Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feri7_

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Köszönöm mindazoknak, akik eljöttek ma. Köszönöm az elnöknek, az igazgatóknak, a csapattársaimnak, a családomnak és a sajtó képviselőinek egyaránt. Az elmúlt években számos barátom búcsúzott el a szemem előtt, ma pedig rajtam a sor. Kis korom óta Culé vagyok, 14 évesen kerültem a klubhoz. Arról…..
Feri7_ 2024.08.14 13:57:05
@Bivi76: sajnos évek óta a nevetség tárgya a Barça, jogosan... de továbbra is kitartóan: Barça, Barça, Baaarça!!! Amíg csődbe nem megyünk teljesen ;)
Feri7_ 2024.08.14 15:09:10
@Bivi76: nemrég még egy olyan klub voltunk, ahová bármikor jönni akart volna egy kiváló játékos, manapság olyan klub vagyunk, hogy szinte senki... és ha akarna, akkor se tudnánk leigazolni, mert nincs rá keret... pénzügyi fairplay... stb. el vagyunk adósodva nem kicsit... akik itt vannak és el akarnánk adni, őket sem tudjuk, mert hülye lenne elmenni, amikor élő szerződése van és többet keres, mint amit máshol kereshetne... ennyi... valamikor Neymar eladása és Dembélé vétele idején romlott el ez az egész... azóta csak fokozódik... D.Olmo sem ér 55+7 millió eurót... és Neymar sem ért 222 milliót... és akkor is hiába volt +222 milliónk, mindenki tudta, hogy na most majd leraboljuk a Barçát ha kell neki v.melyik játékosunk... ez azóta is tart... vagy maradnak a kiöregedett játékosok... ennyi a történet... el kell tudni fogadni... ami nem egyenlő az egyetértéssel...
Ma este 20 órától jön a Barcelonánál szokásos szezonnyitó, a Gamper Kupa. A Barça a Monacóval mérkőzik meg az Olimpiai Stadionban. Az esemény 19 órától szokás szerint a csapatprezentációval indul, amely egyben Dani Olmo bemutatása is lesz. Ezt követően jönnek a beszédek, Marc-André ter Stegen…..
Feri7_ 2024.08.13 19:36:59
@Raven1975: 2012-13-ban bajnokok lettünk, 1981-82-ben pedig 2.-ok. ;)
Néhány perce hivatalossá vált, amit már napok óta tudhatunk, hogy a Barcelona egykori saját nevelésű középpályása, Dani Olmo tíz év után hazatér. 2030. június 30-ig írt alá és a kivásárlási ára 500 millió euró. Üdv újra itthon, Dani!..
Feri7_ 2024.08.12 22:12:29
@Raven1975: Ezzel maximálisan egyetértek, példaértékű hozzáállása volt Robertónak és ott játszott, ahol szükség volt rá. A Barça volt a mindene, nyugodtan maradhatott volna, elférne a csapatban, mint amolyan Jolly Joker. Kár hogy így bánunk az igazi Klublegendákkal. :(
Culé Sarok Jordi Font az X-en: 2024.08.04 19:45:16
"Amikor egy védekező középpályás a labdabirtoklási fázisok 80 százalékában sétál, miközben a passzainak a 80 százalékát társhoz teszi, az azt jelenti, hogy mindig jól helyezkedik, és megtalálja a legjobb passzopciót. Ő Marc Bernal, 17 éves." Jordi 2006 és 2017 között dolgozott edzőként a Masián,…..
Feri7_ 2024.08.06 18:33:06
@Raven1975: ha szigorúan vesszük, akkor azért úgy rémlik, hogy az Espanyoltól érkezett a Barça akadémiájára. De igen, ha itt lesz, neki is szurkolni kell.
Egybehangzó katalán sajtóértesülések szerint a Barcelona hamarosan évi 5 millió euróért értékesíti a nadrágon található felületet is egy szponzor számára, hogy így is bevételre tegyen szert. A Mundo Deportivo szerint a szóban forgó, Egyesült Arab Emírségekből származó cég a Medusa névre hallgat, és…..
