Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms. Vipi

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szimbiózis Ha te én lennél 2024.09.28 15:08:44
A férfi nem tudta volna megmondani, hogy mikor izzott utoljára ilyen hőfokon a szerelemük. Egyszerűen megőrült a feleségétől – talán éppen azért, mert ő is hasonlóan érezhetett. Tulajdonképpen már az első érintés ezt a tomboló eksztázist ígérte – a felesége szemében is ott látta a csodálkozást, amit…..
Szimbiózis Avatar-Queen 2024.09.23 17:20:37
„Semmi sem lehetetlen” – állítják egyes „önfejlesztő” bestsellerek szerzői. Ezt így persze felejtsük el, még mielőtt komoly bajunk lesz belőle, de azért vannak jó példák! Íme egy történet: Erre vágyott már régóta… Érezte és élvezte a férfiak szavaiból áradó vágyakozást, a felcsapó szenvedélyt, a vad…..
Szimbiózis A fekete pillangó 2024.09.08 21:54:10
Már órák óta a fekete pillangó láthatatlan szárnyaival bíbelődött – mindig ezzel ment el a legtöbb idő. Igazából meg sem lepődött már, különben is, csak az órára pillantva érzékelte az idő múlását, annyira belefeledkezett a festésbe. Nem csak a kihívás miatt, hiszen a láthatatlan láthatóvá tétele……..
Kezdhetném azzal, hogy „Bovaryné én vagyok”, illetve hogy Gustave Flaubert Bovaryné – mármint hogy a legendárium szerint a híres író mondta magáról, hogy azonos az általa megálmodott és megalkotott nőalakkal. Hogy jön ez ide? Úgy, hogy a képen sem a címben említett Popovy nővéreket látod, hanem két…..
Szimbiózis Mintha már… 2024.08.28 16:55:39
Mintha már mosolygott volna rá ez a vonzó férfi… Mintha már hallotta volna ezeket a szerelmes szavakat, amiket a fülébe sugdos… Mintha már érezte volna bőrének illatát… és az édes bizsergést is, amit kiváltott… mint ujjai érintése is, ahogy végigsimogatta a testét. … Mintha már hallotta volna ezt a…..
Szimbiózis Párbeszédek / 10. 2024.08.23 15:20:35
1., – Tudom, hogy megcsaltál! – vágja férje fejéhez az asszony.– Akkor miért kérdezed már egy órája? 2., – Nem tudnálak megcsalni – mondja a férfi a nőnek.– Jézusom, impotens vagy?..
Szimbiózis Only fans 2024.08.22 14:37:35
Yes – csak rajongóknak! Bővebben: a pénzért rajongóknak.… Meglepődtél… de miért? Hiszen mi másért, ha nem a pénzért rajong az, aki a címben jelzett webes platformra regisztrálva, jellemzően a magáról feltett intim (vagy egyenesen pornó) fotókból-videókból kíván busásan profitálni. Természetesen az…..
Szimbiózis Orgazmus-színház 2024.08.20 12:10:00
Mottónak azt írnám, hogy színészkedésért sosem adnak Oscar-díjat! De erről majd később, kezdjük az elején – lássuk a történetet! Akkor szakítottak, amikor egyszer végre jó volt neki. Illetve mindjárt háromszor is… vagyis majdnem háromszor, mert az a hülye leállt, mielőtt harmadszor is… „Nekem te ne…..
Szimbiózis Csak szexre kellesz! 2024.08.14 13:52:12
Csak szexre kellesz! – mondja a korábbi amerikai filmsiker magyar címe. Csak szexre kellesz! – vajon hányan mondják ezt, akár naponta? Persze általában csak magukban és főleg azok – a közvélekedés szerint jellemzően férfiak –, akik egyéjszakás vágyaikhoz keresnek alkalmi partnert. Megint persze és…..
Komoly és jogos harc folyik a nők szexualizációja ellen (vagyis lényegében a mögötte álló szexista[!], hímsoviniszta[!] hímdominancia[!] ellen). Mindeközben érthetetlen(?) módon egyes nők önszexualizációjának(!) lehetünk szemtanúi. Legszemléletesebb példákkal a maximálisan profitorientált…..
Szimbiózis (Szex)praktikák 2024.08.05 23:14:32
Garantáltan működő praktikák nőknek, hogy miképpen szerezhetik meg (vadászhatják le, ejthetik el…) és tarthatják meg (védhetik meg a többi vadásztól) az ÁLOMPASIt. Tele van velük a sajtó. Meg a hócipőm is. Érdekes módon mindegyik orákulum a férfi libidójának irányításával – felkeltésével, célba…..
Nem mindegy? – kérdezhetné bárki. De, igazából mindegy – 2 in 1. (A blaszfémiavádat kerülendő, nevezhetjük szex-rockbálványnak és/vagy rock-szexbálványnak – így a political correctness is letudva.) A 2 in 1 igazából 3 in 1, a másik kettő forrása, a harmadik (vagy az az első?), a par excellence…..
Szimbiózis Párbeszédek / 9. 2024.08.02 10:04:00
1., – Szeretném meztelenül lefesteni – mondta a festő a nőnek.– Na, nem bánom, vetkőzzön! 2.,– Hány férfi volt az életében? – kérdezte a közvélemény-kutató.– Sajnos egy sem – felelte a nő, és tovább játszott az unokáival...
Közhely, hogy ez is hiánycikk – magyarul és párkapcsolatokra fókuszálva: sokaknak „nem jut(ott) társ”. (Itt és most nem foglalkozunk álkapcsolatokkal: kamu házas-/élettársakkal, pszeudo szeretőkkel stb.) Tehát hiánycikk! A hiánycikket pedig pótolni kell – az ipar (a technikával, technológiával……..
Vipi Vége 2024.05.20 21:39:00
Vége..