Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bankár

4 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Jajj,de csúnya! Csak az oroszok? 2011.12.31 10:19:00
Nem, mi is képesek vagyunk rá. Fantasztik...
bankár 2012.01.04 09:28:32
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
A motorversenyek elmaradhatatlan kellékei a csinos lányok. Múltkor a Macau GP hostessei közül szemezgettünk, ám nem mindenki tetszését nyerték el. Íme most azoknak kedvezünk, akik az európai, esetleg gömbölyűbb vonalat kedvelik, sok szilikonnal.Itt vannak a 2012-es Monster lányok,…..
    Sokáig marketingmarhaságnak gondoltam, ezért következetesen átaludtam a biztosítók év végi kampányát. Most már tudom, hogy a hosszú ideig tartó passzív ellenállással minimum egy tengerparti nyaralás arát kiszórtam az ablakon. Így a biztosítók területi…..
Kisautó blog BMW, ajándékba 2011.10.28 12:50:00
Egy narancssárga Schuco. 1:66-os méretarány. Nyitható ajtókkal, műszaki adatokkal az alján: rettentő bájos kis 02-es modell. Önmagában a tárgy is imádnivalóan kedves, de ha elmesélem a sztoriját, nem fogják elhinni. Kis, párnázott borítékban érkezett a szerkesztőségbe,…..
bankár 2011.10.28 13:57:05
Epyc használta a kicsit Cézáros kiejtésű szavakkal megáldott címet, amely tökéletesen alkalmas az alábbi Chevroletre.Egyszerűen gyönyörű...
bankár 2011.05.31 11:31:02
@tlacka: napok óta nem moccant meg a verda :S

én is be akartam küldeni, de nem volt nálam telefon, élőben még szarabbul néz ki :D
Belsőség Artzok a gépházból 2011.03.18 14:39:00
Árpádot néha elkapja a fotózhatnék. Olyankor szeméhez ragadt keresővel és a rettegett - házilag készített - körvakujával (mely egyébként csodásan működik) fut körbe a szerkesztőségben, majd éjszaka jön tőle egy képgaléria. Mint ez itt. ..
bankár 2011.03.18 16:48:35
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
bankár 2011.03.10 18:44:32
@esef: még megoldható, tegyél egy ajánlatot, biztosan megoldja azt is
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..
Huszonöt éve még maga volt a csoda. Az idősebbek szeme még most is elfelhősödik, ha szóba kerül az Ezerötszázas. A fiatalok viszont nem értik, és a saját racionális énem sem. Csak az illata, az varázsol el még mindig. A mi nemzedékünk jórészt Ladában nevelkedett, és ez…..
MHC barátom fényképezte ezt a csodálatos tuningautót, melyen minden szép és jó megtalálható: természetesen króm M3, csibehálós nagylökös, rácsingmotorháztető, kacsingós lámpa, kínaibetűs felirat.A rozsdás kipufogódob megvan? :) Nem spórolt a kedves tuner, hátra is…..
Jajj,de csúnya! Erbráss Swift 2011.02.16 07:00:00
Már nem emlékszem, hogy mikor és hogyan találtam rá erre a Swiftre, de még az is lehet, hogy valaki küldte, így elnézést tőle ha esetleg nem említem meg. (Kommentben még szólhat, aztán kijavítom a posztban.)Véleményem szerint az airbrush még önmagában nem is lenne annyira gáz,…..
Endi küldte még az óévben ezeket a fotókat. Köszönet!Részemről No Comment...
bankár 2011.01.31 12:25:57
@Janifeka: képek alapján úgy tűnik, hogy a hátsó kerekei is kanyarodnak
Jajj,de csúnya! Csak egy kis Tico 2011.01.25 11:24:00
Gabetől kaptam még valamikor ősszel, köszönet érte!Igen, tudom, hogy demoautó. Igényes építés, ez is igaz. De nekem akkor sem tetszik...
bankár 2011.01.25 12:57:12
Jajj,de csúnya! Wáó! - Update 2010.11.18 21:39:00
Úgy néz ki, hogy ez a hét már csak ilyen. Frissítés frissítés hátán, de mindez az élvezeti értéken nem ront egyáltalán. Felidézni az ocsmányságot csupa öröm és boldogság. Így teszünk most is, klubtársam, Gabi volt ügyes, aki lefotózta ezt a Thaliát, amely már szerepelt…..
bankár 2010.11.19 08:35:30
A világ leghülyébb kötelező biztosítási rendszerétől búcsúzunk. Lesz helyette új, ami csakis jobb lehet. De lehetne még jobb. Vélemények az azonos című írásunkról...
bankár 2010.10.20 18:02:36
Tibi Tibi
Az első bekezdésben azt kérded, hogy miért van másfélszeres szorzó az ezres kisautó és az 1,6-os között.
Mert:
- statisztikailag erősebb -> gyorsabb
- statisztikailag nagyobb -> nehezebb parkolni.
Azt hiszem ezt nem kell tovább részleteznem, hiszen a kedves párod rá a példa.
Egyébként szerintem a nép nagy részének hétköznapi (értsd jól: nem integra type r) szívó benzines autója van, amiknek a besorolása nem fog változni.
Itt a nagy bukó például gyulavitéznek és Integra Type-R-es pajtásainak lesz, aki 2-t lép besorolási táblázatban a károsabb irányba, viszont például 1,6-os szívódízel Escort a maga 55LE-vel 2-t lép a takarékosabb irányba.
Ha esetleg valaki kitalálná, hogy teljesítmény/súly arány alapján adná meg a tarifát, akkor nem venné bele, hogy egy S Merci nagyobbat rombol, mint egy Trabi.

