Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shrike

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt hét. Ennyi telt el az idei év egyik legjobban várt sorozata, a The Walking Dead kezdete óta, és már le is zárult az első évad. A pilotról szóló lelkes bejegyzésemben részletesen írtam arról, miért is ültem le nagy reményekkel Frank Darabont zombiszériája elé; most, hogy…..
deltablog Sorozatosítás a köbön 2009.12.02 09:00:00
Nem újdonság, hogy Hollywood szeret hozott anyagból dolgozni. A könyv-, képregény-, játékadaptációk, a régi klasszikusok vagy más országok nagy sikerű filmjeinek remake-ei megszokott és gyakori vendégei a mozivásznaknak és tévéképernyőknek. Gyakran megesik, hogy egy-egy…..
Nóri beküldése egészen hihetetlen:A Comedyn "Az ítélet: család" (Arrested Development) című sorozatban az egyik szereplő a kopasz fejére új hajat növeszt, és így magyarázza meg a többieknek:"PLACENTIAI (!!!) hajhagymák! Ezekkel sok időt spórolok meg!"Ez a…..
Shrike 2009.12.02 00:24:02
@Leiter Jakab: "Nem jön vissza."
De visszajön, csak más dolga is van azért. :)

Igen, elismerem, ezt a poént virtuózabb módon is le lehetett volna fordítani, és ezt rögtön oda is írhattam volna az előző hozzászólásom végére. Közben az is kiderült, hogy már az utánanézés fázis sem sikerült 100%-osan... igyekszünk mindig alaposak és frappánsak lenni (:), ez most sajnos így sikerült, mea culpa.

A sértegetős témát nem bolygatnám tovább, tartom a véleményemet, de nem okozott lelki traumát, nincs harag stb. (Azt hiszem, ez lejött az előző hozzászólásomból is: finoman visszacsíptem, és részemről ennyi, ugorjunk. "Boring, next!", ahogy a nagy David Brent mondaná.;)

Ami pedig az AD-t illeti, köszönjük mindenkinek a dicsérő szavakat!
deltablog Fringe 2009.05.18 15:00:00
A Fringe – magyarul Rejtély – című sorozat érdekes színfoltja a külföldi, és hazai médiának. A különféle csatornák hivatalosan a sci-fi, vagy a thriller műfajába sorolják, néha a horror, vagy a dráma kategóriát is ezek mellé aggatják, és tény, hogy az alkotás…..
Előzetes filmajánló rovatunk első darabja egy régóta húzódó és régóta várt posztapokaliptikus adaptáció Viggo Mortensen főszereplésével. A Cormac McCarthy nagysikerű könyvéből készült The Road ajánlója azért is különösen időszerű, mert alig pár napja jött ki az…..
Azt kértük pár napja az olvasóktól, hogy adjanak címet az októberben induló Comedy Central három amerikai vígjátékának, és úgy látszik, az ilyen webkettes interaktív mizéria nagyo bejön mindenkinek, hiszen 402 kommentben, mintegy 600 címváltozatot kapott a csatorna vezetősége.…..