Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy emberke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
A hatvanas években a csúcsra jutott kaliforniai Beach Boys még élő tagjai októberben megjelentetik a csapat 1966-67-ben készített Smile című albumát, amelyet akkor a tagok nem fejeztek be, és az azóta eltelt 45 évben sem adták ki az anyagot. A tervek szerint a Beach Boys elveszett…..
egy emberke 2011.09.09 17:09:33
@tnsnames.ora:
Szerintem a Party! című lemezen keresgélj.
Buddy Holly, a rock and roll hőskorának egyik legendája ma lenne 75 éves. Holly mindössze másfél évet tudhatott maga mögött a karrierjéből, mikor 23 évesen repülőszerencsétlenség áldozata lett. Az eredetileg Charles Hardin Holleynak anyakönyvezett zenésznek 1956-ban jelent meg…..
egy emberke 2011.09.07 22:23:28
@Urban Gorilla:
pontosabban a lázadó rockzenészek és a Beach Boys. Annyiban igazad van, hogy a világ első hard rock számait ők írták.
 Ez itt a kép:                      Ez pedig a megfejtés. Javaslom, hogy ne hallgasd meg:   ..
Ahelyett, hogy hosszasan jártatnám a számat, nézzétek meg ezt a videót, amiből sokkal jobban kiderül, milyen lesz az új operációs rendszer. Utána megbeszéljük az érdekességeket. Először is szerintem hatalmas előrelépés, hogy végre Lock screenen is kapunk információt az…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Búcsú a japántól 2011.01.16 08:15:00
Nincsenek könnyes memoárok, sajnálkozás vagy jajgatás, elvégre én döntöttem úgy, hogy megválok tőle. Most azonban, ahogy a régi papírok között turkálok, rádöbbentem: ennyi időt még egy autóval sem töltöttem együtt. Elmosolyodtam egy kicsit: nocsak, öt és fél év? Nem…..
egy emberke 2011.01.16 09:15:55
Érdekes anyag jelent meg a HWSW-n arról, hogy az iPhone-ok negyede két éven belül tönkremegy. Összevág ez azzal, amiről pár napja írtam: hogy az új mobil bemutatása óta a kétéves 3G-m állapota folyamatosan romlik, és ugyanezt tapasztalata Ádám, sőt, több olyan ismerősöm is,…..