Feri7_ 2024.07.28 17:07:03
@Robi71: Emlékeimben azért megmarad a '90-es és 2000-es évek focija, amikor a BL-ben rendszeresen induló klubcsapatok keretében több sztár volt, mint manapság az összesben együtt véve... nem sorolom fel a neveket, klubokat... felesleges... az akkori Zidane, Rivaldo, Ronaldinho, R9, Del Piero, Crespo, Recoba, van Nistelrooy, Henry, Bergkamp, stb....a mai világban nem 100 millió eurót érne, hanem minimum még 1 nullát kellene írni az értékhez... hol lennének a mai sztárok hozzájuk képest... a cserepadon max...
"Milyen a Flick-taktika? Feltétlenül beszélnem kell erről? Nos, szeretem, ha a csapatom aktív labdával és anélkül is. Labda nélkül szeretnénk arra terelni az ellenfelet a letámadásunkkal, ahol vissza tudjuk szerezni azt. Szeretem, ha a csapatom folyamatosan letámadja az ellenfelét, esetenként még a…..
Feri7_ 2024.07.23 20:13:03
A német oldal az Európa-bajnokságot követően frissítette a legjobban teljesítő játékosok becsült piaci értékét. Lamine Yamal eddig 90 millió euróval állt, ezen 30 millió eurót emeltek, így 120 millió euróra taksálják a 17 esztendős szélsőt. Ezzel egyébként a Barcelona legértékesebb játékosa már,…..
Feri7_ 2024.07.20 12:06:15
@Bivi76: EB-n be is bizonyította, hogy balfékek voltak vele kapcsolatban. Mindig Puyol jutott az eszembe róla, lobogó haj, gyorsan odaért szinte mindenhová...
"A dolgok jelenlegi állása szerint a Barcelona hamarosan visszatérhet az 1:1-es szabályhoz. Közel állnak ahhoz, hogy megengedhessék maguknak Nico Williams leigazolását. Most nincs még meg ez, de most vannak a legközelebb ahhoz, hogy meglegyen. Sokat kritizáltam korábban a Barçát, és mondtam azt,…..
Feri7_ 2024.07.15 09:14:39
@Bivi76: "Ezért mondom:a Barcelona játékosai ne nyerjék meg az EB - t Spanyolországnak, és ne tegyék sikeressé válogatott szinten a Real Madrid focistákat!" ===> de hála a Magasságosnak' SPANYOLORSZÁG lett az ünneplő!!!!!!!!!!!!!! Ollééééééé!!!!!!!! ;) Yamal, Pedri, Fermin, Ferran, Cucurella, Grimaldo miatt is!!!! Meg főként miattad is!!!! Inkább az ilyen "hozzáállás" miatt is!!!! ;)
Az, hogy Morata, Nacho, Carvajal is spanyol, hát kit érdekel? ;) Amikor egy 17 éves Yamal is spanyol és Barça nevelésként a valaha volt legfiatalabb EB gólszerző, sárgalapos és vigyorogva tojik arra a kupával a kezében, hogy Carvajal miatt Bellighaméknek szurkoltál Barça szurkolóként, mert nehogy Carvajal is örülhessen válogatott szinten :D :D :D "Drága jó Istenem..." :D :D :D Messiék??? Di María is Reálos volt... akkor Messi se nyerjen Copát, mert volt Reálos múltú argentin a keretben? :D De hát ők is megnyerték a Copát :D :D :D Ilyen az élet :D :D :D Még Shakira is bulizott hozzá, igaz ő a sajátjainak drukkolt szerintem, de akkor is bulizott :D :D :D 2024-es év: SPANYOLORSZÁG EB-GYŐZTES 4.ALKALOMMAL, YAMALLAL, CUCURELLÁVAL, FERMÍNNEL, FERRÁNNAL, PEDRIVEL, GAVIVAL, GRIMALDOVAL és ARGENTÍNA COPA AMERICA GYŐZTES 16.ALKALOMMAL, MESSIVEL A FEDÉLZETEN!!!!!!!!!!!!!!!! Ennyi ;)
Feri7_ 2024.07.15 09:29:25
@Bivi76: felőlem drukkolhatsz az angoloknak, szíved joga, és ennyi, PONT... de... akkor ne magyarázzuk félre, meg ne fordítsuk ki... ;) Egyszerűen, férfiasan: "angoloknak szurkolok, mert közelebbiek a szívemnek", vagy valami hasonló...és kész ;)
