Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sussudio

0 bejegyzést írt és 330 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többeket nyomaszt, hogy a feminizmus, amely eredetileg a nők egyenjogúságáért létrejött mozgalom, mára önmaga paródiájába csapott át. A harcos és erőszakos feministáknak sikerült egy álszent, férfiellenes gyűlöletcsoporttá degradálni a mozgalmat. Eljutottunk oda, hogy…..
Sussudio 2015.07.30 15:24:38
@DrotosRiChard:

Igen, egyébként abban az országban, ahol a vak kommondor után simán újraválasztják a polgármestert azért érdekes a feminizmus szükségtelenségéről írni... :(

A hapsi nyilvánvalóan összeverte az élettársát - de nem baj, mert amúgy biztos rendes ember, meg jó polgi... Aha.
Sussudio 2015.07.30 15:30:55
@DrotosRiChard:

Drága kics döntött :) fenti értekezésem a "nyugati társadalom" feminizmusigényéről szólt, mert a hölgyek a használt nyelvek alapján feltételezésem szerint oda tartoznak. Ott is van helye a feminizmusnak (ld fizetésbeli különbségek pl.) - de jóval korlátozottabban, mint egy olyan országban, ahol a vakkommondor normál házi kellék... :(

(Egyszerűsítve: Magyarország nem tartozik a nyugati társadalomhoz szerintem ebben a tekintetben. )
Sussudio 2015.07.30 15:31:29
@DrotosRiChard:

Akkor stimmt, de azért kifejtettem. ;)
Válasz a "milyen csapdába is kerülök, ha ezt a munkát folytatom?"-kérdésre: "Olyanra hogy rájössz hogy azzal hogy megdugatod magad sokkal könnyebben pénzhez jutsz mintha becsületes munkát végeznél mint a normális emberek. És így sosem akarsz majd rendes…..
Sussudio 2013.07.30 15:37:35
@Sadist:

"A nők 90%-a a férfiaknak a felső 10%-át akarja, nem Átlag Józsit. A férfiak ilyen szempontból sokkal kevésbé válogatósak, ha szexről van szó. "

Ez tökéletesen igaz. Viszont innentől sajnos az is igaz, hogy valós - nem külső kényszeres, nem lehetőséghiányos stb - hűség is csupán ott létezik, ahol ez a bizonyos felső 10% az érintett.

Cserébe viszont a legnagyobb erkölcscsőszök általában nem a 10%-ba tartoznak.

Vajon miért is nem? :)))
Sussudio 2013.07.30 15:41:39
@Ivonn:

"Igaz, nekem pölö azért voltak egyéjszakás kalandjaim, mert többször akartam szexelni, mint az illetővel párkapcsolatot kezdeményezni."

Nálam megint más volt a helyzet: (Fú, figyeld, ezért mit fogok kapni... :))) nekem úgy lettek egyéjszakásaim, hogy párkapcsolatot akartam - de az első szexnél leesett, hogy egyszerűen nincs meg a kémia... és akkor meg már nekem nem kellett.

Hívott, keresett, leráztam.

Nem mondom, hogy sok ilyen volt, de volt pár. Nekem az a tapasztalatom egyébként, hogy a nők ezért sokkal jobban megvetik az embert, mint a férfiak...

Soha nem volt olyan kapcsolatom, ami azért ment volna tönkre, mert volt egyéjszakás kalandom.
Sussudio 2013.07.30 16:00:26
@Sadist:

Ez így van.

De ugyanígy a gyermeknemzésben is más lett az "egészséges" - vagyis kívánatos, nem?
Hogyan legyen strandkész tested?1. Legyen tested.2. Menj ki a strandra! ..
Sussudio 2013.07.11 10:39:29
@fat.acceptance:

Nincs olyan, hogy emberjog - pontosabban minden jog "emberjog", mert minden jogi szabályozás az emberi társadalom szabályait tartalmazza, a jog alkalmazói és követői mindig emberek.

De amire Te gondolsz, azok bizony emberi jogok lesznek.

