Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horvie

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokáig úgy tűnt az AC/DC lesz az utolsó nagy rockzenekar, amely végül nem adja el a zenéit az Apple-nek, mivel szerintük a dalonkénti letöltések rendszere nem egyezik az ő művészi hitvallásukkal. Hosszú idő után azonban új koncertalbum jelent meg (Live At River…..
Véget ért vasárnap este minden idők legnagyobb közép-kelet-európai zenei kiállítása, a Hangfoglalás. A 3 napos eseményen végig hömpölygött a tömeg a standok között, összesen 52 ezren látogatták meg a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központot. A Hangfoglaláson tíz, a…..
Subba Apple loves Android 2012.05.15 20:19:30
Horvie 2012.05.22 11:27:50
2perc Csodálatos öböl 2011.09.05 14:46:00
Horvie 2011.09.08 11:11:08
2perc Érzi a ritmust 2011.09.06 20:06:00
Napi Laci Fekete caddy 2011.09.05 08:31:00
Olyan rég volt már valami jó kis tökös zene. Olyan végképp, amiben nem a torzított gitár van túlsúlyban. És azt kell mondjam, hogy a magyar tévékben a zenei szerkesztők igen bénák. Mindig ugyanaz a pár szám megy mindenhol. És arra vannak vágva a kisfilmek. Kissé már unalmas.…..
Azt adom! Laknál itt? :) 2011.07.23 16:56:20
 ..
Számomra a zenehallgatás, a zene élvezete, az egyet jelent a koncert látogatással. A bakelit és a CD, meg a többi csak laboratóriumi körülmények között készült lenyomat. Persze mivel többször be tudok tenni egy Chili lemezt a játékosba, mint ahányszor megnézhetem őket…..
Ötödik alkalommal nyílik meg a Hangfoglalás, ami Közép-Kelet Európa legnagyobb zenei demonstrációja. Október 1-től 3-ig a SYMA Sport- és Rendezvényközpont ’A’ és ’C’ csarnokában, 8.000 négyzetméteren hangszer-, hangtechnikai, fénytechnikai és…..
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
A Vatikán közzétette újabb nevezetességének gömbpanorámás felvételét, így olyan módon tudunk körbenézni a Szent Péter-bazilikában, mintha a Counter Strike egy nagyon részletesen kidolgozott helyszínén állnánk, azzal a különbséggel, hogy nem tudunk lövöldözni. A pacifista…..
Miskolcon hidat neveztek el Ganxsta Zoleeról- legalábbis a tábla ezt hirdeti. Sajnos mivel a dolog nem hivatalos, engedélyt senki nem adott rá, a táblát el fogják távolítani, sőt, ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést is tesznek, mely ha eredményes - ha elkapják a tettest -…..
Horvie 2010.07.07 17:16:44
Lehet, hogy jön Billy Idol, a Massive Attack, a Pet Shop Boys, a Muse, vagy a Chemical Brothers - ráadásul a Balaton Sound több elekronikus hedlájnerét fel sem sorolom - de ha valami odabasz, az az utóbbi 35 év rockzenéjének egyik élő legendája: a Motörhead.  Nincs nagy dobra…..
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
Az Airbourne annyira nyúlja az AC/DC-t, hogy jobban már csak akkor lehetne, ha az ő dalaikat játszanák. Az Archie Bronson Outfit szépen belepacsmagolt a róluk kialakult viszonylag tiszta képbe. A Shearwater nem akar a jól bejáratott dolgokon kívül máshoz is nyúlni. A Black Rebel…..
Hivatalosan is megkapta a világ legtöbb problémáját okozó cég Guinness-rekordját a BKV. A hivatalos megerősítés a keddi sztrájk után érkezett, az eddigi csúcstartó szomáliai cég ígéri, visszanyeri a megtisztelő címet.(képünkön: a 4-es metróval a BKV…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
Legalábbis a yahoo-nál. A lista, videókkal a tovább mögött. 10. Up    9. Avatar   8. Mega Shark vs. Giant Octopus   7. Star Trek   6. G. I. Joe   5. Harry Potter and the Half-Blood Prince    4. Terminator Salvation…..