Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmpapa.blog.hu

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ford v Ferrari (2019) Magyar címén **Az aszfalt királyai**, 2019. november 15-én került a mozikba. A film az 1966-os évekhez visz vissza minket, amikor a Ferrari uralta a világ versenypályáit, és az elmúlt nyolc Le Mans-i 24 órás versenyből hetet megnyert. A történet a kihívók szemszögéből…..
Martin Lawrence számos ikonikus szerepet játszott filmjeiben, és humorával, karizmájával hódította meg a közönséget világszerte. Az alábbiakban bemutatjuk az összeállításunkat a legjobb tíz Martin Lawrence filmről, amelyek között akciódús vígjátékoktól kezdve, a drámákig minden megtalálható, ami a…..
Így néz ki ma az a gyönyörű farmerlány, akibe Terence Hill fülig szerelmes volt Az ördög jobb és bal kezében. Az ördög jobb és bal keze 2. egy 1971-ben bemutatott olasz spagettiwestern-vígjáték, amelyet E.B. Clucher írt és rendezett, zenéjét pedig Guido és Maurizio de Angelis szerezte. Ez a…..
Halle Berry már 57 éves, de még mindig elképesztően izmos hasa van – Rejtély, hogy csinálja! A színésznő rendszeresen edz, hogy formában tartsa magát, és még így is nehéz elhinni, hogy Halle Berry már 57 éves, hiszen a külseje alapján akár 20 évet is letagadhatna. Természetesen, a színésznő sokat…..
Ma már alig lehet ráismerni.Hihetetlen gondolni, de Jack Gleeson már 32 éves! Az egykori cuki kisfiút először a 2005-ös Batman: Kezdődik! néhány jelenetében láthatták, azonban igazi áttörést a 2011-ben indult Trónok harca hozta meg neki, ahol Joffrey királyt alakította, akit mindenki a legjobban…..
Bár több filmben is láthattuk a Smallville szép szemű sztárját, legismertebb szerepe még mindig a fiatal Supermanről szóló sorozatban volt. Ha emlékeztek rá, nézzétek meg, hogyan néz ki most! Tom Welling 2001-ben tűnt fel először a képernyőn a fiatal Clark Kent szerepében. A Superman gimnazista…..
 – Így fest ma a Jurassic Park jóképű káoszelmélet-szakértője. A Jurassic Park egy fantasztikus kalandfilm, melyet Steven Spielberg rendezett Michael Crichton azonos című regénye alapján 1993-ban. A történet középpontjában Isla Nublar nevű képzeletbeli sziget áll, ahol a gazdag John Hammond és…..
Emlékszel még a Miami Vice szőke szívtiprójára? A 74 éves Don Johnson még mindig nagyon sármosDon Johnson a ’80-as és ’90-es évek szívtipró sztárja volt, sármjával sok nőt elbűvölt, még Melanie Griffith sem tudott neki ellenállni. Végül 1996-ban váltak el végleg. Fiatalon nagyon jóképű volt, de a…..
Nicole Kidman, teljes nevén Nicole Mary Kidman, Oscar- és ötszörös Golden Globe-díjas ausztrál-amerikai színésznő, modell és énekesnő. Hazájában, Ausztráliában már ismert színésznő volt, amikor a világ felfigyelt rá a "Halálos nyugalom" című filmben. Életrajzi adatok:- Született: 1967. június 20.…..
Nicole Kidman és Zac Efron új filmjének előzetese érkezett, ami egy romantikus vígjáték lesz. A történet középpontjában Joey King áll, aki egy fiatal lányt játszik, aki rajongója és alkalmazottja egy filmsztárnak, akit Zac Efron alakít. Azonban az élete nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik,…..
FilmPapa HD Atlas - Kritika 2024.06.03 02:57:46
Atlas Shepherd, akit Jennifer Lopez megformálásában láthatunk, a mesterséges intelligencia világának egyik legkiemelkedőbb alakja. Bár kezdetben távol tartja magát az AI-tól, élete legnagyobb kihívására vállalkozik, amikor egy lázadó, veszélyes gépet kell megfékeznie. A karakter mélységeit…..
Terence Hill, eredeti nevén Mario Girotti, egy neves olasz színész, filmrendező és forgatókönyvíró. 1939. március 29-én született Velencében, Olaszországban. Színészi pályafutását gyerekszínészként kezdte, és később nemzetközi hírnévre tett szert, különösen a Bud Spencerrel közösen készített…..
