Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fogadóklub

53 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadóklub UFC Fight Night 243 2024.09.27 21:02:16
Renato "Moicano" Carneiro(19-5-1) vs Benoit St. Denis (13-2-0) Moicano másodvirágzását éli sorozatban 3 győzelmet aratott Riddel,Dober és Turner ellen. Benoit pedig egyértelműen a gyors visszakapaszkodásban reménykedik a Poirier elleni vereségét követően. Az esélyek egyértelműen St. Denis mellett…..
Fogadóklub UFC 306 Las Vegas 2024.09.12 19:22:21
Sean O'Malley vs Merab Dvalishvili A bantamweight(61kG) öve lesz terítéken, ahol O'Malley próbálja megvédeni a címét Dvalishvili ellen. A fogadóirodák szoros összecsapásra számítanak ahol kicsivel O'Malley az esélyesebb. Nézzük meg hogyan alakulhat a meccskép. Merab egyértelműen kondival és…..
Alexandr Shabliy (24-3-0) vs Usman Nurmagomedov (17-0-0) A Bellatore könnyűsúlyú címe lesz terítéken,ahol a Nurmagomedov család talán legkomplexebb harcosa lép ketrecbe az átlag rajongók által talán kevésbé ismert Alexandr Shabily ellen. A fogadóirodák viszonylag sima meccsre számítanak,hiszen…..
Manchester United vs Liverpool 17:00 Spiler 1 TV Játékvezető: Taylor A. (Eng)Időjárás: 20°C felhős A szezon első rangadója következik mindkét csapat számára. A Liverpool eddigi mérlege 2 meccs 2 győzelem,a United 2 meccs 1 győzelem 1 vereség. A Manchester United és a Liverpool is egyelőre játékban…..
  Jared Cannonier vs Caio Borralho A UFC on ESPN 62 gálájának főmérkőzése,ahol Cannonier az Imavov elleni veresége után megpróbál ismét győztes útra lépni. Az ellenfele a UFC-ben még veretlen Borralho lesz,akinek valószínűleg ez a győzelem kell egy címmeccshez. Mi várható ? Cannionier hozza a…..
Leicester City vs Tottenham Hotspur Játékvezető:: Kavanagh C.(Eng) Időjárás: 17°C száraz  Hiányzók  Leicester: Vardy,Coady,Daka Tottenham: Bissouma,Forster A Leicester ismét feljutott az első osztályba hiszen Enzo Maresca irányításával domináltak az angol 2. osztályt .Viszont nyáron…..
Manchester United - Fulham 21:00 Match 4Időjárás: 15°C száraz Játékvezető: Robert Jones Érdekes összecsapással kezdődik az ide Premier League mivel mindegyik csapatnál sok változás történt.Egyelőre a hazai csapatnál még bőven várhatók változások ,ellentétben a Fulhamnál akik viszonylag stabil…..
Dricus Du Plessis vs Israel Adesanya A UFC 305 főmérkőzésén Du plessis próbálja megvédeni a középsúlyú világbajnoki címét. A kihívó nem más mint Israel Adesanya ,aki a Strickland elleni vereséget követően közel 1 éves pihenés után térhet vissza. Stilus szempontjából érdekes összecsapás lesz.…..
    A 24/25-ös idény rögtön egy derbyvel kezdődik Angliában, hiszen a Manchester City és a Manchester United csap össze az angol labdarugó-szuperkupa (FA Community Shield) keretein belül. Ez az összecsapás mindig sok izgalmat tartogat hiszen most kiderül, hogy az új szezon kezdetén Manchester…..
Midtjylland - Ferencváros   Időpont: 2024.08.06 19:15   Játékvezető: Jug M. (SLO)   Helyszín: MCH Arena (Herning)       A BL selejtezők eljutottak az elődöntőkig, ahol a dán bajnok és a magyar bajnok fog találkozni egymással. A fogadóirodáknál egyértelmű favorit a hazai csapat, de az idei…..
Cory Sandhagen vs Umar Nurmagomedov   Valószínűleg ez a meccs dönt arról, melyik srác mehet majd a UFC 66 kilós világbajnoki címért. A fogadóirodák Umar-t egyértelmű favoritnak látják. Ami nem meglepő, mivel, ha összehasonlítjuk a 2 srácot sok területen hasonló szintet képviselnek. Kivéve a…..
SK Slovan Bratislava vs NK Celje Időpont: 2024.07.30. 20:30 Játékvezető: Maresca F. (IT) Helyszín: Tehelné pole (Pozsony)   Az döntetlennel zárult első mérkőzés után itt az ideje a visszavágónak, ahol most a Bratislava csapata fogja hazai pályán várni Szlovén ellenfelét. Az első mérkőzés is sok…..
Leon Edwards vs Belal Muhammad  A UFC Welterweight világbajnoki címe lesz terítéken, ahol egy visszavágóra kerül sor. Az első mérkőzésük szembenyúlás miatt félbeszakadt. Oddsok alapján Leon Edwards az esélyes ,ami nem meglepő hisz sokkal képzettebb harcos mint Belal. A meccskép valószínűleg…..
