem akarok itt hitvitát gerjeszteni (gerjesszen az, aki hisz…..
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
w Klasszikusok popritmusban 2008.12.05 05:45:00
Vége a magyarságnak. Valaki átírja Jókait. Alattomosan perceg, mint a szú, és azon dolgozik, hogy ránk omoljon a magyar égbolt. Nógrádi Gergely munkáit - az "újramesélt" Arany embert, Kőszívűt és Egri csillagokat - még nem olvastam, de úgy látom, nem kell ahhoz…..
asgabad 2008.12.05 09:36:49