Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MGB75

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Cristiano Giuntoli nem adta fel a szerződéshosszabbítási kísérletet Adrien Rabiot ügyében, de a játékos válasza várat magára, a klubnál pedig egyre kevésbé bizakodóak. Miközben vár a vezetőség Adrien Rabiot válaszára, a Juventus lépéseket tesz Khéphren…..
A Juventus egy ideje szerződéshosszabbítással próbálkozik Adrien Rabiot ügyében, és Romeo Agresti értesülései szerint az olasz adókedvezmény segítheti a Juventust egy júliusi hosszabbítás esetén is, ám több forrás szerint mindeddig nem érkezett válasz a francia játékostól. Daniele Longo arról…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
MGB75 2024.06.17 09:25:30
@Alex8610: Szerintem belőle igazoljunk 10-et és kész vagyunk. Teljesen összezavarjuk az ellenfeleket. :D
A Juventus és a Cruzeiro is bejelentette, hogy a torinóiak fiatal támadója, Kaio Jorge visszatér hazájába, s a Cruzeiro kötelékében folytatja pályafutását. "A Juventus támadója, Kaio Jorge visszatér hazájába, Brazíliába, s az élvonalban szereplő Cruzeiróhoz szerződik. Kaio Jorge, aki 2021 nyarán…..
Beigazolódtak az olasz sajtó értesülései, a Juventus ma hivatalosan bejelentette, hogy Thiago Motta a zebramezes csapat új edzője, s a szakember 2027-ig érvényes szerződést írt alá a torinói klubbal. "A Juventus Football Club örömmel jelenti be Thiago Mottát az első csapat vezetőedzőjeként. A…..
MGB75 2024.06.12 19:47:06
A napokban ért véget a 78-as körzet című filmsorozat ismétlése a Duna TV-n. A helyiek biztos tudják, a nem idevalósiaknak mondom: a hatrészes sorozat Rákospalotán játszódik, a külső helyszíni felvételek itt készültek a kerületben. A film 1982-ben készült, a felvételeken…..
A Juventus a bajnoki szezon vége előtt két fordulóval felmentette Massimiliano Allegrit a csapat irányításának felelőssége alól, s azóta többször arról szóltak a hírek, hogy a felek nem tudnak megegyezni a szerződés felbontása tekintetében, miközben a klub megfelelő jogalapra hivatkozott. A mai…..
327. lejátszott mérkőzésén gólt szerezve intett búcsút a Juventusnak Alex Sandro. A brazil balhátvéd 2015 nyarán érkezett Torinóba, karrierje csúcsán a világ legjobbjai között tartották számon saját posztján, az utóbbi években azonban sajnos csak árnyéka volt már önmagának. Ettől függetlenül megható…..
A Juventus az utolsó fordulóban a Monzát fogadta Alex Sandro búcsúmeccsén, és bár a mérkőzés elején a vendégek támadtak, a 3-4-3-as felállásban pályára küldött Juve átvette az irányítást, és több lehetőség is mutatkozott a hazaiak előtt a gólszerzésre, így például megemlíthető Nicolò Fagioli…..
A Bologna nemrégiben hivatalos közleményt adott ki az oldalán, amelyben elbúcsúzott Thiago Mottától, mivel a következő évben nem Thiago Motta fogja vezetni a csapatot, amint arról már több újságíró is beszámolt az elmúlt hetekben. A mester a bolognai csapatot egy parádés szezonban BL-helyre…..
MGB75 2024.05.23 15:41:08
@Leram7: Tök jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz. :D Ne légy már ennyire magyar! :)
MGB75 2024.05.23 19:23:40
@Leram7: Az pozitív. :)
Allegri után Motta felüdülés lesz. Remélem.
MIrko Di Natale értesülései szerint a találkozó a Bologna tulajdonosa, Joey Saputo és Thiago Motta között pár óra múlva kezdődik, az elnök pedig mindent meg fog tenni az edző marasztalása érdekében, de a forgatókönyv már egyértelmű, az edző el fogja hagyni a bolognai klubot. A Juventusszal már…..
A Juventus teljesítette céljait, amelyeket erre az idényre a klub a csapat elé tűzött: a zebramezesek ott lesznek a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a szerdai döntőben győzelemmel zárták az Olasz Kupa fináléját is. A döntő utolsó pillanataiban azonban Massimiliano Allegri a pálya szélén,…..
MGB75 2024.05.20 21:50:29
@OneT: Bármikor. A jelen keret tagjai, mindenkit beleértve, Del Pieroék cipőjét sem suvickolhatnák ki. Egy olyan játékost nem tudok mondani, akiért szurkolni tudnék. Régen alig tudtam volna olyat mondani, akiért nem szurkoltam...
Alfredo Pedullà friss értesülései szerint Thiago Motta hamarosan hároméves szerződés keretében fog csatlakozni a Juventushoz, nem kétéves szerződéssel, amely egy évre vonatkozó opciót tartalmazna, bére pedig 3,5 millió euró lesz. Ugyancsak Alfredo Pedullà számolt be arról, hogy Thiago Motta érkezése…..
MGB75 2024.05.19 10:23:30
@Gaben Smith: Én biztos nem leszek Allegri lelki társa. :) Egy másodpercig sem bánom, hogy kiraktuk. Érdemei elismerése mellett...
Ez a csapat már évek óta a megújulásért kiált, ami Allegrivel kivitelezhetetlen.
Én úgy vagyok ezekkel a nevekkel, hogy nem vagyok előítéletes, hiszen annyira nem követem az európai focit, hogy a nevek 80%-a nekem új, nem mond semmit. :)
Jöjjön egy karakán, tökös edző, aki mer focit játszatni, amit érdemes nézni, hétről, hétre.
Jöjjön a teljes reboot, megújulás.
Hosszú út vezet még vissza a csúcsra, de ehhez az első lépést megtettük Allegri menesztésével.
A Juventus ma menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, aki így két mérkőzéssel a szezon lezárulta előtt távozik majd a torinóiak kispadjáról. Hivatalos közleményében a klub a szakember által a szerdai kupadöntőn bemutatott kirohanást nevezte meg a lépés okaként. A játékosok közül az…..
MGB75 2024.05.17 22:24:24
A Juventus hivatalosan is elbocsátotta Max Allegri edzőt "a Coppa Italia döntője alatt és után tanúsított, a klub által a Juventus értékeivel összeegyeztethetetlennek tartott viselkedése miatt". Egy közleményt adtak ki, amelyben megerősítették, hogy a coppa italia-döntőn és annak környékén…..
MGB75 2024.05.17 21:02:12
@dobor norbert: Látom, sok minden nem változott ebben a bő fél évben., míg hanyagoltama Juve portálokat :) De fel a fejjel! Hátha ezután érékelhető, nézhető focit fogunk látni. :) Hisz akik itt vagyunk, mind a csapat javát akarjuk.