...és egyik sem (spanyolok, argentinok) a saját válogatottam, csak szurkoltam nekik és nem úgy, hogy mindegy, hogy ki, csak ne a másik... ;) van különbség!!!! hidd el ;)
Feri7_ 2024.07.15 12:30:15
@Bivi76: "Egyébként kötelező egy Barcelona szurkolónak, válogatott szinten a spanyoloknak drukkolni?" ...senki sem mondott ilyet... még te sem!!!!!!!!!! Azt mondtad, a Reál játékosok miatt jobban örülnél, ha az angolok nyernének és nekik fogsz emiatt drukkolni... mindezt állítólagos Barça szurkolóként... Érted a lényeget?!!!!!!!!!!!!!! 1 jelenlegi és 2 egykori Reál játékos miatt nem örültél volna a jelenlegi Barça játékosok sikerének, mert amit fentebb olvashatsz... Mintha az angoloknál nem lett volna egy Bellingham... ugye... De felőlem annak szurkolsz, akinek akarsz, csak ne zavarodj bele az össze-visszaságodba... Most meg már azt írod, hogy nem vagy spanyol szurkoló, de angol sem, csak holland és Barça...és spanyol "ELLENdrukker"... azé' van baj... :D :D :D de... DE!!!!!!!!!!!!!!! én itt befejeztem... semmi értelme folytatni... PONT...
Fabrizio Romano szerint a Porto és a Barcelona előrehaladott tárgyalásokat folytat egymással a szenegáli védő átigazolásáról. A portugálok 15 millió eurót és további bónuszokat ajánlották a 19 esztendős játékosért, a felek jelenleg arról tárgyalnak, mennyi legyen a visszavásárlási opciója a…..
Feri7_ 2024.06.28 06:55:44
@Celestial1: így van. 42 éves vagyok, mióta a '90-es évek közepétől érdekel a labdarúgás, mindig is a matek ment, hogy "ha" ez csak 1 pontot szerez, ha ez csak 1 gólt lő, akkor talán x.helyen tovább juthat a válogatott... azóta csak annyi változott, hogy csilliárdokat költöttünk stadionokra, meg sok minden másra, de a végeredmény nem változott... a labdarúgóink u.olyan szégyenteljes produkciót tolnak... csak most már jól is keresnek és modern stadionokban égetik magukat... tisztelet a kevés kivételnek, ha olykor-olykor van is olyan... ha a magyaroknak annyit kellett volna futniuk, olyan iramban, ahogy a spanyol-olasz meccsen volt látható, akkor kiköpték volna a tüdejüket 20 perc után...
Feri7_ 2024.06.28 08:03:53
@faramuci69: egyrészt nem a politika lett volna a lényeg, csak annyiból, hogy másra, sokkal fontosabb dolgokra is lehetett volna a magyar labdarúgás helyett költeni a csilliárdokat, mert mióta az eszemet tudom, csak a matek megy... ha ez ilyen eredményt ér el, ha az olyan eredményt ér el, akkor ennyi meg annyi az esély a kijutásra, továbbjutásra, stb.stb. nem írhatom le az előző, labdarúgásra költő kormányt a mostani helyett, mert nem tegnaptól vannak "hatalmon", így a sokat emlegetett előző hatalmi 20 év, stb. se lenne helyénvaló... elnézést ha megsértettem a rasszista lelkedet, nem a jelenlegi narancsos diktatúra lett volna a "célpont" (én az összeset akasztanám a Duna partján a lámpaoszlopokra párttól függetlenül, mert mind csak hazudozni, ígérgetni, lopni, csalni tud, de ez már tényleg nem ide tartozik (!!!), viszont reagálni szerettem volna a "vádra", miszerint én politizálnék, mert meg mertem említeni jelenlegi "vezírünk" nevét a labdarúgásunkkal kapcsolatosan...), csak az, hogy ez a rezsim szó szerint önti a zsetont a semmire... semmi=magyar "labdarúgás"...
