Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabcsó

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, már elég régen írtunk ide, pedig nagyon sok minden történt, történik.... Ma voltunk a szokásos védőnői tanácsadáson. Kende úrfi - közel 11 hónaposan - 10, 52 kg és 78 cm! :)Már 6 foggal büszkélkedhetünk! Nagyon ügyesen rág velük.Éppen ma megtette az első…..
Kinga és Kende blogja Táltosfog 2009.06.10 09:28:37
Csak pár nappal ezelőtt vettem észre, hogy kibújt Kende harmadik foga! :)Azért nem is vettük észre hamarabb, mert egy nem várt helyen nőtt ki az új fogacska. Papír forma szerint az alsó két fog után most vagy a felső két metszőnek, vagy alul, a már meglévők mellett kellett volna…..
Szombaton megvolt Kende első nagyobb kirándulása. Kiruccantunk a Pilisbe.... Még mielőtt kirándultunk volna gyorsan mgrendeltem egy csővázas háti hordozót, amiben Kendét könnyedén szállíthatjuk. Nagyon kis profi "szerkezet", mindenkinek csak ajánlani tudom. Van…..
Hát ha nem is nyaraltunk a szó szoros értelmében, de a múlt héten otthon voltunk a szüleimnél Mezőkovácsházán. 10 napot! Kendének ez volt az első nagy útja.  Húsvét előtti pénteken indultunk és kb. 3 óra volt az út autóval. Egész jól viselte a utazást, bár nagyon…..
Az előbb elfelejtettem leírni egy fontos dolgot.... Végre megjelent Kende első foga!!!!!! :))) Mondjuk már nagyon ideje volt, mert már 3 hónapos korában elkezdődött a fogzás, de csak mostanra bújt ki.  Úgyhogy lehet enni a töpörtyűt!!! :) ..
Nem emlékeszem, hogy leírtuk volna az utolsó tanácsadáson mért adatait Kendének, így most pótolom. Március 24-én 9,25 kg és 73,5 cm volt a Minimanó! :) Viszont azóta volt egy kis visszaesés a súlyát tekintve, mert - mint azt ahogy már írtuk - beteg lett Kende és egy nagyon…..
 És beteg is volt most a Manó...Csütörtökön Anyával elmentek egy ilyen zenés babás foglalkozásra, ahol még Kende vas-szervezetét is legyűrő bacikkal és vírusokkal találkoztak - Kende hatalmasat hányt csütörtökről péntekre virradó éjszaka, pénteken meg már…..
Kende tegnap teljesen egyedül mindenféle segítség és kapaszkodás nélkül felült!!!!:))) Leraktam a szobájában a szőnyegre, amíg az ágyát rendezgettem. Mire viszafordultam egy nagyon édes mosoly kíséretében egyedül üldögélt!!! Segítség nélkül még sosem tudott…..
 Páros Liga, első játék. Tudom, hogy össze-vissza haladok az időben, de valahogy ez esik most a kedvemre. Nektek is jobban fog tetszeni, mint a második csata, bár az ellenfél és maga a történtek kísértetiesen hasonlítanak egymásra.  Tehát, az időben ott tartunk, hogy…..
Holnap ismét jubilálunk! :) Persze csak "kis ünnep" lesz, de a babák ilyen pici korában még minden egyes hónap betöltése olyan, mint nekünk az évek előrehaladta. Ma voltunk a szokásos havi méreckedésen. Kende 9,25 kg és 73,5 cm! :)Mondta a dokinéni, hogy Kende…..
Ismét rég jelentkeztünk be és ismét történt velünk jó pár dolog ezidő alatt... :)  Kende már egész ügyesen próbálkozik a mászással, most már rendesen oda kell rá figyelni, mert tulajdonképpen már mindent elér, amit szeretne. Persze sokkal jobban érdeklik a könyvek, a…..
Elég mozgalmas volt az elmúlt pár hét...Mint azt írtam, Kende átesett az első betegségén, betöltöttük a fél évet, voltunk a szokásos havi tanácsadáson, megismerkedtünk a husival, és hát fejlődtünk is igen sokat.  A torokgyulladáson hamar túljutottunk - Apa is példát…..
