Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Urbán Viktor

47 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Prezi nyitotta a sort a menőzésben: a Merkúr Palotába költöztek nemrégiben. Most a Ustream próbálja meg felvenni velük a ritmust. Mai hírek szerint az Andrássy úti Párizsi Nagyáruház tetejére költözik a száz fős hazai fejlesztőcsapat. Íme pár kép:  (Képek:…..
Ha valaki azt hitte volna, hogy kifulladt a napok óta pörgő zsidóbuli, az nem is tévedhetett volna nagyobbat. A klasszikusan centrista "A szíven szart ország" címmel ugyanis csütörtökön tökéletes trolletető cikk szerkesztőségi publicisztika jelent meg a Milla weboldalán, a…..
Egy darabka sajtótörténet: 2012. november 19-én Magyarországon győzött a tényfeltáró újságírás. Pedig amióta sajtó létezik, vesztésre álltak. Mármint a tényfeltárók. De létezik akkora dobás, amitől még ezekből a BKV-ellenőrökkel vetekedő népszerűségű, cigiszagú,…..
Visszaköltözik a bulvárlapok címlapjára a szélsőjobboldal Brangelinája, az Elődóra házaspár. Dúró Dóra ugyanis a Facebook-oldalán jelentette be, hogy megint terhes, a gyerek május elejére várható. A pompás posztból kiderül, hogy a jobbikos sztárpáros lánya, a kis Hunóra…..
Zavarban vagyok, mint az egyszeri favágó a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vadai Ágnes Nukleáris Technikai Intézetében. Dopeman ugyanis interjút adott a Népszabadságnak, amiben bejelentette, hogy elindul a következő választásokon. Önmagában ettől még a…..
Mindig nagy az öröm, ha nem nekünk kell komcsizni, hanem megteszik helyettünk maguk a komcsik. A Népszava mai címlapfelületének négyötödét egy hirdetésparódia foglalja el. "A kormány friss, IMF-ügyi kampányát parodizálják" - gondoltam a nagy kékségre nézve, rajta a "NEM"…..
Kiváló, mármint hátborzongató zenés politikai videót tett ki a Porcsin Zsolt-féle debreceni vagy.hu. Kósa Lajos polgármester Vikidál Gyula lélekbe markoló hangján, lakossági popalapokra énekli Mefisztó rondóját Charles Gounod Faustjából, közben az debreceni közélet ismert…..
Kovács "Profi" Laci bácsi így romjaiban is fél kézzel veri a teljes parlamenti és azon kívüli ellenzéket, kedvencünket, a rumos hordón ülő Szanyi Kapitányt is beleértve. A legkanosabb magyar baloldali úgy tud tömöríteni, hogy azt semmilyen formátum sen csinálja utána. Pár…..
Úgy egy órával ezelőttig a képen látható volt a Közgép angol neve. Azóta kijavították. Három lehetőség van:1.) ez az évtized minimalista hekkelése2.) megtaláltuk az évtized legjobb humorú oligarcháját3.) ez volt az évtized legjobb netes víruskampánya Update:…..
Extrém polgármesterek sorozatunkban ma Felföldi Zoltánnal, Lakitelek választott vezetőjével ismerkedünk meg. A CEU-n diplomázott politológus, aki előtte a Közgázon végzett közgazdászként, a Hungaricum cégcsoport tulajdonosaként sikeres vállalkozó és lovas polgárőr. No meg…..
Még nagyon messze van a Mintaképtől, de nem halad rosszul az eldánielpéteresedés felé Németh Szilárd, Csepel fideszes polgármestere. A szélesebb közönség talán akkor ismerte meg a nevét, amikor imát akart mondatni a csepeliekkel Orbán miniszterelnökért. Németh most olyan…..
Akit hívott már fel Tarlós István este tízkor hogy egy levegővel 3/4 órát ordítson egy cikk tökéletesen jelentéktelen mellékmondata miatt, az eddig is pontosan tudta, hogy a főpolgármester legendás keménysége nem kamu. Mostantól viszont mindenki tudhatja ezt, mert ezennel…..
