Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zseni

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Makákó általános érvényű okostelefoncserés kálváriájának alapvető tanulsága, hogy az azonnal elromló telefonokat mindig a vásárlás helyén kell cseréltetni:Megosztanám veletek, hogyan jártam nemrégiben okostelefon-vásárlás ügyében. Előre kell bocsátanom, hogy…..
zseni 2011.07.30 12:03:22
Ez olyan hülyeség, hogy csak na!

Elvből, ha már szülinap, akkor olyant választ, amilyent akar. Ha ajándék, legalább próbálom a legjobbat vásárolni és amilyent legalább szeretne. (ha titokban az ember fia kicsit rákérdez)
A második okostelefonom van. Az első egy MIO A702 volt, a második egy HTC DESIRE HD.
A lányomnak egy olcsó Samsung Androidos van, mivel még 12 éves. Egy biztos, olcsó, okostelefon is legyen, hát ez nem az a piac. Jó okostelefonért bizony ki kell pergetni pár tízezer forintot és jól meg kell gondolni.
Szerviz tapasztalat:
A MIO kétszer adta meg magát, mivel lakóhelyemen nincs szerviz, ezért írtam a MIO ügyfélszolgálatra, így másnap a futár a lakáson, elvisz, majd egy hét múlva meghoz javítva. Ingyen! 3 év garancia. Ez nekem pozitív hozzáállás volt részükről.
HTC: külföldről rendeltem, tök angol nyelv volt telepítve. Aki ismeri az Adroidot, az tudja ez nem lehet akadály. 5 perc és már magyarul kommunikált velem és azóta is kifogástalan.

Nagy pirosbetűs szerviz és ügyfélszolgálat: Lakóhelyemen több üzletük van szerencsére és értékesítik a készülékeket, de az biztos, hogy ebből csak egy üzletbe vihetem vissza a telefonokat, mert a többi mind oda viszi, majd futár viszi Budapestre javításra. Ez kb. 2 nap előny, ha az ember egyből a központi helyre adja be.
Információáramlás pedig érdekes. Amennyi üzlet, annyi különböző információval látnak el néha ugyan arról a termékről. A Samsung telefont pár hete vettem, de érdekes volt, hogy az üzletekben mindenhol mást mondtak a készülékkel kapcsolatban és az előfizetésekkel kapcsolatban is. Persze, 80% megegyezett, de a 20% elgondolkodtató.
Figyelmébe ajánlom viszont a vezérüknek, hogy az eladóknak fogalmuk sem volt a készülék paramétereiről vagy kezeléséről, de legalább látszott rajtuk, hogy próbálnak igyekezni!

Az utolsó gondolatom pedig az, hogy telefonvásárlás előtt a fórumok olvasása szinte kötelező.
A dróton túl Maximum 2011.04.08 22:11:00
Azt írja a kiadó, hogy megjelent a könyv! Én még Isztambulban lötyögök, de siessen mindenki, és vegyen egy példányt, már csak anyagi okokból is, ahogy Woody Allen mondja. Kedvcsinálónak itt a borító.   Ja, és újfent felhívnám a figyelmet az internetes rendelés…..
Békefenntartóink körül kezd elfogyni a levegő: fejlesztésre nincs pénzük, és béke sem nagyon van már, amit fenn lehetne tartani.  "Rendesen fogd azt a puskát, te!" - mordul a magyar tiszthelyettes a cingár afgán mesterlövészre, aki épp hogy nem a hóna alatt cipeli a…..
A titkos háborúk sohasem érnek véget – csak az ellenfelek változnak. Mivel a lehengerlő Modern Warfare 2 folytatására még legalább egy évet kell várnunk, a World At Warral kissé felsült Treyarch csapata kapta a feladatot, készítsen egy másféle Call of Duty-epizódot. A…..
zseni 2010.11.15 11:00:23
@The Poker Brat: Na erre írtam sok looser player csak úgy tud játszani, ha wh és aim botot használ, különben fogalma sincs az egészről. Írtam, hogy a KillCam megmutatja hiába használ wh vagy textura cheat-t. Érdekesnek veszem mindig, mikor egy tárat beleengedek, majd ő egy lövéssel tényleg a pálya másik feléről lelő.
Szóval, tényleg, sok a csaló a multyplayerben és ez tényleg megöli a játékot. A végén ez volt már MW2-vel is. Ezzel a szerver megoldással, amit VAC védelemnek hívnak nem sokat értek el, mert egy 8 éves gyerek is kijátssza ezt a védelmet. Marad a privát szerver és csak azokkal, akiket ismersz.
Ha esetleg nem tudná valaki Gyurcsány nem is olyan rég kiadott egy könyvet Gyarapodó Magyarország címmel. A könyv az utóbbi nyolc év MSZP-SZDSZ kormány sikereiről (nyehehehe) szól. Beharangozásképp Feri közölte, hogy "az ország bizony gyarapodott, csak mi más fele…..
zseni 2010.04.20 14:28:40
@ladislaus: Baátom! Te akkor írj nekem ilyeneket, ha én is ilyeneket írok neked. Hozzászólásod téged minősít! Ilyenkor szokták mondani, ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna, de te nem ezt etted, okulj abból, hogy mit gondolnak innentől kezdve rólad.
Egy esetleges hozzászólás nem jogosít fel senkit a sértegetésre. Javaslom a BTK ide vonatkozó paragrafusát áttanulmányozni és alkalmazni. Persze, névtelenül lehetne írni, de itt nem ez történik, szóval alkalmazható a BTK ide vonatkozó paragrafusa.
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
Újabb tragikus élményekre készülhetnek a boldog iPhone-tulajdonosok, ha bármilyen szinten meghibásodik a készülékük. A Homár történetében igen ritka, hogy telefonon jelentkezik be a naiv ügyfél, de P. annyira kiakadt, hogy hirtelen kellett a kurvaanyázás. Kiderült ugyanis, amire…..