Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benedx

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.06.09 11:11:45
Lomha zerge Sok km-el vettem,le volt pusztitva(terepeztek vele). Ez még a levehetö tetős (japán belföldi modell) volt gyári "bukócsővel". 31.0X15" gumikat tettem rá ami kicsit visszafogta az amúgy is gyengélkedö motort. Karosszériát megemeltem 7 cm-el, rugókat…..
Az utóbbi hetekben egymásra torlódott egy pár hír bizonyos hitek miatt bekövetkezett egyéni tragédiákról, konkrétan mindhárom hír, amelyre gondolok, gyerekek haláláról, megöléséről szól. Magyarországon természetesen a legnagyobb port házi eset verte fel, amikor egy…..
 "Bedobnám a köztudatba, most találtam. Jó volt nézegetni, vannak benne érdekességek." - írta Retekblog a link mellé, s ennél többet én sem tennék hozzá. Legfeljebb annyit, hogy kösz!..
Tisztelt olvasók!Esetem melyben segítséget, tanácsot kérnék a következő:Tegnapi napig töltőállomás kezelőként dolgoztam egy benzinkúton lassan már három éve határozatlan idejű szerződéssel egy Bt-nek mely bérelte a kutat.Múlt héten történt, miután ledolgoztuk a 12 órás…..
Benedx 2010.08.25 12:00:31
@Babette_: A benzinkút-bérbeadások viszont még a klasszikus "vadkapitalista" módon folynak, nem kell semmilyen indoklás a bérbeadó részéről az azonnali hatályú felmondáshoz. Mivel rettentő nagy túljelentkezés van a néhány kiadó kútra, olyan szerződést iratnak alá, ami gyakorlatilag semmilyen jogot nem biztosít a bérlőnek.
Jogszabályok ide vagy oda.
Simán megteheti a nagyonnagygóré, hogy mondva csinált okkal elveszi a kutat, éjjel pakold ki az árukészleted, reggelre ott az új bérlő új brigáddal és árukészlettel. (történt már ilyen)
Benedx 2010.08.25 12:14:17
@lilly.alien: Csak aztán munkaidő után ne beszélgess a kollégákkal, nehogy így járj :)
Benedx 2010.08.25 12:19:59
@Babette_: Vannak érdekes dolgok a világban...
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..
Na mit kapunk, ha Pozsonyi "Bucó" Ádámot keresztezzük Dolák-Saly Róberttel? Az eredményt pedig a Numanuma-kölyökkel? Hát az internetes szórakoztatásra teremtett keresztény-konzervatív paródiát, azt. A Képviselő Funky blog pedig úgy érzi, meg is találta a különös…..
CrashBlog Kínai autók a porondon 2009.03.27 15:49:00
Brillance, Jiangling, Shuanghuang és Geely. Csak pár kínai csodabogár, amik átestek a törésteszteken, többé kevésbé kielégí rossz eredménnyel. Oké, hogy van benne légzsák, meg automata biztonsági öv.. na meg persze hat méteres betükkel ABS felirat a Shuanghuangon. Kína!…..
Benedx 2009.03.28 07:57:43
@Kangörény_:
Viszont nagyon is élvezed te is, és mindenki más is, hogy az alacsony fizetések és alacsonyan tartott költségek miatt olcsón előállított termékeket használod, amiket ezért olcsón vehettél meg (pl.számítógép, tv, telefon, stb...) úgyhogy ne legyél demagóg, vagy ne használj kínai terméket. Csak nézz körül otthon, te is támogatod őket. És ugye a nagy melldöngetős környezetvédő és húdefaszagyerek európai gyárak mind ott termeltetnek. Másrészt meg ugyanígy leszólták 25 éve a japán,10-15 éve a koreai autókat, most nézd meg hol tartanak. Nem kell a kínaiaknak 10 év, és Suzuki helyett Geelyvel jár majd itt is mindenki..
Az egyik kedvenc élethelyzetem az, amikor valaki hülye, de rátesz egy lapáttal és még neki áll feljebb, mert nehogymá' elismerje, hogy netán ő volt a fasz. Márkot egy ilyen mókus túrta le majdnem az aszfaltról és persze elkövette azt a hibát, hogy rendeltetésszerűen használta a…..
Az utóbbi időszak híreiben egyre gyakrabban tűnik fel egy Zotye nevű kínai autógyártó, amely eddig ilyen, és ehhez hasonló járgányokkal bombázta a kínai közízlést. A nem túl szép emlékű ős-Terios kabrión kívül ugyanezt meg lehet venni náluk fémtetővel is, új, valamivel…..
