Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igaz Bernadett

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenntarthatóság egyre fontosabb szerepet kap mindennapi életünkben, és a lakberendezés sem kivétel ez alól. Az anyaghasználat és a gyártási technológiák komoly hatással vannak környezetünkre, így lakberendezőként kötelességünk figyelembe venni ezeket a szempontokat. Ma már egyre több fenntartható…..
Gondoltad volna, hogy a lakberendezés sokkal több, mint színek és formák játéka? A lakberendezés nem csupán a kreativitásunk kibontakoztatására nyújt teret, hanem minden korosztály számára egyenlő lehetőségeket kínál arra, hogy új kihívásokkal nézzen szembe. Sokan nem hiszik el, hogy ebben a…..
Miért van az, hogy míg ruházatunkban bátran választunk élénk és változatos színeket, az otthonunk színeiben gyakran visszafogottabbak vagyunk? Sokan félnek attól, hogy határozott színeket használjanak az otthonaikban, mert tartanak a túlzottan harsány végeredménytől vagy egyszerűen csak nem…..
A lakberendezés művészete és tudománya több, mint a bútorok elrendezése vagy a megfelelő színárnyalatok kiválasztása. Az otthonok kialakítása során számos szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy harmonikus és élhető tereket hozzunk létre. Ehhez pedig alapos tervezésre és szakmai hozzáértésre…..
Sokan vagyunk, akik szeretünk bekukkantani a sztárok meseszépen berendezett otthonaiba, hogy inspirációkat nyerjünk. Lakberendezőként különösen érdekelnek ezek a terek, hiszen a hírességek otthonai gyakran valóban különlegesek és egyedülállóak. A legtöbb esetben neves belsőépítészek és lakberendezők…..