Még eddig sosem volt Kende beteg, hát ma ez is megtörtént...  Balázs már szombat óta beteg, így itthon van ezen a héten betegszabin. Már azt hittem, hogy nem fertőző a betegsége, hiszen sem Kende, sem én lettünk betegek. Hát, ma sajnos még sem így alakult a dolog. Kende…..
Kinga és Kende blogja Etetőszék 2009.02.13 08:10:47
Tegnap megvettük Kende első etetőszékét! :)Este Apa összeszerelte, úgyhogy ma majd felavatjuk! :) ..
Tegnap Kende megtette az első próbálkozásit a kúszás terén! :)))Délután kb. 1 métert elaraszolgatott!!!!! Ja és persze hátrafelé. Így jól felidegesítette magát, mert az egyik játékát szerette  volna, de attól csak egyre távolabb került.  Kíváncsi vagyok, hogy ma…..
Kinga és Kende blogja Cipp-cupp 2009.02.06 09:19:53
A nagy történetmesélésben elfelejtettem azt megosztani Veletek, hogy újabb találmánnyal bővült Kende repertoárja. Tegnap délután rájött - persze pelekázás közben, mint már megszokhattuk tőle (ez a nagy felfedezések ideje :) )-,  hogy hogyan lehet cuppogni! :) Hát ez nagyon…..
Sajnos a legutóbbi írásunk óta semmit sem változott a helyzet, sőt talán még azt is mondhatom, hogy rosszabbodott. Bárhajól belegondolok ez sem fedi le teljesen az igazságot. Volt 1-2 éjszaka, amikor este fél 8-tól, reggel fél 7-ig csak egyzer kelt fel! Hát ez nagyon jó volt! Azt…..
Nem is olyan rég még arról írtam, hogy milyen kipihentek vagyunk, hogy Kende végre átalussza az éjszakát és csak 1-2 alkalommal kell felkelni hozzá a cumit beadni. Hát ez az idilli állapot megváltozott és napról-napra, pontosabban éjszakáról-éjszakára egyre…..
Kinga és Kende blogja Energiabomba 2009.01.26 08:05:28
El nem tudom/tudjuk képzelni, hogy Kendefi honnan meríti azt a rengeteg energiát, ami reggeltől-estig "működteti".   Tegnap valami hihetetlen, hogy mit művelt. Mi csak néztünk nagyokat és nevettünk....Folyamatosan jár valamije. Forog most már mind a két irányba, s…..
Kinga és Kende blogja Jóga 2009.01.23 15:31:19
Voltunk ma Kendvel baba-mama jógán! :)Szuper volt! Nagyon jól éreztük magunkat! Kende az elején meg volt szeppenve egy kicsit, mert egy másik baba épp sírt, amikor megérkeztünk, de aztán hamar levetkőzte ezt a rossz érzését.Végig figyelt, mosolygott, dumált... mondjuk azt el is…..
A fiatalember tegnap felfedezte, hogy milyen szuper kifújni a szánkból a cumit. :) Na és persze az is tök jó, hogy akkorát fújunk, hogy a cumi kirepül a szánkból, átugorja a kiágyat és a földön landol. Anya meg felszedegeti. :)  Így az elalvási fázis kicsit hosszabbra…..
Tegnap voltunk a gyerekdokinál...Hát szegény Kendét most nagyon megviselte ez az egész herce-hurca. Amint beléptünk a váróterem ajtaján a szája egyből legörbült és amikor letettem a pelenkázóra, hogy levetkőztessem a mérlegeléshez torka szakadtából rázendített. És végig,…..
Kinga és Kende blogja Forgás 2009.01.18 19:11:15
Tegnap még azt írtam, hogy Kende próbálkozik a hasrafordulással, hát ma már siker is övezte az erőfeszítéseit! :)Ma délelőtt teljesen egyedül megfordult!!!!:)))..
Kinga és Kende blogja Újra itt! 2009.01.17 18:24:00
Hát, már jó régen jártunk errefelé. Sajnos.... :(Pedig annyi minden történt velünk! Nem is tudom hirtelen, hogy hol kezdjem. Na mindegy, vágjunk bele! :) Kende csodálatos baba! :) De tényleg! És nem vagyok elfogult! :)Jövő hét vasárnap (25-én) lesz 5 hónapos! Hihetetlen, hogy…..
Kinga és Kende blogja Újabb... 2008.11.25 14:03:38
... fotókat tettünk fel!..