Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomaSuzukis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is (olvasói nyomásra) íme egy rövidke áttekintés a Karotta Krahácsok általános állapotáról. 1: A Corolla tökéletes. Mindene pompás, összeállt, kiforrt, amióta Indiánék felcicomázták, a maga szerencsétlen módján szép is. Egyetlen nyugtalanító tünet van:…..
A Tyrrell P34 azért kedves a szívünknek, mert minden idők legmókásabb külsejű F1-es autója. Ráadásul élő ember nem vette komolyan, hogy valaha normálisan működhet. Azért lett hat kereke, mert a két kicsi első keréknek: - kisebb a légellenállása, mert kisebb a homlokfelület…..
TomaSuzukis 2007.02.03 09:07:29
A Gumiipar Leghibbantabb Termékfejlesztője megtisztelő címéért küzdő Kumho gumigyár új varázsfegyvert vetett be. Pár éve ők jöttek ki a kimondottan driftre fejlesztett színes füstöt okádó gumikkal, de a drift a tulok férfiak sportja. Márpedig a családi erszények…..
Ki ne kívánna egy olcsó, de radikális erősödést hozó alkatrészt az autójába? A mágneses benzinmolekula-fésűk és a szívócsőbe kókányolt rotorok ideje lejárt, itt a minden ízében lenyűgöző Karton Kompresszor.A kompresszor nem okoz turbólyukat, nincs váratlan,…..
TomaSuzukis 2007.01.12 22:09:33
Karotta Közlöny Isten hozott 2007.01.11 17:13:00
És akkor az ember hazamegy, matat a kulccsal a zárban. Simán balra sose fordul el, előbb egy kicsit mindig jobbra kell tekerni, aztán laza csuklóból, folyamatos, töretlen mozdulattal fordítani vissza, mintha a gerincben kissé megakadt volna a kenyérvágó kés. És akkor kinyílik az…..