Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilda

1 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem lesz sok finomkodás, skacok, annyit ígérhetünk. Styxx újabb olvasói levelén felbuzdulva lerántjuk a paplant az emberiség tűzrakás utáni legnagyobb találmánya, a felláció maníros művelőinek és - a píszí jegyében - műveltetőinek többnyire csak félrészeg őszinteségrohamok és visítva tekilázós…..
szilda 2009.11.26 22:17:34
@dildozer: Létezik az a nő, aki erre a mondatra készségesen azt mondja, hogy persze drágám:D csak megkérdezi mit is kap cserébe... mert hát van ez fordítva is(és igen, ezen a területen a web világában én is a modorosan beszélő fajta vagyok...)
szilda 2009.11.26 22:30:48
@Hakkar: ott a pont:P da ha egyszer rájött utána kérni fogja:)
Csecsebecse Sandra Bullock redesign 2009.11.26 00:50:19
Egy beszélgetős műsorban igazi cholát (mexikói ganglédit)csináltak belőle... ..
Már csak néhány nap, és megkezdődik az Advent. Ilyenkor jó, ha kicsit elcsendesedik körülöttünk a nyüzsgés, a hosszúra nyúlt téli estéket lassacskán betölti a várakozás, a készülődés, a gyerekekkel való közös díszítgetés öröme, a frissen sült mézeskalács illata.…..
Megjelent Lady Gaga új videoklipje, a Bad Romance című számhoz készítették. A zene nekem elég megkapó, egyszerű kis dallam, ami belemászik az ember fülébe és egész nap azt dudorássza... A videoklip itt-ott picit szürreális, de legalább a "hordhatatlannak"…..
Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb…..
Gyerekszoba Életrekelt félelmek 2009.10.22 09:56:00
Elképesztő fotósorozatra bukkantam Joshua Hoffine oldalán. A munkásságát csak horrorfotográfiának tituláló fiatalember egyik fotósorozatán a gyermekkori félelmek témáját járta körül - nem kicsit hátborzongató tökéletességgel.Van itt minden, amitől az ember már kiskora óta…..
Helló!First of all üdvözöllek az újjáéledt the everlasting offical blogon. Szép a neve, nem ?Másodiknak: amivel itt foglalkozni szeretnék :) nlp, buddhizmus, spirtualitás, goa, zeneírás, programozás, és öööööö...most nem jut több eszembe :) Ha lesz valami, szólók! vagy…..
szilda 2009.10.16 21:17:34
Sharon Stone - úgy tűnik nekem - elkeseredetten küzd egy kis figyelemért, és ezt a híresen intelligens színésznő egyetlen módon tudja elérni... azzal, hogy megmutatja, ötven fölött is lehet tökéletes teste valakinek (persze, egy kis technikai segítséggel, de ennyit mindenkinek…..
Gyerekszoba Etetőszék minimálban 2009.09.10 09:33:00
Semmi faxni, semmi csicsa, nulla gyerekes szín és forma, csak puszta funkcionalitás, kicsit indusztriál beütés anyaghasználatban - fém és műanyag - és kész a tökéletes, praktikus és szép design-etetőszék - csak engem emlékeztet bizonyos szögből nézve egy birodalmi…..
Ugyan reklámcélú játék a Diplomátnekem – the game, súlyos vétek lenne kihagyni a blogból, hiszen központi témája a vizsgakerülés. Vagyis az, hogy miként lehet végigbukdácsolni egy felsőoktatási intézményen a lehető legkevesebb tanulással és legtöbb bulizással. Az…..
Nem tudom, más hogy van vele, de nekem különösen tetszik, amikor a kozmetikai termékek, sminkszerek árnyalatait egyedi módon nevezik el. Szeretem a vicces és kreatív neveket, a kedvenceim az Oriflame Visions rúzsai (szívtipró pasik keresztnevét kapták az árnyalatok, választhatsz…..
Csecsebecse A bikini-petíció 2009.05.26 09:06:09
Régóta érik bennem a gondolat, de most, a fenti képet látva, ki is kell jönnie a feszültségnek: bizonyos kor és/vagy testsúly felett nem lenne szabad bikinit felvenni, sőt, egyenesen be kellene tiltani azokat - vagy legalább tanuljanak meg normális szabásút és megfelelő…..
