Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efzs

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol ott kezdődött, hogy kihívtam a Vizecske Bt.-t Ez persze nem teljesen igaz, mert ezt jócskán megelőzte, hogy sohasem álltak távol tőlem a manuális tevékenységek. Ezt pedig jócskán megelőzte az, hogy a család férfitagjaitól sem álltak távol a manuális tevékenységek. Tehát abba nőttem bele,…..
Pontosan idézhető forrást nem találtam, de Kovács Ágnes szerint Zlinszky János, volt alkotmánybíró, a PPKE JÁK első dékánja azt írta vagy mondta valahol, hogy aki korán sokat publikál, később sokat szégyenkezik. (Itt jegyzem meg gyorsan, hogy úgy tervezem, a weblapjaimon ilyen naracssárgával fogom…..
Hajónapló Hajónapló 2018.07.18 18:39:48
A logbook (a ship's logs or simply log) is a record of important events in the management, operation, and navigation of a ship. It is essential to traditional navigation, and must be filled in at least daily.     The term originally referred to a book for recording readings from the chip log that…..
Meg a kutya, természetesen. Tudták, hogy Jerome K. Jerome nevében a K. betű a Klapka rövidítése, noha semmi közük nem volt a magyarokhoz, csupán a tábornok iránti tisztelet motiválta a névadást? És tudták, hogy Béla Fleck, a kiváló bendzsós sem magyar, keresztnevét azonban…..
efzs 2008.09.02 12:25:36
Nem könnyű megtalálni a régi cikkeket...

------------------------
Reaktor 2008.07.03. 16:48:35
> erdekes vonatkozo olvasmany volt Kupa Mihalytol is a
> "hogy vettek meg minket a szoci nagyvallalkozok" cikk,
> mar nem tudom, hol olvastam.
- Nem lenne baj, ha emlékeznél ilyesmikre. Talán nem csak engem érdekelne.

-------------------
Más:
Talán nem egészen ugyanaz, hogy aszongya:
1.
tallian.miklos:
>azon a karon Feng Shuit is tanítanak.

és az, hogy

2.
tallian.miklos:
> akik közt van (...) aki fengshui cikkeket jegyez a
> publikációi közt.

De elgondolkodhatnánk azon is, hogy vajon tallian.miklos szívének oly kedves politikusok között nem lehet-e, hogy akadnak olyanok, akik karácsonyfát állítanak az év vége felé közeledve? Ez mérnöki szempontból mennyire racionális? Nem kellene-e esetleg eltiltani őket a tanítástól, közélettől, meg mindentől, hiszen szégyent hozhatnak ránk?

Aztán az, hogy:
tallian.miklos:
> akik közt van, aki Marx életművéről tart olvasótábort
- Ez talán nem olyan nagy bűn. Marxnak kb. annyi a köze a kommunizmus ocsmányságaihoz, mint Jézus Krisztusnak az inkvizícióhoz, és (politikai) eszmetörténetből kihagyni Marxot olyasmi, mint a vallástörténet J.K. nélkül. Nem véletlen tehát, hogy Marx lényegében mindenütt tananyag, ahol társadalommal, filozófiával, effélékkel foglalkoznak.

----------------------

Lastres 2008.07.09. 01:18:21
> Igen, én is azt hittem. Aztán csalódtam. A Centrumnál
> valójában a parlamentbe való kerülés vágyán kívül
> (túlélés) semmiféle cement nem volt az összetevők
> között. Közös értékrend, gondolatok, program: semmi.

- Csak az igazság kedvéért: a Centrumnak volt programja, mégpedig elég jó. Történetesen van is egy példány a birtokomban.