A gazdagság mindig is vonzotta az embereket, és sokan álmodoznak arról, hogy egy napon megtalálják a siker kulcsát. De vajon hol keresendő ez a kulcs? Talán vállalkozó szellemre van szükség, vagy éppen a helyes ötletekkel és cselekvésekkel lehet előre jutni. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy a…..
Megjelent az előzetes Brad Pitt és George Clooney új akcióvígjátékához, a Wolfs-hoz16 év után újra együtt! Brad Pitt és George Clooney utoljára a 2008-as Égető bizonyítékban játszottak együtt. Jon Watts legújabb rendezése viszonylag egyszerű alapötletre épül. A történet szerint két magányosan…..
A szőke, kék szemű dr. Robert Chase sok nő szívét megdobogtatta. A Vészhelyzet sikere után a 2000-es évek elején számos kórházi sorozat hódított a tengerentúlon. Ott volt például a szerelmi szálakkal átszőtt Grace klinika, amely ma is sok nézőt vonz. Ha azonban valaki kevesebb drámára és több…..
Egy hatalmas filmszenzáció várható az év egyik legnagyobb produkciójával! Kevin Costner legújabb filmje, a Horizont: Egy amerikai eposz, két részben érkezik a mozikba ezen a nyáron! Ez már a negyedik rendezése lesz Costnernek, azóta, hogy 2003-ban elkészítette a Fegyvertársakat, majd 1997-ben A…..
A hegymászás lenyűgöző sport, amely fizikailag és mentálisan is próbára teszi az embert. A hegymászó filmek pedig nemcsak a lenyűgöző tájak és az adrenalindús jelenetek miatt izgalmasak, hanem azért is, mert bemutatják a hegymászók küzdelmeit, kitartását és az emberi lélek határait feszegető…..
A világ csodái közé tartozik az emberi test átváltozó képessége is, ami idővel változik, formálódik. Néhányan azt tapasztalják, hogy minél több idő telik el, annál elfogadóbbak lesznek a ráncokkal és az ősz hajszálakkal szemben, amelyek inkább jelzik a tapasztalat és a bölcsesség jeleit, sőt, még…..
2011-ben, amikor A majmok bolygója: Lázadás váratlanul nagy sikert aratott, senki sem gondolta volna, hogy a franchise ennyire újraéledve el fogja érni a negyedik részt. Azonban ez történt, hiszen néhány héttel ezelőtt bemutatták A majmok bolygója: A birodalmat, ami már a Disney gondoskodó figyelme…..
Jacob Benjamin Gyllenhaal, BAFTA-díjas amerikai színész és filmproducer, akit a filmipar egyik legnagyobb tehetségeként ismernek el. A Gyllenhaal család tagjaként nőtt fel Los Angelesben, Kaliforniában, szülei, Stephen Gyllenhaal rendező és Naomi Foner forgatókönyvíró mellett. Testvére, Maggie…..
Cameron Michelle Diaz, az amerikai színésznő és korábbi fotómodell, kubai gyökerekkel rendelkezik, és pályafutása során számos fontos elismerést és díjat zsebelt be. San Diegóban, Kaliforniában született 1972. augusztus 30-án, Emilio Diaz és Billie Early gyermekeként. Chimene Diaz testvére és…..
Vera Ann Farmiga, az ukrán gyökerekkel rendelkező amerikai színésznő és filmrendező, pályafutását a színpadon kezdte, majd hamarosan meghódította a filmvilágot. Számos kiemelkedő alakításával és sokoldalúságával kitűnt Hollywoodban. Farmiga 1973-ban született Cliftonban, New Jerseyben, és hat…..
Az elbűvölő színésznő szerint Hollywood aranykora véget ért. Hollywood egykor ragyogó csillaga elismeri, hogy a közösségi média világa idegen számára, és úgy érzi, szomorú, hogy a világ teljesen más irányt vett. Szerinte nem véletlen, hogy a Jóbarátok még mindig óriási siker, részben azért, mert a…..
Keanu Reeves újra megmutatta, hogy ő az a kedves hollywoodi sztár, aki nem hagyja cserben rajongóit. A színész már többször bebizonyította, hogy nem kell nagy dolgokra vágynia az embernek ahhoz, hogy szórakoztató legyen az élete. Néha metróval utazik, néha egy padon piknikezik, esetleg segít…..
Gerard Butler katasztrófafilmje, a Greenland, újabb fejezetet kap: érkezik a Greenland 2! Bár nem döntött rekordokat a bevétel tekintetében, úgy látszik, mégsem volt rossz befektetés a Greenland – Az utolsó menedék. A folytatásban is Butler és Morena Baccarin lesznek a főszereplők, és a rendező,…..