Itt nem-bukni (nyerésről nem merek beszélni) úgy tud maximum a jóember, ha nem mondja fel és vállalja azt az 5-8% indexálást.
Persze továbbra is jogos a kérdés, hogy melyik a kevésbé balesetveszélyes, de ezt statisztikailag biztosan alá lehet támasztani.
Valamint úgy érzem, hogy nem hagyhatom szó nélkül azt sem, hogy a biztosítók kedvezményekkel díjazzák:
- a kármentességedet -> bonusszal
- a kármentességedet- >kármentességi kedvezménnyel
- hogy 1000 éve van jogosítványod - kedvezménnyel.
Vannak bizonyos kedvezmények, melyek kockázati kedvezmények, mint például a fent említett kármentességi is. Vagy vannak az üzletpolitikai-szerű kedvezmények is, mint az általad említett polgárőr vagy bkv-bérlet vagy esetleg őstermelői kedvezmény, melyekkel inkább a "rendes embereket" próbálja magafelé terelni a kedves biztosító, mert ők még kötnek esetleg mást is, vagy mert inkább busszal jár vagy esetleg azért, mert az őstermelő ügyfél még soha nem váltott 5-be a Dacia "Lumpi"-val, mert csak a tanya és a málnafelvásárlóhely között jár vele - tengelyig pakolt futóval.
Persze sokunknak fog ez fájni, van aki jobban jár, van aki a férfi nemiszerv kevésbé élvezetes végén fog állni.
Lehet róla vitázni (még engem is megihletett), de így lesz.
Ha olvastál nyereményakciónkról, és szerettél volna nyerni, csak elfelejtetted, itt az utolsó esély: még akciósan rendelhető a DVD-bögre-tesztvezetés kombó. A BMW-s naphoz persze kell egy kis szerencse is, de veszíteni nem tudsz. Pistának bejött. ..
A szerkesztőségből szinte mindenki elhúzott melegebb éghajlatra, a gyermekmegőrző-funkció meghatározó lett a profilunkban, hiszen Tom kislánya is itt van velünk. Vele együtt vagyunk négyen. Winkler a mai Csikós-poszt előadásával szórakoztatott minket, nagy átéléssel, amit a…..
bankár 2010.08.10 16:21:07
@Z o z ó: hát papptibi meg Csikós-bácsi valóban nem egy szépség :), de szépen írnak -> írjanak.
ommm-nak azért örülök, mert végre megjelentek a nők az oldalon :D
Pidartól kaptam az alábbi képeket és kommentárt. Köszönet!Egy elmebetegnek készült ez az MX3-as. Akkor hajtottam el az embert, amikor a hátsó lámpa alá akarta rakatni a tanksapkát...Több kép az ugrás után!Ha esetleg mégis elkészült a végleges változat, szívesen fogadok róla…..
Nagyon ritka, ha valami olyan történik, ami majdnem mindenkinek jó: az ügyfélnek, a biztosítónak, a javítónak és az alkatrész-kereskedőnek. Persze, ott a majdnem. Vélemények az azonos című írásunkról...
Odamentünk, kipróbáltuk. A pályaversenyzés egyik abszolút csúcsa, a világ leggyorsabb és legveszélyesebb négykerekű szerszáma: a Forma-1-es versenyautó. Pista, Csikós és Wéber úr, a vendégművész. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Bennünk van a hajlam, hogy a gyászt perverz magamutogatássá változtassuk. Az eddig megtűrt keresztek és síremlékek egyre nagyobbá válnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
bankár 2010.04.21 08:31:18
ha már ott meghalt valaki, akkor gondolható, hogy nem veszélytelen a hely, ha még odatesznek egy betontömb síremléket, akkor ott valaki már nem tud a padkáról visszakormányozni - ott egy újabb síremlék helye.... ebből csak temető lesz egy idő után.

