Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ImreMeszaros

82 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Az évek során szokásom volt leírni a gondolataimat és közzétenni a neten, hol itt, hol a másik blogomon, néha gyakrabban, néha ritkábban, attól függően, hogy volt-e mondanivalóm, vagy sem. Egyszer majd össze kéne szedjem az összeset, és kiadni egy könyv formájában, vagy csak úgy eltenni az…..
        Az All those years témája már jó ideje érlelődött bennem, régóta meg akart születni valamilyen formában. Ahogy Stephen King mondaná, a srácok az alagsorban már régóta dolgoztak rajta, és egyszer csak felküldték, hogy készen van, tessék megírni. A kicsit különös zenekarunk az Athmossmusic…..
Megint itt az ideje egy kis összegzésnek, hisz ismét történt egy csomó számomra igencsak nagy horderejű dolog. Először is befejeztem a designer sulit, és szerencsésen túl vagyok az összes vizsgámon. Ráadásul még bevállaltam egy plusz vizsgát is, az Adobe Certified Associate in Photoshop címért, és…..
Igen, ez is én vagyok. Évek óta nem írtam ebbe a blogba és ennek meg is van az oka. Aki jelenleg szeretne tudni rólam, az a saját weboldalamon megtalál, az athmossmusic.com -on. Azóta németországba költöztem és a zenei karrieremre próbálok koncentrálni. A többi ott van:)..
      Mivel itt eléggé meg vannak kötve a lehetőségeim, és lassan közeledik a blogom első születésnapja, tehát illene bővülni, úgy döntöttem elköltöztetem egy másik helyre, ahol sokkal több mindenre lesz majd lehetőség... Persze maga az oldal továbbra…..
         Vannak pillanatok az életben, amikor egy kicsit megállunk a mindennapi mókuskerékben és végig gondoljuk azt, ami addig volt, aztán meg találgatunk, mi a legvalószínűbb folytatás, nameg persze tervezgetünk, hogy legyen ezután. És vannak…..
ImreMeszaros 2009.08.17 09:09:16
@Deák L.: Köszi:) majd bepótoljuk. Mikor öregek leszünk és semmi dolgunk nem lesz:))) Ülünk majd a verandán és whiskeyt kortyolgatunk, közben meg a prosztataproblémáinkról diskurálunk...
        Köztudott, hogy a hőmérséklet változásai különbözően hatnak más-más dolgokra. Ha jön a meleg, hamarabb megromlik a kaja, ami ugye rossz, de megjelennek a lenge ruházatú hölgyek az utcákon, ami meg jó. Többet költünk ásványvízre meg a…..
         Erre a nyárra már tavaly beterveztük a teljes lakásfelújítást. Eleinte úgy volt, hogy keresünk egy szakembert, aki majd jön a teamjével és szépen egy hét alatt mindent megcsinál. Aztán, mivel a konyhát meg a fürdőszobát már én…..
          Mindig is az volt a véleményem az elektronikai felszerelésről, hogy időnként cserélni kell, még akkor is, ha egyébként még sokáig használható lenne. Sőt, addig kell eladni, amíg nincs semmi baja, mert akkor még visszakapja az…..
        Akár azt is írhattam volna címnek, hogy "szürke hétköznapok", mert ami velem mostanában történni szokott gyakorlatilag abba a kategóriába sorolandó. Valahogy mégsem negatív értelemben gondolok az ilyen szürke napokra. Most…..
ImreMeszaros 2009.08.06 06:50:18
@inci kerekes: Igen, közben én is rájöttem, csak szokásomhoz híven előbb írtam és csak utána kezdtem gondolkozni. Köszi a bátorítást:) Örülök ha tetszik a blog:)
           Visszagondolva azokra az időkre, amikor még én is kölyök voltam, rá kell jönnöm, hogy nálunk is mindennaposak voltak a bunyók, mi sem voltunk angyalok. Egy alkalomal például az is előfordult, hogy egyikünk belepisilt egy fél…..
ImreMeszaros 2009.08.05 09:43:12
@inci kerekes: Szia:) Köszi. Ismerjük egymást?
Mészáros Imre blogja Foltos... 2009.06.14 10:26:00
          Mint az előző bejegyzésben is írtam, mindig is volt kutyám, és ehhez most hozzátenném, hogy valószínűleg mindig is lesz. A Fifi kimúlása óta eltelt pár hónapban persze üresen állt a hátsó udvar, amely annak idején…..