Úgy tűnik, a DVTK legendás kemény magja politológusokból áll. Mondjuk nem Török Gáborokból, hanem tőrőlmetszett nácikból, de a dolog akkor is meglepő. Juztuady, az egyre ismertebb mikroblogger posztolta ki a fotót azokról a perverz módon klubhű rajongókról, akik a hétvégén…..
Ki hitte volna, hogy pont a sporttörvény lesz az, ami miatt úgy felizzik a hangulat a Parlamentben, hogy kis híján be kell vetni a frissen alakult Házőrséget. Az Országgyűlés plenáris ülésén a ma a sporttörvény módosításáról szóló javaslat általános vitája is folyt. Bánki…..
Sztálin tombol, de még Churchill is megeresztett egy cifra káromkodást, csak a meglepően simulékony Roosevelt elnök nem adott ki ellenközleményt, miután az MTI lehozta a "Külügyminisztérium: Áder János hivatali kötelezettségei miatt nem vesz részt a jaltai…..
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a magyar politikai életben már csak a Jobbik viccelődik, így most lelkesen lengetjük civilbőr süvegünket, mivel az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook-csoport is beszállt a humorfesztiválba, így feléledhet a humorpiaci verseny. Az EaSZ a…..
A Fidesz gyakran tűnik 80 éves nagybácsik gyülekezetének, de a jelek szerint az az információ mégis elszivárgott hozzájuk, hogy a kortárs magyar ál- és valódi fiatalok társaságban is bátran dicsérik a vonzó férfiakat. A "jó segge van" minősítést például ugyanúgy…..
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
A popzene állítólag úgy keletkezett a régi időkben, hogy macskanadrágos dalnokok mászkáltak mindenfelé, és amikor megéheztek, gyorsan megzenésítettek valami aktuális történelmi, szexuális vagy időjárási eseményt, majd némi pöngetés után lelejmolták a közönséget.Hála…..
A Minden Demokratikus Idők Legnagyobb Politikai Pofátlansága versenyt pénteki teljesítményével toronymagasan nyerte Gyurcsány Dugovics Ferenc Titusz ex-miniszterelnök. A Funky nagy kedvence azzal érdemelte ki az aranyozott réz szobrocskát, hogy nem egyszerűen odament, ahová nem…..
Magyar iskolai kórus énekel Menus Gabriella karnagy vezetésével a betlehemi Születés bazilikájában, a Jézus szülőhelye fölé emelt templomban, a világszerte közvetített karácsonyi éjféli misén. Csütörtöki hír volt, hogy a misén, Mahmúd Abbász palesztin elnök…..
Most cincogjanak azok a "politológusok", akik a bátorságot hiányolják a magyar politikából. Az előbb hallgattuk meg - egymás után 10-12-szer - a Demokratikus Koalíció nevű Gyurcsány-párt új indulóját, amit, ha nem csal a fülünk, a Pa-Dö-Dő énekel. A szám üzenete…..
Indexes 1: - Ide nézz, milyen törvényjavaslatot nyújtott be Szanyi kapitány. A szóvicc! A KISZ-titkározás meg a komcsizás! A hétvégén már volt egy közleménye, amiben Orbánt KISZ-titkározta, nagyon megtetszhetett neki a poén. Indexes 2: - Biztos megszondáztatta pár ismerősével.…..
 Nem kevesen tartották eddig is a magyar közélet legvisszataszítóbb figurájának Gyurcsány Ferenc szövetségesét, a volt miniszterelnök visszatérését támogató akciókat saját pénzéből is finanszírozó Facebook-mániás Dániel Pétert, az úgynevezett kaszinótojásos…..
Dopemannek eddig is szerettem a blogját, a Dopeman TV-t, főleg azok miatt a műfajteremtő videók miatt, amikben a mester vidéki diszkókban beszélget félájult fiatalokkal. Amióta politizálni kezdett, sajnos egyre kevesebb a korongrészeg tizenéves és egyre több a közélet. Dopeman ma…..