@leaping cat: teljesen egyetértek, otthon a szobában sem, a kórházban sem épít senki emléket.

Virág, mécses, koszoró elég az út mellé, ennek valóban lehet elrettentő ereje is a száguldástól, felelőtlen vezetéstől.

Nyugodjanak békében
A kötelező biztosítás egy bonyolult ügy, és az is marad. És van egy átkozott tulajdonsága: minden anyagi kockázat, ami a rendszerben van, az az ügyfelekre hárul. Ha sok a csalás, az adminisztratív költség, ha drágán dolgoznak a javítók – ez végső soron mind oda vezet,…..
bankár 2010.04.14 14:27:51
@nemegészenúgyvan: mi ebből a tanulság? hát hogy ne bízd az asszonyra a javítást!
a biztosító miért hibás? mert kifizette a javítást?! miért vetted át a szervízben?! akkor és ott kellett volna reklamálni a szervízben a kakás javításért, mivel elvileg az eredeti állapotot kell visszaállítani, és talán még gyári technológiával (kellett volna) javították (és ennek a különbözeteként kérnek tőled avulás-címén "pínzet").

@Jamesblond:
kellett neked a 0%-os hitel - ez az eredménye!
egyébként marad egy roncsod, amit akár meg is javíthatsz, vagy eladod (vagy a biztosító eladja)

-------------
a hiteles autó világ legnagyobb ..opása. Felvenni egy valag pénzt egy hihetetlen értékvesztő dologra.....
-------------

igen, biztosítónál vagyok :)
bankár 2010.04.14 17:15:08
@pimpike_: miért nem mondtad meg a kárszakértőnek, hogy 150-ért meg tudod csinálni?
nincs rajta szemellenző, ismeri az árakat, egy kis rugalmasságnak mindenhol lennie kell (kivéve ha tv. vagy rendelet szabályozza, de szerintem a gyors-kárt nem).
@Jamesblond: Tegyük fel, hogy én is csak feltettem :).
Egyébként szarból nem lehet várat építeni, egy 100ezret érő roncsra nem fizethet ki 500ezret. A biztosító nem tehet arról, hogy szerencsétlennek csak hitelből volt pénze