(Tudom, hogy ezt most trollkodásnak fogod tekinteni, de nem az. Egy jogásznak fontos a pontosság. Ez pedig nem kis pontatlanság...)
Sziasztok! Az első tényleges bejegyzésem egy aktuális témával foglalkozik: a strand. Dagiként a strandon, dagiként bikiniben, dagiként vékonyak közt a strandon bikiniben. Igen, igen, van pofám kétrészes fürdőruhát viselni. Őszintén szólva, szeretem ha lebarnulok, és szeretem a…..
Sussudio 2013.07.08 13:36:12
@fat.acceptance:

Figyelj, tényleg önértékelési problémáid vannak, komolyak.

70 kilósan simán a "standardba" tartoztál. EZ a standard, normál.

Nemtom, milyen strandokra jársz, de ahova én járok, ott ez teljesen átlagos.

Mikor 52 kiló voltam, gyakorlatilag nem kaptam magamra ruhát, bikinit, nem tartottak a méretemben. 40-42-es viszont mindig, mindenhol volt... Tehát az a standard, kb.
Sussudio 2013.07.08 13:54:31
@gakomisz:

Nem tudjuk.
És?
Ennek itt most mi a köze poszterinához?
Aki 21 éves, pár éve képes volt 30 kilót fogyni, egyébként pedig bevallottan nem szeret sportolni?

Olvasni is kéne, mielőtt mások véleményét minősíted.
Van olyan, mint a Te eseted. 1000-ből 1. Poszterina leírta, hogy ő nem az. OLVASS!
Sussudio 2013.07.08 15:45:17
@fat.acceptance:

Nem kell elítélni és nem is szabad. Ilyet soha nem mondtam.
A hozzászólásokra itt reagálnék annyival, hogy megpróbálom röviden elmesélni a történetem. A helyzet az, hogy 16 évesen, mikor megvolt a megfelelő baráti támogatottságom, életmódot váltottam. Elhagytam minden cukros és fehér lisztes kaját. 35 kg-t fogytam. Úgy bizony.…..
Sussudio 2013.07.08 13:20:06
@emzéperiksz:

Pontosan. Paris Hiltonon is mindenki röhög, pedig ő is vékony...

@fat.acceptance:

Azt hiszem, van egy enyhe üldözési mániád. Aki nem hajlandó azt mondogatni,hogy minden szuper így is, csak fogadd el magad, az szükségszerűen troll.

Nos, nem. Flashnews: nem az egyet nem értés a trollkodás. Hanem a másik felesleges, ocsmány stílusú izélgetése. Nem mondom, hogy olyan nem volt itt, de a többség nem az volt. Te mégis azt látod. Valószínűleg ugyanígy vagy a méregetéssel is...

Van egy jó hírem, meg egy rossz:
Nagyon nagy volt a különbség a két fénykép közt. Az egyiken egy helyes, alkatának megfelelően öltözött, NORMÁL alkatú lány van. A másikon meg nem.

Vagyis a jó hír, hogy simán képes vagy elérni a normál alkatot.

A rossz hír viszont az, hogy ahhoz, hogy ezt megcsináld újra, nem az az út, hogy elfogadod a kövér önmagad. Nem is értem, mi a logika abban, hogy azt állítod, azrt kell elfogadnod, hogy kövér vagy, mert először nem tetted és így még akkor sem tetszettél magadnak, mikor lefogytál. Azt értem, hogy belső harmónia kell hozzá. De a belső harmónia eléréséhez nem szükséges az, hogy a külsődet elfogadd 1/1. Elég, ha azt látod, hogy ha akarod, lehetsz vékonyabb is. Hogy megteheted, képes vagy rá. Ha az egyéb dolgaid rendben vannak, akkor ez elég a belső harmóniához.

Ne haragudj, tudom, hogy megint úgy fogod érezni, trollkodom. Nem hiszed el, de nem akarok rosszat, egyszerűen máshogy látom a kérdést.

A történetedet elolvasva a megoldás egyszerű. Sport, úgy hívják.
És igen, még akkor is, ha utálod.
Sussudio 2013.07.08 13:46:18
@shitgun:

So true.

Fat.acceptance:

OK, akkor étjük, hogy mi nem a célod itt.

És akkor mi a célod? Ilyen "igen-igen, fogaddelmagad, hajrákovácsnéni" hozzászólások gyűjtogetése?
Komolyan kérdezem.
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
Sussudio 2013.06.27 13:08:24
@Madzsar:

Picit azért a címen mosolyogtam...