NK Celje vs SK Slovan Bratislava Időpont: 2024.07.24. 20.15 Játékvezető: Engalnd D. (ENG) Helyszín: Stadion Z’dezele (Celje)   A két csapat a legutóbbi öt mérkőzésén ugyan olyan eredményt tudhat magáénak, ami 4 győzelem és 1 vereség (mind a ketten három meccses győzelmi szériában vannak, a…..
Bajnokok ligája - Selejtező: Ferencvárosi TC  - TNS  JÁTÉKVEZETŐ: Cuadra G. (Esp) HELYSZÍN: Groupama Aréna (Budapest) Az FTC hazai pályán fogadja a félprofi ligában játszó TNS csapatát. Pascal Jansen edzői fronton mindenképpen előrelépés az FTC számára.Egyértelműen a támadó focit…..
Fogadóklub LNG Esport vs BLG 2024.07.17 21:40:00
LNG Esport vs BLG LPL 2024.07.18.   A mostani mérkőzésen a jelenleg még veretlen LNG Esport csapata játszik a BLG csapatával, akik eddig szintén nem találtak legyőzőre. Az első csoportkörökben a BLG csapata megnyerte a csoportját 5 győzelem - 1 vereséggel, míg az LNG csapata egy 3 győzelem - 3…..
WBG vs TOP esport LPL 2024.07.17   Az LPL nyári fordulójának mostani mérkőzésén a Weibo Gaming csap össze a Top Esport csapatával. A Weibo jelenleg 71%-os győzelmi arányával előkelő helyen helyezkedik el, míg ellenfelüknek eddig győzelmi aránya mindössze 20%. A statisztikák szinte mindegyikét…..
Fogadóklub Rare Atom vs EDG 2024.07.15 22:31:00
Lpl második csoportkör Rare atom vs EDG 2024.07.16   A második csoportkör Nirvana csoportjában a Rare Atom csapata méri össze tudását az EDG csapatával. A Rare Atom csapatának jelenlegi mérlege 2 győzelem-1 vereség, míg az EDG pont fordítva, 1 győzelem - 2 vereséggel áll. A meccs pikantériáját…..
Fogadóklub Spanyolország - Anglia 2024.07.13 14:59:46
Spanyolország - Anglia HELYSZÍN: Olympiastadion(Berlin)JÁTÉKVEZETŐ: Letexier F.(Fra)IDŐJÁRÁS: 25° száraz Elérkezett az EB utolsó mérkőzése, kiderül melyik csapat emelheti magasba a trófeát.A nemzetközi sajtóban egyértelműen Spanyolország a favorit, ami nem meglepetés hiszen ők játszották a legjobb…..
Fogadóklub Paks-Hunedoara 2024.07.11 09:51:22
Paks-Hunedoara Helyszín: Paks, Fehérvári úti stadion Játékvezető: Aslam u. (NOR) Időjárás: 36°, napos   A foci kedvelőkre rámosolyog a szerencse mostanában, hiszen még tart az EB, tart a Copa Amerika, de már el is kezdődtek az Európa-Liga és Konferencia Liga selejtezők. A mai mérkőzésen Paks…..
Fogadóklub Hollandia - Anglia 2024.07.10 10:39:46
JÁTÉKVEZETŐ: Zwayer F.(Ger)HELYSZÍN: Signal Iduna Park(Dortmund)IDŐJÁRÁS: 25° Időnként eső és szitáló eső várható Ma kiderül ki lesz Spanyolország ellenfele az EB döntőben. Hiányzók szempontjából mind a 2 csapat örülhet ugyanis nincs hiányzó egyik oldalon sem. A nagy kérdés angol részről, hogy Luke…..
HELYSZÍN: Arena Allianz(München) 21:00JÁTÉKVEZETŐ: Vincic S.(Slo)IDŐJÁRÁS: 25°napos A döntőbejutás forog kockán a spanyol csapat megérdemelten jutott idáig, a franciákkal kapcsolatban viszont megoszlanak a vélemények. Kezdjük a hiányzókkal a spanyol csapatból Pedri térdsérülés miatt, Carvajal piros…..
Spanyolország - Németország Helyszín: MHPArena (Stuttgart) 18:00Játékvezető:Taylor A.(Eng)Időjárás: 23° Napos Spanyolország mutatott játékban egyértelműen az idei EB legjobb csapata.Mindenkit domináns játékkal vertek, az Olaszország elleni 1:0 győzelem is csalóka. Simán 4-5 góllal nyerhettek volna…..
Fogadóklub E WIE EINFACH - BIG 2024.07.04 11:25:19
Mind a 2 csapat számára kulcsmérkőzés következik,ahol a rájátszás forog kockán.Az EWI 6 győzelemmel 8 vereséggel 6. a tabellán,ami az utolsó rájátszást érő hely. A BIG ahol van magyar érdekeltség is Kiss Tamás(Vizicsacsi) személyében szintén 6 győzelemmel 8 vereséggel a 7. helyen van. Mind a 2…..
Ezen a mérkőzésen kiderül melyik csapat juthat majd az elődöntőbe egyenes ágon. Az SK 8 győzelem 6 vereséggel a tabella 4. helyet foglalja el. A Schalke 9 győzelemmel 5 vereséggel a 2. helyen van.Mind a 2 csapat agresszív játékstílust képvisel és ugyan úgy fókuszálnak a sárkányokra is.A Schalke…..