Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chrysippos

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
Chrysippos 2013.01.13 23:43:27
@szempontpuska:

"Egy biztos: A FIFA 2001 óta elkötelezte magát a rasszizmus elleni fellépés mellett. 2011 novemberében pedig figyelmeztette a focivilágot, hogy zéró toleranciát hirdet a jelenséggel szemben (nem kifejezetten focitémában, de zéró toleranciát már itthon is hirdettek egyszer/párszor... az eredmény ismert).

Lehet, hogy a FIFA pont rajtunk kezdi statuálni a példát?

Lehet, hogy a FIFA diszkriminál minket?

A fenti esetek és példák alapján ezt kötve hiszem!"

Írtad Te a posztban.
Én belinkeltem egy videót és feltettem egy kérdést.
Azért a meccsért ki és milyen büntetést kapott?

Ha nem volt szankció azért a meccsért, akkor a FIFA rajtunk kezd példát statuálni és diszkriminál minket.
Chrysippos 2013.01.13 23:58:28
@szempontpuska:

Én pedig próbálom felhívni a figyelmed, hogy a 4. pontra írt állításaid gyenge lábakon állnak.
Mondhatnám új körülmények merültek fel az ügyben. Téged viszont ezek az apróságok láthatóan nem zavarnak.
Ezért bátorkodtam picsogni egy kicsit.
Chrysippos 2013.01.14 00:25:35
@szempontpuska:

Én voltam azon az ominózus augusztusi meccsen, ami miatt a büntetést kaptuk. A himnuszok alatt nem voltam a lelátón, így azt nem láttam.
Ami utána történt az viszont nem volt egy épületes látvány. Volt egy pár begőzölt elmebeteg a stadionban, sőt volt olyan barom akit be sem engedtek a szektorba, mert nem oda szólt a jegye. Így a kerítésen kívülről nyomta a szidalmakat.
Az egyik palesztin zászlós gyereket el is vitték a rendezők.
Nem állíthatja senki, hogy minden magyar szurkoló így viselkedett.
Ami azon a meccsen történt egyáltalán nem általános a magyar pályákon.
Most mégis a mi játékunkat baszták el.
Pénteken magyar-svéd, de az Eb-selejtezők után lebontják a kultikus szocialista betonteknőt. Senki sem tudja mikor és mi lesz a helyén, de lebontják.Ledózerolni vagy nem ledózerolni? - alapvetően ez a kérdés a Puskás átépítése kapcsán. Mert afelől nincs kétség, hogy valamit…..
Chrysippos 2011.09.01 19:20:12
@becike4:
Az utóbbi pár évben az alábbi válogatott meccseken voltam kint:

Magyarország-Dánia 20000 néző
Magyarország_Albánia 20000 néző
Magyarország_Málta 30000 néző
Magyarország-Svédország 42000 néző
Magyarország-Portugália 42000 néző
Magyarország-San Marino 10000 néző
Magyarország-Hollandia 25000 néző
Magyarország-Izland 10000 néző
Holnap lesz Magyarország-Svédország 20000-25000 néző

Ezek voltak az utóbbi 2-3 évben.

Az utóbbi 10-12 évben voltak:

Magyarország-Portugália 60000 néző
Magyarország-Olaszország 60000 néző

Debrecen BL meccsei 30000-40000 néző
Fradi EL meccsei 30000 néző

Plusz volt még egy pár koncert is sok nézővel.

Akkor milyen 3000-es nézőszámról beszélsz Te?
Chrysippos 2011.09.01 20:05:47
@becike4:
Izland, Málta, Albánia és San Marino ellen miért mentek ki az emberek?
Elárulom. Az emberek szeretik a magyar válogatottat, még a rossz eredmények ellenére is.

