Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisrigó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Két SNI (szenzoros, akadályoztatott beszédfejlődésű) kisfiú anyukájaként a média, ismerősök, Raschburg, Vekerdy és az anyósom által felállított sztenderdek alapján bizony SZARANYA vagyok. Rosszabb napjaimon – értsd a szokásosnál is kevesebb alvás után – be is dőlök. Igen, ezt a cikket kialvottan…..
Gutyina Istvánné, Julianna néni 71 éves. Martonvásáron él, egyedül. Korábban a Kraft Jakobs csokoládégyárban dolgozott, a mosodán volt vasalónő. Ledolgozott egy életet, most egyedül, egy cicával él együtt. A férje meghalt, és ugyan van egy lánya és egy unokája, de ők is pár faluval arrébb laknak.…..
A civilek eltakarítására készülő rezsibiztos fellengzősködik a képzettségével. Megértjük: nekünk is ciki, hogy valaki ilyen végzettséggel lehet tényező a magyar politikában. "Az egyetemen azt tanultuk, hogy másnak is igaza lehet a kormánnyal szemben. De ez nem az egyetem. Amikor a határon meg kell…..
Nem kell mást tenni, mint két hétfői hírt egymás mellé rakni...
kisrigó 2016.09.20 11:37:23
@bircaman maxval szerkesztő: Miről beszélsz?!! Az üresen leadott szavazólapra nem lesz nehéz a "megfelelő" X-et beírni! Gondolkodjál már ember! Ha pár száz naiv, abban a világban szocializálódott idős ember, "hogy amit a hatalom mond az igaz", megfogadja ennek a hiteltelen némbernek a tanácsát,és tálcán adja a hamisításhoz a szavazólapját, már megérte, nem kerül semmibe, a pofájára ráfér. Csak egy kicsit gondolkozzál ezen a lehetőségen, úgy csendben, magadnak nem hazudva!
Nehéz a virágok között LEG-eket keresni, de talán mégis a rózsa az egyetlen, amit mindenki szeret. A rendkívül széles színskála, a különböző növekedés és virágméret, a sokféle illat garantálja, hogy megtaláljuk a legvonzóbba(ka)t. Nem véletlen, hogy dalokban, irodalmi…..
Orbán Viktor miniszterelnök gyakran repül magángéppel. De mi mást tehetne? Repüljön közgéppel?     ..
kisrigó 2016.04.19 22:32:36
Elég sokaknál kiverte a biztosítékot Kövér László hétvégén, amikor azt mondta a Fidesz-kongresszuson, hogy "Szeretnénk, ha a lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, hogy unokákat szülhetnének nekünk". A közfelháborodásra pedig csak ráerősít,…..
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Az ötödik posztban a magyar szecessziós építészet húsz (szerintem) legszebb épületét nézzük meg. A poszt végén te is elmondhatod, melyik a kedvenced. A szecesszió (Jugendstil, art nouveau)…..
kisrigó 2015.09.14 09:19:33
@nohabgm63: Milyen igazad van! Azon gondolkodtam, hogy ezt a sok maradandó szépséget sokan észre sem veszik. Csak remélni merem, hogy az utódaink értékelik, és nem hagyják elveszni ezreket.
kisrigó 2015.09.14 09:27:58
@Lavinia Pinkerton: Mi van??! A betyár életbe, már ebbe is politikát látsz!? Ki nem sz...rja le az összes Al - közép- felcsútot, mikor ilyen maradandó és MEGŐRIZENDŐ szépségek vannak! Inkább attól kell félni, hogy nehogy valamelyik senkiházi kinézze magának valamelyiket! "Legfeljebb hozunk egy törvényt"- no, majd akkor emeld fel a szavad!!
Orbán rendelte el, hogy vonják ki a közpénzt a Quaestorból.  Ezzel praktikusan fölmentette Szijjártót a bennfentes kereskedelem gyanúja alól. Ellenben saját magát gyakorlatilag meggyanúsította. A bennfentes kereskedelem (Btk. 410. §) akkor merült föl, amikor…..
Az Egyenlítő blog névtelenséget kérő informátora szerint 70 ezer forintért vásárolt vodkát a miniszterelnök informális tanácsadója, Habony Árpád a törzshelyén, a Véndiákban. Úgy tudjuk, a Szerb utcai lakásától pár lépésre lévő vendéglátóipari egységben 30 ezres…..
kisrigó 2015.01.14 12:54:03
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..