ami pedig a portugálokat illeti, szerintem szeretnénk mi, ha olyan labdarúgóink lennének mint az általam sem éppen kedvelt CR7 vagy Pepe..., de azt még jobban szeretnénk, ha a focistáink olyan eredményeket érnének már végre el, amit az általad minősített portugálok... kb. ez lett volna a lényeg... de ezek szerint romázni, cigányozni lehet, indulatból is, de leírni egy véleményt, ami így vagy úgy de szorosan összefügg azzal, aki gátlástalanul költi rá egy ország pénzét, a semmire, mert eredmény u.úgy semmi, az már politizálás... értem ;) hát akkor elnézést érte, de tartom a fentieket, és nem említhetem meg Antal Jóska nevét, mert per pillanat nem ő, hanem Vityánk költi eszetlenül a pénzt még egyszer mondom, a nagy büdös SEMMIRE (magyar labdarúgás)...
Feri7_ 2024.06.28 08:21:28
@Máté Barca: ez a mai labdarúgás (minden a pénz-pénz-pénz) miatt is van... túl korán lesznek "sztárok"... a már említett '90-2000-es években egy Deportivo La Corunában vagy egy Betisben is több "sztár" volt, mint manapság egy-egy elit klubban... egy mai Vinícius pl. be sem kerülhetett volna egy olyan Reálba, ahol Ronaldo R9, Raúl és Morientes volt a kezdő... de mondhatnám a Juvét is... ahol egy Vlahovic per pillanat a sztár... mikor is jutna szóhoz egy Inzaghi-Del Piero-Trezeguet trió mellett... Na hát ennyit változott a nemzetközi foci is... elég csak a 2002-es vb győztes brazilokat összehasonlítani a mai Seleçaóval... Orbitális a minőségi különbség... de u.ez igaz az angolokra, olaszokra és más válogatottakra is. Ma már hogyha valaki lő 3 meccsen 1-1 gólt, és egyszer a meccs embere tud lenni, akkor már "SZTÁR" és 60-70-100 millió eurót ér... :(
Sokáig hátrányban volt a Barça Atlètic a Córdoba elleni play-off döntő hazai összecsapásán. A vendégek már a 8. percben előnybe kerültek Alberto Toril révén, erre azonban volt válasz a 87. percben, Pocho Román egyenlített Dani Rodriguez passzából. A visszavágóra egy hét múlva kerül sor Córdobában,…..
Feri7_ 2024.06.19 13:31:00
@evooo: "15 gol a bajnoksagban es aranylabdarol beszelnek meg 180 millio az erteke? Szerintem ez vicc Messi, Neymar, Suarez fel labbal lottek 15 golt. Hol van ez a nagyarcu, buta gyerek hozzajuk?" ... én az összes mai "sztárról" ezt gondolom. A cipőjüket nem köthetnék be pl. egy Del Pierónak, Tottinak, Rivaldonak, Ronaldinhonak...stb. Most meg már egy Bellingham, Vinicius, Rodrigo jelenteni a média szerint u.azt a "magas" szintet... vicc az egész... sajnos...
Feri7_ 2024.06.19 14:29:15
@Celestial1: "típikus megkeseredett öregcsávó duma" hogy is írják ma, az állandóan csak a telefont tapizó, zebrán szét sem néző, élőhalott fiataljaink, akiknek a JÖVŐnek kellene lenniük? "LoL :D" ?
A Barça Atlètic idegenben 2-1-re nyerni tudott az UD Ibiza ellen, a másodosztályért vívott play-off elődöntőjének odavágóján. A hazaiak szerezték meg a vezetést, amire először Pau Víctor, majd a második félidőben Marc Guiu válaszolt, mindkét gólnál Marc Bernal volt a kiszolgáló. Szép volt srácok!…..
Feri7_ 2024.06.04 17:45:14
@Robi71: Ez is oké, de pl. Busquets se tudott volna olyan produktumra, ha nem olyan játékosok veszik körbe mint anno Xavi és Ini, vagy később Raki és Ini... és volt egy Messi, Suárez duó elől, akinek lehetett pakolni a lasztikat is...