         A napokban olvastam, hogy egy kislányt megölt egy kutya Kijevben. Ma olvasom, hogy egy másik kutya teljesen összemarcangolt egy másikat Magyarországon. Eközben az állatvédők cikkeit is látom a kutyák úgynevezett jogairól... Szulák…..
          Gondolom, nem mondok újat senkinek azzal, hogy kiszámíthatatlan, bizalmatlan világban élünk. Gondolkodtatok már rajta, hogy hogy jutottunk idáig? Miért van az, hogy az ember lassan már nem meri elengedni egyedül a gyerekét iskolába…..
      Nagy levegő, sóhaj. Na, megvan végre a gitárom. Saját, különbejáratú, vadonat új gitár. Sokat kellett várni rá, de végül megérte. Sokkal jobban tudtam úgy választani, hogy már "használtam " pár hónapig egy elektromos gitárt, mitha most…..
          Mindig jól jön, ha valami hirtelen elromlik, hiszen végre lehet belőle újat venni, megint megújúl az a része a háztartásnak. Gazdasági helyzetünket tekintve ez most még azzal az adrenalinpumpáló érzéssel is párosul, hogy igen…..
       Hát igen, eddig mindig azon nyűgölődtem, hogy hideg van, és mint sejtettem, megint eljött az az idő amikor már nem bánnám, ha néhány fokot hűlne a hőmérséklet. Végülis, ha belegondolunk, ez a szép a négy évszakos országok éghajlatában.…..
      Tegnap olyan jó idő volt, hogy elhatároztam, kisétálunk Nórival a szabadba, szedünk virágot, kergetünk pillangókat, meg fotózunk is kicsit. Amint az indafotón látható, meg is tettük.       Délután három körül lementünk…..
Mészáros Imre blogja A lépés... 2009.04.15 06:23:00
       Tegnap olyan lépésre szántam magam, amiről azt gondoltam régebben, hogy soha nem fogom megtenni. Hosszas gondolkodás után feltettem a gitáromat egy hirdetési oldalra. Eladom.        Úgy döntöttem, teljesen áttérek…..
ImreMeszaros 2009.04.15 17:57:35
@juhar: Kösz a bíztatást:) Mostmár csak jöjjön egy vevő:)))
Mészáros Imre blogja Húsvét... 2009.04.14 07:29:00
         Ahogy telnek az évek, egyre kevesebb kedvem van a húsvéti locsolkodáshoz... Ugyanúgy elvesztette a varázsát, mint a többi ünnep, ugyanúgy a külsőségek kezdenek benne egyre inkább dominálni, mint a Karácsonyban. Ráadásul még…..
        Igen. Én legalábbis mindenképpen. Nem tudnám megmondani, mi hajt, egyszerűen vannak időszakok, amikor tanulni akarok. Olyan, mintha kinyílna bennem egy ajtó, amely például egy hangszer megismerésére, vagy nyelvtanulásra sarkall... Persze, igazi…..
Mészáros Imre blogja Bocs... 2009.03.26 06:58:00
         Ma a frászt hoztam egy pasasra, korán reggel. Szerintem kis híján összecsinálta magát, én legalábbis biztos beszartam volna a helyében. Nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy elnézést kérjek, meg hát a röhögés folytogatott így aztán…..
       Nálam a hosszú hétvégét egészen másként kell értelmezni, mint általában. Egy ilyen hosszú hétvége nálam ugyancsak két nap, csak valahol fellépés van (általában esküvőkön), és ilyenkor egy-egy tizenkét órás zenélés rendesen…..
         Utálom a nyavalygós embereket, pedig sokszor én is nyavalygok. Ilyenkor elintézem annyival hogy egy pillanatra magamat is utálom. Valahogy úgy van ez, mint az "utálomanyalizókatkivévehanekemnyaliznak" mondás...…..
            Nyugi, nem kell megijedni, nem a fejemben hallok hangokat, a barré pedig nem egy misztikus szó a képzeletbeli barátra, hanem egy egyszerű (francokat egyszerű!!!) fogás a gitáron. Két hónapja gitározom, ezért nagyon…..