"A világ egyik LEGSZEBB szülése". :))))))

Szóval lassan eljutunk oda, hogy szülésélményből lehet csúnyább-közepes-szebb-legszebb, nőből viszont nem, mert az nem PC.
Na, csak ezen somolyogtam magamban, az orrom alatt.

(Normálisan ugyanis szerintem minden nőnek a saját szülése a "legszebb", mert akkor született a gyermeke - és hót mindegy, hogy vákummal varászolták ki belőle, császározták vagy a vízben szült szép békésen.)
Sussudio 2013.06.27 13:13:31
@Sussudio:

Miközben figyelünk arra, hogy ne bántsuk meg embertársainkat azzal, hogy kövérezzük/csúnyázzuk/stb őket, talán arra is oda kellene figyelnünk, hogy azokat a "szerencsétleneket", akiknek nem adatott meg a "legszebb szülésélmény" se állítsuk be másodrendű anyáknak...

(Nekem nem egy ismerősömnek okozott komoly lelki problémát, hogy a szülésük nem úgy sikerült, ahogy tervezték. Én emiatt rettenetesen dühös vagyok az ilyen a "gyönyörű szülésélmény mindenkinek meglehet" témákra - legalább olyan gáz, mint az, hogy "mindenki lehetne vékony gyönyörű hercegnő"...)
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..
Sussudio 2009.09.22 15:14:13
@Nathan D'Xantine:

"Megjegyzem a ZP engem erősen emlékeztet egy ókori bulira."

Tényleg? Legközelebb engem is elviszel?:D
(Mármint az általad látogatott ókoriba, nem a ZP-be.)
Sussudio 2009.09.22 15:19:19
@Balance Of Power:

Erre mondta nekem anno apukám, hogy "Hát igen, rendes lány már este 8-kor ágyban van... hogy éjfélre haza is érjen...":) Nem gondolta komolyan. :D
Sussudio 2009.09.22 15:46:18
@Nathan D'Xantine:

OK, de én arisztokratanőként szeretnék menni, nem a rabszolgapiacra. :) Olyan jegyed van?:)
Vastagbőr Lebuktak 2009.07.08 15:41:00
Március hó nagy botránya volt, hogyan is szerzett Joáv Blum 70 hektárt a Velencei-tó partján, ahová a King's City kaszinót tervezik felépíteni. Már akkor gyanús volt, hogy a földcserét nem lehetett kormányzati füles (és segítség) nélkül végrehajtani, de most végre egy…..
Sussudio 2009.07.08 17:49:36
@kyncza:

Ha Te a csurkai definíció szerint számolod, akkor nyilván 12.

Amúgy én nemtom.
Sussudio 2009.07.08 18:23:29
@TaTa86.:

Mennyire mókásan fog kinézni pl Bárd ügyvéd úr, amikor a következő ilyen kis szeánszon szivárványszínű öltönyben jelenik majd meg...
Mert nehogymár valaki megijedjen tőle...:D
Vastagbőr Benkő és a csajok 2009.07.08 13:01:00
Mielőtt még valaki megkérdezné, köszönöm szépen, élek és virulok. Igaz, hogy kevesebb posztot dobtam össze múlt hónapban, mint ahány szemüveges cigó szaladgál pesten, de meg lehet nyugodni, nem csonkolta le a kezeimet a csepeli hév. Egyszerűen nyár van és pihi. Meg lusta is…..
Sussudio 2009.07.08 17:32:58
@tesz-vesz:

Szerintem egy luxusprosti nem olyan hülye, hogy odadobja a biztos egzisztenciáját azért, hogy bagóért versenyezhessen Szottyadt Dániel kegyeiért. Szóval luxusprosti nem lesz, csak wannabe kurvincák.
Sussudio 2009.07.08 17:45:11
@tesz-vesz:

Szerintem meg nem.
Egy jó kinézetű playboy csajszi inkább pörgedezik egy picit csendben valamelyik kedvesferin, minthogy beégesse magát a Benkő Szottyadt Dánielért való sorbaállással nagy nyilvánosság előtt.
Szigorúan szvsz persze, de meglátjuk.
Sussudio 2009.07.08 17:53:15
@tesz-vesz:

