Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dekás dezső

0 bejegyzést írt és 981 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Volt, amelyik nyíltan megkérdezte, mennyi pénzem és megtakarításom van” - Levélírónk észrevette, hogy az utóbbi időben önállótlan és nőies pasikat vonz be, aminek talán ahhoz is köze lehet, hogy az eddigi kapcsolataiban mindig ő viselte a nadrágot.                      …..
                       „Sok mindent megéltünk már együtt, de se neki, se nekem nem kellett küzdenünk egymásért annyira” – Ebben a kapcsolatban kevés dolog működik, a két fél mégis ragaszkodik egymáshoz. Ha nem a korkülönbség a probléma, vagy az, hogy a pasi megveti a divatot és szeret napokra…..
                       „… csak érett emberek között működik. Viszont ha az egyik fél többet akar, az ne fél év után és robbanásszerűen, számon kérően derüljön ki” – Több kapcsolat formálta Posztolónk jelenlegi megállapítását, így most már tudja, mit akar és mit nem, de arra külön felhívná a…..
                       … ehhez még hozzájön az is, hogy irritáló pasihaverokat tart, szórakozóhelyen simán beszól a kidobóembereknek, ugyanakkor elvárná, ha más pasi miatt szakítana, hogy simán fogadják vissza őt, ha a dolog nem működik. Kinek ne kéne egy ilyen nő?                            …..
                       A barátnő régi álma, hogy anya lehessen, de tettek helyett inkább csak panaszkodik és kifogásokat keres. Ha a párja bármi vigasztalót mond neki, az nem megfelelő, de még a hallgatás sem az.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
                        A negyvenes barátnő bevallja, hogy még élni szeretne és bárkivel lefeküdni, ha egy bulihelyzet úgy hozza, ám azt is megjegyzi, ha a párja emiatt elhagyja, hitvány alak. A pasi visszataszító lelkesedéssel megy bele az alkuba.                                  Ha esetleg…..
„Élvezi a férfiak figyelmét, szereti, ha valaki rajtam kívül még rajong iránta, dicséri, vagy józsik olcsó bókokkal halmozzák el” – Mindig nyugtalanító, ha a barátnőnek pasihaverja van. Hiába mondja, hogy semleges neki, mert legyen akármilyen jófej, ha az úr tapadós és rendszeres barát, a helyzeten…..
dekás dezső 2022.05.02 14:05:29
@Gukker: Ez csak részben igaz, jó pár barátnőm van aki egyáltalán érdekel szexuálisan, de nagyon jól érzem magam a társaságukban.
Viszont az is igaz, hogy régebben próbáltam barátságot színlelve minél közelebb férkőzni az elérhetetlen, ámde nagyon vonzó nőhöz, manapság már inkább kihagyom az efféle játszmázásokat:D
„Az, hogy ő adja lejjebb az igényeit, ki van zárva. Néha, amikor ezeket meséli, olyan, mintha a bukásaira is büszke lenne” – A szegény lovag évek óta rohan a szoknyák után, és most már egyre biztosabb, hogy sikertelensége nem minden esetben a kiszemelt nők válogatóssága miatt van.   Ha esetleg…..
Általában a női fél az, amelyik sürgeti az összeköltözést, ám esetünkben Levélírónk az, aki már évek óta várja, hogy a barátnőjénél csökkenjen a függetlenség iránti vágy, és felbukkanjon a közös élet igénye.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
Egy történelmi témájú blog is foglalkozhat napjaink eseményeivel, főleg akkor, ha ezek a bizonyos események történelmi jelentőségűek és a XX. illetve XXI. század egyik legjelentősebb fegyveres konfliktusát jelentik. Márpedig a február 24-én megkezdődött ukrán - orosz háborúra mindez igaz. Ami ma…..
dekás dezső 2022.03.09 09:35:15
@Frank Leone: Az USA két fronton profitál ebből a háborúból. Az Orosz gazdaság ideiglenesen padlóra kerül és Putyin mint politikai vezető lényegében megsemmisül. Az EU-ban pedig érdemes lesz figyelni az energiaárakat, majd az ebből eredeztethető gazdasági sokkot. Nem elhanyagolható a műtrágyagyártás válsághelyzete miatt bekövetkező élelmiszerár robbanás eEu-s hatása sem.
„Életem egyik legjobb nője volt, és sajnos úgy is viselkedett, mint azok, akik tisztában vannak azzal, hogy jó nők” - Ez a csaj sok pasinál megfordult már, de nem is az a baj, hogy nagyétkű volt, és a fél baráti társaság megkapta, hanem inkább az, hogy utólag is mindent tagadott és félrevezetett…..
