Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dodeszh

129 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MedIQ RTL Klub Portré: A videó 2015.05.15 15:47:02
A napokban voltam az RTL Klub Portré című műsorában, amit itt lehet visszanézni (sajnos regisztráció után). Ez pedig a cikk, amit az interjúról írtak...
Írta valaki, hogy legyen közlekedéses bejegyzés, mert a törzsközönségnek arra van igénye, és ki vagyok én, hogy ne hallgassam meg az ilyen kéréseket? :) A múltkor mutattam képeket arról az igencsak forgalmas decemberi estéről, ahol szerepelt egy összvissz két kocsival induló…..
Dodeszh 2015.03.17 13:24:57
@Hamster: Köszi! :)
Most még a régi viccet sem lehet idézni, miszerint : Jereváni rádiótól megkérdezték: -Igaz-e a hír, hogy Moszkvában a Vörös Téren Mercedesz autókat osztogatnak? Jereváni rádió válaszol: -A hír igaz, csak némi kiigazításra szorul. Tény és való, hogy a Vörös Térrõl van…..
Kés, villa Android - nem gyerek kezébe való...id. A versike persze sántít, meg amúgy sem értettem soha, miért nem való kés és villa a kezembe, amikor a kulturáltság alapfoka, hogy tudok-e késsel-villával enni... Mindenesetre abban talán megegyezhetünk, hogy egy okostelefon…..
Amikor először írtam a Megasztár 10 című új TV2-s produkcióról, így jellemeztem a szombat esti jelentkező műsort, még azelőtt persze, hogy egy képkockát láttam volna belőle: A "különleges visszatekintő műsornak" aposztrofált hat, kétórás adásban tulajdonképpen…..
De komolyan. Kicsit unott képpel kezdtem nézni, hogy már megint egy videó Budapestről, aztán rátapadtam. A Vajdahunyadvár ködös képeinél kezdtem el figyelni, a Mátyás-templom mellett emelkedő drónnál pedig már teljesen megvett a videó. Szépen viszi tovább a csak az Urbin 28…..
Rohadt unalmas egy másik X-Faktor-variánssal példálózni, de muszáj: a RTL Klub olyan magas szintre fejlesztette a szavazattarhálást, amilyet még sehol nem láttunk, pedig ez az az ország, ahol egy két döntőst felvonultató Megasztár-adás is képes volt 3,5 fél órás lenni. A…..
Váratlan fordulattal folytatódik a paranormális jelenségeket tömörítő Zugló-gate. A tegnapi abszurd óvodalátogatási interjúnál még sokkal súlyosabb helyzetet vázol az alábbi történet. Naiv ügyfél 52 év után azzal szembesült, hogy nem ér a neve, az okmányirodában nem…..
Az App World még csak alig pár hónapja érhető el hazánkból, ezért nem meglepő, hogy egyelőre kevés a magyar relevanciájú alkalmazás a RIM szoftver-piacterén. Ezek egyike az olasz UbiEst által fejlesztett UbiNav térképszoftver, mely az egyetlen, teljes Magyarország-térképpel…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Dodeszh 2010.03.04 13:27:46
 Egyre több Android rendszerű készülék kerül a kezeim közé és ezért egyre többször szembesültem a címben foglalt problémával. Sajnos nálam ez alapban probléma, mert a dokumentációk, YouTube-videók és a Microsoft Help oldala szerint is ez egy rém egyszerű feladat, nekem…..
Nos. Nem kell mindent komolyan venni. De ezt igen. :) ..
twilink_url="http://twilink.blog.hu/2009/07/14/twilink_retweet_gomb" Elkészült a Twilink retweet gombja, amivel egy-egy blogbejegyzés vagy egyéb tartalom mellett megjeleníthető, hányan (re)tweetelték. További izgalomra adhat okot, hogy ha az adott tartalomnak nincs még egyetlen tweetje…..
Save Their Souls, vagy valahogy hasonlóképpen nézne ki az SOS továbbgondolása, ha saját hiányos angoltudásomra támaszkodnék. Annak híre, hogy az MTV megszüntette 3 évad után a Tűzvonalban című krimisorozatot, gondolom már mindenkihez eljutott, az viszont nem biztos, hogy már…..
Dodeszh 2009.06.15 21:06:39
Néhány napja Szigeti András személyében magyar alelnököt választott a Nemzetközi Étkezőkocsi-szövetség (IRCG). Az Index vasútbarátfórumairól aszigetiként ismert fiatal szakembert, a MÁV Nosztalgia Kft. értékesítési vezetőjét először a szövetségről, utána cégéről…..
Dolgozunk és dolgozunk és dolgozunk a projekten, de a hétfői indulás csúszik. Előreláthatólag május 25-re, vagy június 1-re.Jelenleg két helyszín is lehetséges: Vécsey utca (V. kerület, 120 nm-es lakás) és Pasaréti út (II. kerület, 440 nm-es ház). Ezzel kapcsolatos döntés…..
Dodeszh 2009.05.10 21:22:17
nonstop MOBIL blog Instant get 2009.05.06 18:45:02
Két olyan tárgy is járt a kezeim között mostnában, ami valamelyest felborította a hormonháztartásomat. A kütyübuziknál ez már csak így van, ugyan most éppen tavasz az aktuális évszak, de a hormonszint nem csak ettől függ, hanem attól is, hogy éppen mi kerül e kezünkbe, vagy a…..
Ha már így benne vagyok ebben az egészben, gondoltam, leírom a tapasztalatokat. Pár dolog következik tehát, amik hasznosak lehetnek azoknak, akik random helyeken szeretnének belemélyülni napi notebookigényes teendőikbe.   Társuljunk Senki nem hagyja szívesen őrizetlenül…..
nonstop MOBIL blog Notebook-hegyek 2009.04.13 18:37:51
Készül a nagy tavaszi notebook teszt a nonstop MOBIL szerkesztőségének eldugott, hátsó szobáiban. A tesztelőket nyolc notebookkal és hetekre elegendő kajával bezártuk, majd szólnak, ha végeznek, addig nem jöhetnek ki.Komolyra fordítva a dolgot: nyolc felsőkategóriás,…..