Nézd meg a hirdetés fényképet - ha ahhoz nem tudtak szerezni 3 pléhboj szintű macát, akkor a műsorba pláne nem fognak tudni.
A kétszereplős (vegyépszer vagy strabag, strabag vagy vegyépszer ???) verseny győztese pedig nem más, mint a Strabag! "A Fővárosi Közgyűlés pénzügyi bizottsága kedd délelőtti ülésén a Strabag-Hídépítő konzorcium ajánlatát választotta a Margit híd…..
Sussudio 2009.07.08 15:30:07
@Seduxen:

igen, egyszer én is elértem egy útlegáz..ööö. útág... útelágazódáshoz, ott aztán el kellett döntenem, leszek-e én politikus, pláne cucilista, de aztán rájöttem, hogy a gerincműtét tök drága, nekem meg ilyen tré egyenes tartású van, szóval hagytam a francba az egészet...

Azóta is csak részleges szakképesítésem. :)))
Sussudio 2009.07.08 16:24:38
@Seduxen:

Mindez igaz, de hálistennek én nem borotválkozom... ;)
Sussudio 2009.07.08 16:44:00
@Seduxen:

Semmi gond, csak tisztáztam. :)

Fogmosás közben extra vacak lenne leköpdösni a tükröt - még több takarítás. :)
Ha így marad az ingatlanadó terve, akkor az emberek 5%-át fogja csak érinteni, nyilatkozta Bajnai tegnap az Estében. Kénytelen vagyok igazat adni neki, mivel én nem ismerek olyan kollégát, ismerőst, akinek 30 milliónál többet érne a háza. Bár nem is a Rózsadombra járok…..
Sussudio 2009.05.22 16:59:55
@Sussudio:

Mármint zero azon elméletével, hogy majd az ingatlanadó helyreteszi azokat az adócsalókat, akiket az APEH-ellenőrzés eddig nem tett helyre.
Sussudio 2009.05.22 17:00:32
@gidabiga:

Bocs - úgy értem, zero van ellentmondásban szvsz.
Sussudio 2009.05.22 17:03:40
@schnee:

Ezzel egyetértek. Mármint a másodikkal.
Van egy harmadik MSZP EP-reklám is ... ami mindent visz. Aki megnézi, nem lesz ugyanaz, mint aki előtte volt. Én szóltam előre ..."Készült egy, a Barack Obama amerikai elnök kampányának elvén működő  "underground" film is. A spot a Mátrix című film…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
Sussudio 2009.05.20 14:23:00
@Sussudio:

A második mondat szerintem tök jó modoros volt.
Sussudio 2009.05.20 14:24:27
@Modor Tibi:

Azért vannak ismeretterjesztő blogok, nem? ;)
Sussudio 2009.05.20 14:47:52
@DrJohnson:

A büszke osztálytudat egyébként mindig nagyon modoros dolog... :)
Reckl Amál blogja Az úszómester 2009.05.20 12:36:00
Manapság kicsit lestrapált vagyok, úgyhogy estére semmi eszem sem marad, így a testvérem ajánlása alapján és mivel a Dallast áttették 8-ra, néha látok egy-egy Kalandra falt!-t.Azok kedvéért, akik nem szoktak tv-t nézni, elmondom, ez egy rettenetes japán szadi-vetélkedő magyar…..
Sussudio 2009.05.20 14:25:23
@Márai Coelhó:

Mondjuk ezzel a névvel ez egy elég várható kérdés volt...

:D
Sussudio 2009.05.20 14:30:21
@A55ho1e:

Ha közben lekötözöd a székéhez, és nem hagyod felállni vagy 2 órán át...
Sussudio 2009.05.20 14:39:47
@NYT:

Te tudod jól. Természetesen csak szex illetve edzés közben, mivel más körülmények között úrinő nem liheg és nem izzad.
Nem? 30 évre, svájci frankban? Tuti nem? Biztos benne? Érdekes .... Oszkó Péter kapott ...  Oszkó Péterről teljesen véletlenül pont tegnap írtam, hogy a Deloitte élén gőzerővel nyomul(t) a ciprusi offshore-bizniszben ('Minden út Ciprusra vezet'). Nos, szemmel látható a…..
Sussudio 2009.05.08 17:23:41
@japitaki:

BTW milyen "felülvizsgálatról" beszélsz a bankhitel ügyében?

