Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HonorCode

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ennek a gépnek a kezeléséhez kötelezően előírt a főiskolai végzettség Finnországban.Nagyon ügyes és okos kis szerkezet.Gps koordináták szerint dolgozik, meg hasonló nylánkságog!Ott ahogy kitermelnek egy erdő területet, azonnal pótolják is azt újraültetéssel.A napokban…..
 Ezt most kaptam e-mail-ben! (Kérték hogy rakjam ki!) EMO napirend8:00 - felkelni.tükörbe nézni majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat.8:30 - elözö pont miatt öngyilkosság megkísérlése9:15 - 2 sikertelen kísérlet után folytatni a napot.9:20 - kiválasztani a ruhát…..
HonorCode 2009.02.01 10:59:56

@anim-trixXx: Igazad van nem is azokról az emberekről van szó akik a tolerancia hívei tényleg fogadjunk el másokat, de a sok divatmajom aki elmegy egy no thx koncertre elordítja magát hogy jaj de szar az élet és mindenki ordítva bömböl mint egy 3 hetes kisbaba azért az sok. Aki az igazi EMO-s az szerintem művelt, filozófiai szemmel látja a világot, érti azt hogy vkinek miért szar miért jó( a jót is), vagyis nyitottabb a világ történéseire, úgymond érzékeny de ez nem a világfájdalomban merül ki, hanem abban hogy elfogadja azt ha vki meleg, zsidó, cigány, jobb oldali bal oldali és még sorolhatnám.Nagy EMO-sok spec Ady, József Attila, de nem ez a sok kis festettkörmü 15 éves gyerek akinek a legnagyobb élettapasztalata az hogy rácsapta a budiajtót a kezére.EZ az egész kba annyit jelent hogy lógjunk a suliból, hétévgente hótrészegen sírjunk és fogjuk arra hogy emósvagyok és szar az életem. Mennyen el egy olyan helyre ahol járvány van vagy katasztrófa esetleg háború, élt volna a holokauszt idején és akkor azt mondom igen, de ez a tultolt szarság kb kibúvás a kötelességek alól, ha meg a zenébe keressük mert ugye vannak tipikusan divat EMO zenekarok akkor egy kicsit visszafogottabb punkrockról van szó semmi másról.Persze ez csak az én véleményem, lehet hogy tévedek.
         Életed legelső felejthetetlen bulija?..
REMEKMŰVEK!Amikor jobbra értek érdemes nyomogatni a NEXT-et!Katt a képre! ..
         Mai kérdésünk eltér a többitől, mivel egy kedves barátom kéri a segítségeteket, véleményteket!Kérdése a következő lenne:Van egy lány évfolyamtársam, nincs myvip, se msnje, se iwiwje, nem jár szórakozni és más városban…..
HonorCode 2009.01.22 10:25:59
Hát ez egy érdekes kérdés.Gondolom gimibe járnak eme romantic story szereplői. Nahmármost, először is azt kéne megtudni, hogy van e egyáltalán arra sansz hogy a menyecskének bejön e az illető, mert ha nem akkor felesleges időt pazarolni rá. Ezt szerintem azért az ember fel tudja mérni. Az hogy elszólításban nem jó az ember, szerintem faszság. AZ NEM AZT JELENTI HOGY 3 SZÓ ÉS SZOBÁRA IS VIHETED! Bár a mai fiatalságon már semmin sem lepődök meg ^^. Egy kis kerülőt lehet tenni és csak úgy dumálni vele,mondjuk ha más városban lakik akkor busszal jár haza, és mondjuk kikiséred(nekem is erre van dologm nem baj ha stb stb stb)a buszmegbe és szóba elegyedtek, ha arra sem hajlandó akkor mehet a picsába.Viszont ha eldumáltok söt még néha egy göndör kacaj is elhagyja a száját akkor lehet esély, de ha már dumáltok akkor nem nehéz vmi ürüggyel elkérni a számát, ha számot cseréltek akkor se aznap este írd meg neki sms-ben a Rómeó és Júliát. Ha eddig eljutott az ember pár napi figyelmesség után(köszönsz neki,megkérdezed mizu, kérdezel tőle pár dolgot a tananyagról stb stb) És ha ez a pár nap eltelt akkor meg lehet tőle kérdezni,hog KV tea stb stb. Nem mozi nem bulizni csak simán kettesben dumálni. Ott már minden rajtad áll. 1 db ilyen találkozást kell vhogy elérni utánna mindenki a maga intézi ahogy tudja, de ha egy ilyen tali összejött akkor már tudni kell azt hogy nem közömbös az egyik a másikának.
A Time magazin nemrégiben megjelentette a 2008-as év legjobb játékainak listáját. A tizes lista természetesen az újság véleményét tükrözi. A magazin szerint 2008 legjobb játéka a Rockstar alkotása, a GTA IV lett. Az indoklásban főleg a nagyszerű történetet emelik ki, de…..
 Ez elég súlyos lett, egyben sajnálom, de röhögök is rajtuk. Hogy lehet valaki ilyen idióta!? :D No comment! Nem tok mást hozzáfűzni! ..
 Remélem szépen fogtok ma este alukálni, mert ma nem anyukátok mesél nektek az üveghegyen túlról, hanem hormonzavaros barátunk hajtja álomra fejeteket egy  rövid, de gyönyörű kis történettel! Aludjatok szépen, semmi buzulás! :D ..
 Öcsém! Nem tudok leszállni a dologról, még azért piszkált a dolog, hogy megosszam veletek Ratyi másik videóját! Nem csodálkoznék, ha az otthoni családtagjaim egész estét betöltő csuklásban halnának meg, de adok 10.000 magyar Forintot annak, aki a szemem előtt végig tudja…..
ElfYourself!Csinálj effektet a családból, vagy a haverokból!Ünnepekre minden évben kötelező! Várjuk az érdekes megoldásokat kommentben!Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :)Ilyen lett a Miénk! Klikk!Honlap!Klikk!..
  A Las Vegasi Palms Hotelben található a Hugh Hefner’s Sky Villa lakosztály. Azt tartják róla, hogy ez a világ legdrágább hotelszobája, 40.000 $ éjszakánként (cca. 8 millió HUF). A kétszintes lakosztályhoz nappali, bár,ebédló, külön tornaterem, üveglift, szauna, egy…..
           Sör, bor, vagy pálinka? Melyiket fogyasztod, ha szórakozni mész?..
 Mi a tanúlság? : A farkas mindig megszívja!   ..