Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eLeMblog

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kosárfonás     Egyike azon kreatív szakmáknak, melyet szinte lehetetlen gépesíteni, hisz természetes anyaggal dolgozunk. Kizárólag ajánlani tudom ennek a szakmának az elsajátítását, hiszen ha kitanulod erre épül fel a fonott bútor készítő szakma is és mind a kosárfonás mind a fonott bútor…..
Ne berregj!   Rengeteg helyen szembejön a probléma, hogy melegszik az idő, tiltsuk be az autókat amik robbognak a motortérben. Gondolt már valaki arra, hogy az autók sokkal kevesebb benzint esznek, mint a "parasztok" vidéken? Sajnos attól még ha az autókat betiltjuk ez a fogyasztás megmarad,…..
Egy okos megoldás   Egyik alkalommal mikor az internetet böngésztem, szemem elé került egy régi tanya fényképe. Ezen a képen látható volt egy idős ember, egy magaságyás forma kis kerttel, de aztán mikor közelebbről megnéztem érdekelni kezdett a téma, hisz a kis kert fala csupán a derekáig ért és…..
A láthatatlan munkás blogja     Egy zavarodott paraszt téveszméinek kinyilatkoztatása.   Szeretném bevezetni olvasóimat egy láthatatlan világba, melyben élem mindennapjaim boldog és kevésbé boldog perceit. Átadni valamit abból amit csinálok elszigetelten élve, mégis a világra tárva…..