Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bartek

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek írás, változtatás nélkül tesszük közzé. Lehet emészteni, gondolkodni. (Nagy szarban vagyunk ...) "A nyugdíjvita során mindenképpen szükség van a legtöbb, eddigi hozzászóló által elfogadott tétel megkérdőjelezésére. Ezek a következőek: A nyugdíjrendszer…..
Bartek 2009.09.16 17:49:11
@zero: Azért az megvan, hogy ez az csak SzJA-ra vonatkozó szám.
Bartek 2009.09.16 18:15:15
@zero: én pl. az ÁFA adóra gondoltam, ami messze több bevétel, mint az SzJA. Aztán az olyan egzotikus járulékok, mint az innovációs, munkaadói, munkavállalói (ezek miért nem adók?). Ezen kívül ott van még a társaságok által kifizetett adók, amelyek beépülnek az árba, tehát mi fizetjük azt is - a veszteséges vállalatok nem fizetnek ilyet. Aztán az illetékek, helyi adók, gépjármű adó, jövedéki, majd a sokszor szóba került újdonság, az ingatlan. Szépen össze kell adni. És akkor kiderül, hogy miért nem érdeke az államnak a szuper bruttósítás.
Vajon ki írta az alábbi levelet? "Cserép János Úr!Folyamatos világhálón való jelenléte és véleményem szerint a közvéleményt dezinformáló és kisebb sikerrel deformáló tevékenysége mellett a közelmúltban az Adatvédelmi Törvény fügefalevelébe burkolt kérdéssorozatot…..
Bartek 2009.02.19 18:52:34
@laspalmas: Nem tanult tovább. (?)
No, végre Gyurcsánynál is betelt a pohár! Dicséretes, hogy végre nem vagyunk árván, egyedül, így pár millióan ebben az országban. Végre személyesen a Miniszterelnök Úr  is a betelt poharúak táborába állt ... Persze, az okos blogolvasónak lehet egy sanda gyanúja, hogy itt…..
Bartek 2009.02.11 13:58:37
@Seduxen:
Azt mondja a cikkben a tudós:
"a társadalom legszegényebb harmadának „mindössze” 20 százaléka cigány. „Az azonban igaz, hogy minél szegényebb egy csoport, annál magasabb a romák hányada: a perifériára szorult utolsó tizednek például már a fele” – idézte a gyermekszegénységi tanulmány adatait a kriminológus."
20% és 50%
Valami KÜLSŐ tényező gyorsan kellene még, hogy meglegyen az erőszakos BCS túlreprezentáltság
A gazdasági válság kirobbanásakor Gyurcsány arra kérte az állami cégek vezetőit, hogy mondjanak le a 2008-as prémiumuk és jutalmaik 50%-ról, a 2009-es prémiumuk és jutalmaik 100%-ról, szolidaritást vállalva a nehéz helyzetbe került országgal és…..
Bartek 2009.01.13 21:42:15
@Félkupica_Fehér_Főnök:
Köszönöm a fáradtságot.
Csak, hogy ki ne essetek az edzésből:
Járai egy FIDESZES (!!!) törvényt tartott be :-)
Bartek 2009.01.13 22:05:11
@Jonas-R: Írtam, hogy edzésképpen. A tétmeccs inkább odaát. Örömmel látom, hogy a küzdőszellem magas szinten áll.
Seres Mária 4 gyermekes családanya és építészmérnök magánemberként népszavazási kezdeményezést nyújtott be ezzel a kérdéssel: "Egyetért-e ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat…..
És még alagútban is! Pedig se hegy, se völgy! Bevezetésként csodáljuk meg a kőröshegyi völgyhidat, az M7-es autópálya ragyogó ékkövét: A 88 méter magas völgyhíd 41,5 milliárdba került, és amelyről Tóta W.-től kezdve az Állami Számvevőszékig elég sokan megírták, hogy…..