Ez most egy igen gonosz bejegyzés lesz. A szépekről mindig annyi szó esik... a szépeknek van rangsor, évente megválasztják a leggyönyörűbb, legszexisebb, legvonzóbb sztárokat, és nők milliói próbálnak rájuk hasonlítani (lehet olvasni olyan összeállításokat, hogy a plasztikai…..
Drágáim!Néhány napra most kórházba vonulok (holnap reggel), csak azért szólok, hogy ne aggódjatok, amiért el fogok tűnni. Sajnos a műtét időpontja csak ma derült ki, úgyhogy nem nagyon volt időm bejegyzéseket készíteni előre :(Azért még holnapra jut, és ha nem fekszem le túl…..
Csecsebecse Pletykaanyu 2009.04.06 12:46:11
Újabb nap, újabb gondok Samantha Ronson és Lindsay Lohan között. A leszbikus pár - állítólag - annyira összeveszett, hogy Ronson kizárta Lohant a közös otthonukból és az összes zárat lecseréltette. Ráadásul, Lindsay-t ki is tiltották egy partiról, melynek Ronson volt a fő…..
Április 23-án kerül a H&M boltjaiba a Matthew Williamson által tervezett kollekció. Eddig azért kerültem a témát, mert nekem a ruhák többsége nem tetszik, nem igazán az én világom, stílusom. A ruhák színesek, vidámak és meghatározó motívum a pávatoll. Az árak -…..
szilda 2009.03.31 14:11:54
Csecsebecse csak egy gyors 2009.03.28 12:45:17
Rettenetesen lebetegedtem, második napja nyomom az ágyat lázzal, egyebekkel... gondoltam, hátha érdekel valakit... :-)..
szilda 2009.03.28 14:47:36
2009. 02. 28.                Most azt nem részletezem, hogy szombat délelőtt megint sikerült „válnunk”, de a lényeg, hogy egy hatalmas veszekedést zártunk le egy ugyancsak hatalmas sétával (hegynek fel,…..
Vessenek a mókusok elé a módszer ellenzői, de tegnap este hosszas vívódás után fogtam Dömét, és befektettem a hitvesi ágyba. Kapott cicit a szájába, aztán elaludt, és maradt. Aztán fél négykor (!!!) felébredt, tiszta pelus, vissza az ágyba, megint cici, megint alvás, és a…..
Miután épp törülközőben üldögélek a gép előtt, egy kellemes fürdőt követően, felmerült bennem a kérdés: melyik a jobb, fürdeni vagy zuhanyozni? Pontosabban, melyiket "csináljátok" gyakrabban?Én itthon gyakrabban fürdök, egyszerűen, mert kényelmesebb…..
Van akinek bejön ez a Barbie-stílus, de én, azt hiszem, kinőttem belőle.....
szilda 2009.03.20 17:37:46
Nem láttam a High School Musical-ből egyetlen részt sem, de még egy trailert sem. Ettől függetlenül az összes szereplője szer felett idegesít, öntelt kis senkinek tartom valamennyiőjüket. Különösen bosszantó a Zac Efron-Vanessa Hudgens páros, akik mézes-mázos,…..
szilda 2009.03.18 17:09:21
Egy kedves olvasóm - Cocotrash - arra vállalkozott, hogy házilag megvarrja magának az általa kiszemelt Balmain-kabátot. Nos, elkészült :)Szerintem tökéletes lett. Ti mit gondoltok? A tovább után pedig nézzétek meg Cocon is :)(A továbbiakban, ha valaki készít magának…..
Az XOXO márka idén két nagyágyút is bevet, legalábbis, ami a reklámkampányt illeti: a nagy visszatérő, Claudai Schiffer mellett Miranda Kerr népszerűsíti a szexis, nőies ruhákat. Gondolom, azért ez a kettősség, hogy mindenki találjon olyan modellt, aki közel áll a…..
szilda 2009.03.18 10:51:22