Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eirik

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretjük ezeket a nagy tornákat, már a 3. fordulóban igazi csemegékre bukkanhatunk. Andrejev és Wawrinka egy (várhatóan) Rafa elleni nyolcaddöntőért játszanak egymás ellen, de a Ferrer-Cilic és a Gonzalez-Stepanek meccsek is önmagukért beszélnek. Szintén kevés reklámot igényel…..
The Road To Oz Love game 2009.03.17 06:39:00
2009-01-20 Australian Open Tennis 258 by The Malones on flickr I know it's not actual rith now but I have to tell it. Australian Open was the first grand slam tournament I've seen on TV. And also it was the first time when I decided to learn to play tennis. So I bought a rocket and began to learn…..
Ritkán fordul elő, hogy az ember egy amerikai torna során úgy ébred, hogy a férfi versenyben egyetlen meglepetés sem történt. És itt most nyilván nem az amerikai a hangsúlyos, azt csak az ébred miatt kellett megemlíteni. Szóval tényleg semmi meglepő nem történt a fiúknál.…..
eirik 2009.03.15 10:25:28
@Lindike1: Ez mind szép és jó, na de ennyi esetben már durva :) A tegnapi nap során a nagyobb nevű kiemeltek közül gyakorlatilag csak Ana, Penetta és Ági tudta behúzni simán, Agneszka is megszenvedett Stosur-ral Hantuchovához hasonlóan, aki DSZ TB-ben nyert a nagy nevű Wickmayer ellen...

Egyébként olyant is olvastam, hogy nagy volt a szél...
Woof 2009.03.08 17:17:00
Úgy érzem magam, mint aki azzal, hogy felvállalta önmaga előtt, hogy meleg, sikeresen felállított egy társasjátékot. Viszont kéne még dobnom egy hatost ahhoz, hogy elléphessek végre a start mezőről.Ki akarom próbálni milyen az élőben ismerkedni. Milyen az úgy megnézni egy…..
Ez itt Venus és Serena egymás elleni mérlege volna, elég brutál. 11 év alatt volt itt minden. A H2H-nek különösen a közepe az érdekes, amikor sorozatban 5 Grand Slam döntőt játszottak egymás ellen, úgyhogy szerintem Richard és Oracene egy ilyen dubai elődöntőre már fel sem…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Gáz 2009.02.16 09:55:00
Kezdjük a szigorú tényekkel, bár ez már ilyenkor nem sok jót sejtet. Az izraeli Shahar Peer nem kapott vízumot az Egyesült Arab Emirátusokba, így nem tudott elindulni a Dubai tenisztornán.A játékosok sajnálkozásukat fejezték ki, Larry Scott a WTA igazgatója pedig bejelentette, hogy…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Dimi 2009.02.13 16:55:00
Tegnap Rafa igencsak megizzadt Rotterdamban, de nem azért mert rosszul játszott, hanem mert akadt egy 17 éves bolgár fiú, aki nem ijedt meg tőle túlságosan. Grigor Dimitrov 1991. május 16-án született (te jó ég, már én is elsős voltam akkor...) Azaz még kiskorú. A 487. helyen…..
Igazából nem ezt a címet szerettem volna adni (hub..meg), de némi gondolkodás után úgy döntöttem, hogy a sorokat, jelen helyzetben férfiember úgyse olvassa el. A hölgyek kedvéért pedig maradt a szelídebb változat. ..
eirik 2009.01.20 21:00:05
Woof Boldog Karácsonyt 2008.12.24 00:23:00
Levél a Mikulásnak PápánakKedves Pápa bácsi!Sajnálattal értesültem arról, hogy idén a "rosszfiú" listájára kerültem. Teljesen önhibámon kívül. Úgy érzem semmit nem tettem, amivel ezt kiérdemelhettem volna. Ön szerint az én szexuális beállítottságom Isten ellen…..
Ma szánalmas toplistával lepem meg olvasóimat, hogy megmutassam én is tudok ám ilyet!:) Minden idők 3 legszánalmasabb karácsonyi filmjét mutatom be. Nem mondom, hogy vita nem lesz rajta, de tudjátok minden lista szubjektív.3. Szörnyecskék 1984Ki volt az a hülye , aki anno nem volt oda…..