Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varjuvaj

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés hatékonyabb módja van az emberi kapcsolatok felégetésének, mint az, hogy pénzt adunk kölcsön a másiknak. Ráadásul egy amerikai felmérés szerint a kölcsönöknek csupán a felét fizetik vissza teljes egészében. A másik felét csak részben, vagy egyáltalán nem. Jó, mi?..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
varjuvaj 2011.04.15 14:14:04
varjuvaj 2014.07.29 15:50:13
Nem
A tej olyan élelmiszer, mely akár nap mint nap az asztalunkra kerül. Nem mindegy hát, milyen csomagolás­ban szemez velünk például reggeli közben. Körülnéztünk, milyen szép példákat találunk ebben a témában!     Ez a Peter Gregson Stúdió tervezte…..
Subba Bünti! 2012.08.07 15:10:04
Büntire büntire bünti! A Ferrari tulaja elvileg jó helyen parkolt, de a rendőr mégis büntetést szabott ki rá. A rendőr megpróbálta feltartani, miután a tulaj beszállt és le akart lépni. Innentől kezdődik a harmadik büntetés. ..
Az RTL Klub tehetségkutatójának harmadik szezonjára változik a zsűri öszetétele: neveket február közepén, végén mond a csatorna. Nézettségi sikerrel ment a Csillag születik első két évadja, de biztosan lesz változás a zsűri összetételében a várhatóan márciusban…..
Subba Ki ez? 2011.01.24 20:41:54
A fotó 2008(!)-as...
varjuvaj 2011.01.28 11:10:16
@frontember876: nem akarok gonoszkodni de egy 16 eves leanyzonak hajnal kettokor az agyban lenne a helye otthon, s nem buliba.

Sajnalom a tortenteket, oszinte reszvetem a hozzatartozoknak!

A poenkodasrol: ez a subba.blog.hu, vagy a gyaszoljuk_a_west_balkan_aldozatait.blog.hu oldal?
Hasonló esetem volt nekem is szombaton, mint amit Tamás írt meg, nekem talán annyiban volt szerencsésebb a helyzetem, hogy az index kirakása után az első autó átengedett maga elé, pedig itt Budapesten sem mindig ez a jellemző. A tavalyi emelkedős eset után idén újra eljött az…..
varjuvaj 2010.12.06 15:50:28
A nagy kinectezés, move-ozás, retrózás közben ne felejtsük el, hogy ma indul be igazán az OnLive nevű on demand játékszolgáltatás, ami egyes szakértők szerint az egész játékipar jövőjét meghatározhatja. A rendszert másfél éve mutatták be egy fejlesztői konferencián, és…..
A belgiumi Gent városában lakó 26 éves fiatalember az Alice nevű csetprogramot még nyár elején ismerte meg és napról-napra többet beszélgetett vele. „Szép fokozatosan lettem Alice-ba szerelmes, ahogy kezdtem szellemes, ugyanakkor hamar kiismerhető stílusát, szófordulatait…..
Olvasónk leveléből kiderül, hogy sokszor semmit nem számít az elvégzett munka, a precizitás, vagy a lelkiismeretesség, ha a főnöknek nem vagyunk szimpatikusak... Kedves Despota! Egy ideje olvasom a blogját, és rendkívül hasznosnak találom.  Elérkezett az idő, amikor én is…..
A svájciak, közelebbről a bicskagyárosok kiválóan tudják, hogyan kell országimázst építeni egy ódivatú életérzésből. A képeken látható, két dollárért vesztegetett doboz csoki három mondatos leírásában hatszor szerepel a "Swiss" kifejezés. Röviden…..
varjuvaj 2008.11.12 13:56:01
12 hónappal ezelôtt készítettem pár posztot, hogy milyen ne legyen egy férfi elsô levele. Felsoroltam pár elrettentô vagy nevetséges példát és megpróbáltam rámutatni, hogy miért gáz. Nem akartam és tudtam megváltani a világot, amit az is jelez, hogy a most készített csalogató…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..