Ez most nem politika. Jópár évvel ezelőtt volt egy olyan adó, hogy Radio Bridge. Igényes zenéket játszottak többféle stílusból. Akkoriban messze ott lehett hallani a legtöbb rockzenét, hát sűrűn volt odaállítva a kocsiban a rádió. Aztán egyszercsak bejelentették, hogy profilt…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
Subba A hét képe: > 2008.11.30 09:50:00
Oroszországban bukkant fel az első hím parti-kacsacsőrű emlős. Fajtáját tekintve egész évben tart a párzási időszaka, de a huncut mosolyából ítélve a hazai kacsacsőrű nőstényállomány nincs kitéve csábításnak. Nagy száj, nagy félreértes...
Benedx 2008.12.02 13:09:27
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
Nehezen hisszük, hogy Alexander Marcusnak semmi köze Magyarországhoz. Pozitív fickónak tűnik, olyan bájosan naivnak. Hopsz, ez alapján tényleg semmi köze hozzánk mert nálunk csak a hülyék pozitívak, a bájos kategória meg igazán ízlés dolga. Na de ne menjünk ennyire messze…..
Betelt a pohár... Egy ideje figyelem a honi média Sarah Palin elleni tűrhetetlen hangnemét, de ez most, iszonyatosan idegesít. De miért is? Hisz nem vagyok a Hokianyu rokona, nincs senkim Amerikában, nem vagyok republikánus sem - egyáltalán, szerintem nem nagy különbség nekünk, hogy…..
Proszektúra Adolfová Hitlerová 2008.11.03 08:59:00
A hazai sajtó az első pillanattól kezdve megkülönböztetett figyelemmel foglalkozott a Dunaszerdahelyen történt rendőri akcióval. Azt nem állítom, hogy rendőri brutalitással, hiszen, mint már korábbi hazai példákon is megtapasztalhattuk, ilyesmi szóba sem kerülhet egy tökös…..
Már ilyen is van. Akcióban az OT-k! Kedves Barátaim! .... Az OT bizottság elindított egy megelőző kampányt, ahol 425 képviselő, és véleményformáló személy kap az Alapok csomagból néhány könyvet, amely reálissá teszi számukra, hogy mi is az amiért mi szcientológusok…..
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
Benedx 2008.10.22 17:26:21
Sajnos a megtisztulás és újrakezdés mindíg fájdalmas és szenvedésteli. Nálunk úgy látszik, ezt külső körülmények fogják beindítani. De hát ez van, kedves jobbos-balos elkötelezett hívek, ezt a sok f@szt mi termeltük ki, és mi is emeltük fel, a saját vakságunk és süketségünk által, magunkból, magunknak. A sok kedves picsogó polgártárs, aki mindíg arra szavazott, aki a legkánaánabbat ígérte. Ezért szartak mind az érdemi munkára, és ezért nyalták csak a nép seggét. És ezért vagyunk most gyengék, és sebezhetők. Nem a köcsög politikusok tették tönkre ezt az országot, hanem a nép, az istenadta nép, a barom.
A hétvége általában a Tv2-é szokott lenni, szombat-vasárnap családi üzemmódba vált az ország, és ugye a Tv2 még mindig úgy él a nézők fejében, mint a közszolgálati kereskedelmi tévé. A családbarát csatorna. Arról már nem is beszélve, hogy vasárnap Napló, amit legfeljebb…..
 Nemrégiben adta hírül kedvenc nemzeti patologikus hírportálunk, hogy a hazafiaknak sikerült megvédeniük a Szabadság téri Ereklyés Országzászló helyén felállított  lobogós piramist (ar)Rogán(s) Anti(magyar) különítményeitől:  Ki bontaná az Ereklyés…..
Az egykori televíziós műsorvezető nemsokára betölti 72 életévét. A televízióval másfél évtizede szakított. Másik szenvedélye, a jégkorongozás öröknek tűnik. Hetente kétszer edz a mai napig. Hosszú szünet után nálunk képernyőre kerül Egri János.Egri Jánost a…..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
Belsőség Szuper szívási energia 2008.10.07 10:56:00
A kínai ipar egyre veszélyesebb. Most már nem érik be annyival, hogy hihetetlenül olcsók a cuccaik, de azzal is meg akarják fogni a magyar customert, hogy nem kínaiul vagy angolul írják rá a dobozra a tudnivalókat, hanem magyarul. Igazán kedvesek. A helyi kínai bolt kirakatában…..