Adatok a Kádár-korszak alkoholizmusához   Az alábbi írás diákjaim kérésére született. Nem teljes, mindenre kiterjedő elemzés, hanem néhány tény és összefüggés rövid felvillantása. 1950-ben a magyar lakosság (különösen a vidéken élő agrárnépesség) elsősorban bort fogyasztott. A bort sokan maguk…..
„Azt kifogásolta, hogy állandóan kérdezgetem, tehát nem bízom benne. Igen, mert én láttam őket együtt, és a megérzésem nem mondott biztatót” – Posztolónk hisz a férfi-nő barátságokban, de azt is tudja, hogy annak határait nem betonból öntötték...   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
dekás dezső 2022.02.11 07:53:28
Amikor minden egzisztenciális alap adott a jó élethez, nem hiányzik egy olyan pasi, amelyik mindebbe belerondít azzal, hogy állandó érzelmi bizonytalanságban tartja a barátnőt. Levélírónk szerint az ilyesmiken mostanra túl kellene lenniük.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
Így év vége felé kanyarodva Posztolónk mérleget készített, és arra jutott, hogy az utóbbi időkben csak olyan nőkbe botlik, akik egyre kekecebbek és mindent tőle várnak el.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó…..
dekás dezső 2021.12.17 13:47:04
@MsIreneAdler:
"Ennek a cikknek a szerzője Balogh Tamás, aki azóta kétgyerekes apuka, Peni szerint. Szóval elvileg talált olyan nőt, aki nem játszmázik."
Vagy éppen a méltó büntetését tölti az írománya miatt, amit örökre elérhetővé tettek minden renitens egyed okulására - amolyan kopjafaként:D
„Ő a korával ellentétben fiatalabb, el sem hittem, hogy annyi idős, amennyinek mondta magát, simán letagadhatna több évet is, jól tartja magát. Csak a felfogása öreges” – Ha már a kapcsolat kialakulása előtt is főleg csak a nézeteltérések dominának, nem biztos, hogy érdemes kitartani.   Ha…..
„Nem utálattal szakítottunk, talán ezért van ez. Tiszteletben tartottam a szándékát, hogy menni akar” – Viszont a pasi nemhogy napi rendszerességgel, de lassan már óránként ad hírt magáról, így Levélírónk olykor kénytelen lehalkítani a mobilját miatta. Miért nem az új barátnőjével foglalkozik, és…..
„Én támogatom mindenben, amiben tudom. Ő bármit megígér, de semmit nem lép, hogy egyenesbe jöjjön” – Mióta Levélírónk barátja felmondott, nem nagyon van kedve dolgozni, viszont otthonosan mozog a barátnő konyhájában.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
A testmagasság minden korszakban változást mutatott a történelem során. Az utóbbi 150 évben az átlagtermetet nézve a Föld legtöbb országában - legfőképp Európában - egy folyamatos növekedés figyelhető meg. Kontinensünkön 1870 és 2020 közt épp 11 centivel nőtt az átlagmagasság. Felmerül azonban a…..
A negyvenes pasi úgy érzi, hogy a húszas csaj többet akar tőle, de hamar rájön, hogy csak egy számára érthető játék részének szánja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők…..
Vannak törvényszerűségek az életben. Addig élünk, amíg meg nem halunk, az éjszaka után nappal jön, az öreg autón meg valami mindig szar. Különösen igaz ez akkor, ha nem szerelők, hanem mókamesterek dolgoztak rajtuk a múltban. Autón is, szaron is, és bár az utóbbit szerencsére nem láttam az…..
Egy nagyon jó barátnőm kevésbé optimális helyzete adta az ötletet ehhez a cikkhez, amin már egy pár napja rágom magamat. Flörtölni, bókokat kapni egy másik embernek tetszeni jó érzés, ezt senki sem tagadhatja. De belefér-e ez az ártatlan játék, ha valaki vár otthon, akinek mi vagyunk a…..
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
Schobert Norbert egy jól menő nagyvállalkozó, aki szereti ha zajlik körülötte az élet, mert így tudja eladni a termékeit. Ráadásul most éppen szezon van, hiszen az év eleje a nagy fogadalmak ideje, szóval a marketingtahóság műfaja súlyos tízmilliókat hoz neki a konyhára. Akkor erről ennyit. Viszont…..