Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lam

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Digitális forradalom vagy zsákutca?" címmel jelent meg egy poszt a könyvesblogon, mely szerint svéd tudósok hada próbálja kideríteni, hogy mennyiben változtatja meg olvasási szokásainkat a digitális kijelzőről való olvasás.Nem csak a számítógép képernyőjét, hanem…..
Megkértem a Chrome-konteszt két nyertesét, hogy foglalják össze első benyomásaikat a Google böngészőjéről. Elsőként Pozsi tapasztalatait kopipésztelem ide. tetszik: az omnibox elsőre ügyesebb mint az awesomebar maximalizáláskor még kevesebb chrome oldalon kereséskor…..
Gyors. Gyors. Gyors. Könnyű. Kiváló a fájlletöltés-kezelés. Nagyszerű a FF-import. A Google-szolgáltatások támogatása. Kiváló tab-kezelés. Nagyszerű interfész. Persze szokni kell, mint minden újat, de már most érezhető, hogy lehet élni Chrome-mal is. Nagyon hianyzik a plugin…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..