Te gyűlölöd Orbánt és a magyar focit. Tedd.
Viszont ne állíts hülyeségeket és utána ne próbáld megmagyarázni.
Chrysippos 2011.09.01 20:28:46
@becike4:
Én sajnos nem láttam játszani azokat a legendákat. De hidd el, hogy a maiakat is sokan szeretik.
A csaló politikusokat senki nem szereti.
Ez a poszt ráadásul nem a csaló politikusokról szól.
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
Chrysippos 2011.02.16 09:15:14
A Magyar köztársaság elnökéről kínosnak tűnő adatok láttak napvilágot pénteken: kiderült, hogy Schmitt Pállal szemben 1964-ben jogerős elmarasztaló ítélet született egy büntetőügyben. A Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerős ítélete szerint négy hónap felfüggesztett…..
Chrysippos 2011.01.16 22:10:01
@kíváncsivagyok: Most miért szóltál be?
Semmi bajom nem volt Göncz Árpáddal.
Ha valaki utálja a jelenlegi elnököt az tegye azt, de előhozakodni egy 47 éves üggyel az több mint szánalmas. Ennek semmi értelme.
Baszogassátok Schmitt Pált a mostani tevékenysége miatt, rászolgált.
Az is zavart amikor Bajnairól és Fletóról jelentek meg ilyen ostoba bejegyzések.
Ma kapcsolják be a kurszki atomerőmű 5-ös reaktorblokkját az elektromos hálózatba. Ez nem jelenti, hogy már el is kezd működni, de azt jelenti, hogy az orosz kormánynak feltett szándéka befejezni a reaktor igencsak előrehaladott építését, melyet 1985-ben kezdtek el. Az esemény,…..
  Aki érdekes autókról akar olvasni, nyomja ki a jobb felső sarokban az ikszet, és menjen ki az utcára. Bárhol is legyen lakóhelye, biztosra veszem, hogy ezen az átlagos december negyedikén maximum tíz percet kell várnia, hogy valami sokkal autószerűbb, izgalmasabb, kedvesebb…..
A T/1817. számú törvényjavaslat bepillantást engedett Matolcsy György lelkének mélyebb bugyraiba. Ebben a bugyorban valami nehezen magyarázható gyűlölet fortyog azon embertársai iránt, akik az elmúlt tizenkét évben az adódozott jövedelmükből félretett nyugdíjcélú…..
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
A kis piros Honda vezetője örülhet, hogy az amúgy leginkább saját magára veszélyes köcsögösködése után megúszta egy kis bájcsevejjel, egy könnyebben bepöccenő kamionossal pórul járhatott volna. G M levele alant. Kb. 1 hónappal ezelőtt voltam szemtanúja az esetnek,…..
Biztosak lehetünk benne, hogy külföldre szakadt hazánk fia, Attila, nem szerette meg jobban Magyarországot, amíg ide látogatott. Kíváncsi leszek majd az ügy végkimenetelére, mert a fotókból számomra nem teljesen világos, hogy levélírónk mozgáskorlátozottaknak szánt helyen…..
A múlt héten elfogadott nyelvtörvényről sokan, sokféle módon írtak már. A szlovák parlament egyik leggyalázatosabb rendelkezéséről van szó, talán a Benesi dekrétumokat megerősítő rendeletet lehetne csak vele egy kategóriába sorolni. Ami viszont a rendelkezés konkrét hatásait…..
Chrysippos 2009.07.06 17:40:42
@Sárvári János: Elolvastam a linket, de még van egy csomó megválaszolatlan kérdésem.
Pl ha a VW egyik német főnöke németül jelentést ír a központba akkor a Pressburg mellé szlovákul is ki kell írni hogy Bratislava?
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Chrysippos 2009.04.25 01:44:53
@svorko: It's touching. I'w in tears.
Gergő és sokan mások ingyen színházi előadást láthattak egy felpumpált szteroidhuszártól, aki nem tűrhette szó nélkül azt, hogy a gyalogos a zebrán rácsapott a motorháztetejére, amikor ő még úgyis elfért volna tíz centire tőle. A vitában való részvételhez természetesen…..
Chrysippos 2009.02.10 02:13:31
@B.GY.:
Csepelen nincs villamos. Ez a tény vet egy kis árnyékot a történeted hitelességére.