A vagyonosodási vizsgálatnál nem vizsgálják, hogy a hiteleidet a bank "jogosan" adta-e...
Sussudio 2009.05.08 17:34:56
@GYUSZI BACSI:

Na, azt hiszem, én lelépek, mennem kell, GYUSZI BÁCSI meg elmondja, amit gondolok.:)
Sussudio 2009.05.08 17:37:20
@derelyegrádi szellem:

Hőzöngeni meg hőbörögni egyébként tökjó, bajom nincs vele - csak nem mindegy, hogy min és hogyan. :)
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Sussudio 2009.04.28 18:45:51
@Steve the Great:

Nemtom, azért ne, mert igazságtalan és érint(hetne, de persze nem fog!!!!) minket! :)
Sussudio 2009.04.28 18:48:55
@Steve the Great:

De elhiszem amúgy. Pláne, mert tényleg így van sajna.
Sussudio 2009.04.28 18:52:42
@Steve the Great:

Igen, a szabadkártya az teljesen általános, csakhát ugye máshol az úgy van, hogy kiesik, aztán kap szabadkártyát - ez meg itt nem működne a rendszer miatt.

Ez van. Végülis egyébként érthető - minket meg úgysem fog érinteni. :)
De azért hajrá németek akkor már! :)
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Sussudio 2009.04.16 19:35:22
@KIRA :

Egyébként ezt frankón annyit mondják, hogy épp mostanság kezdtem parázni... :))) (2 év 6 hónapnál járunk.:)
Sussudio 2009.04.16 19:36:49
@Sussudio:

Wazzeg, akkor még 6 hónapom van, hogy elvetessem magam, aztán cseszhetem, mi? :)))

(Aki komolyan vesz, azt virtuálisan leütöm.)

Na jó, én mentem, további szép estét, világváltást és thai menyasszonyt Mindenkinek!
Sussudio 2009.04.16 19:40:44
@*fucktore*:

Én nem is mondtam, hogy tudnám az okát annak, hogy ki miért szakít.

Pláne nem azt, hogy nők miért szakítanak férfiakkal... :)

De mondjuk attól még, hogy én nem éltem át túl sok kapcsolatot, látok magam körül sok mindent (barátok, rokonok stb).
 – ...nem, nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...  (Vicc az agresszív kismalacról) Figyelem! Csak a szöveg ízléstelen. A videók nem tartalmaznak pornográf jeleneteket! Nehéz téma következik, de nem szabad tovább kerülgetni. Meg kell…..
A képviselői vagyonbevallások kapcsán sokakban felmerül a kérdés, mit csinált Gyurcsány Ferenc azzal a cirka 115 millió forinttal, amit tavaly keresett? Persze mondhatnánk, Izom Tibor bölcs szavait idézve: Közöd? Köcsög!De, ha már egyszer kötelezően nyilvánosságra hozzák…..
Sussudio 2009.02.04 16:21:06
@Sussudio:

Csak mielőtt megkérdeznéd:
az ő vagyonnyilatkozata ezen kis törvényecske alapján NYILVÁNOS.

Nahát ezért lehet a zsebében túrkálni. Merhogy vállalta, a köztisztséggel együtt.

@yanchi345:

"Ahhoz meg, miután adózott magánjövedelem, senkinek semmi köze. "

Na, EEEEZ a nem igaz.:)

Ld. fentiekben említett kis törvényecske.

(Ettől függetlenül abban teljesen igazad van, hogy az APEH a vagyonosodási vizsgálatnál nem azt vizsgálja, hogy mire költöd az adózott jövedelmed, hanem hog van-e elég adózottad az életmódodhoz.
De ez egy cakk-pakk más téma.)
Sussudio 2009.02.04 16:46:18
@stüszi:

Hoool? Illetve milyen merülésű a cucc, és hogyan csináljátok??? :)
Sussudio 2009.02.05 10:05:47
@RUSZKIBAKA:

Bizonyos intelligenciahányados alatt rendkívül nehéz megtanulni olvasni. Látom, Neked nem sikerült teljesen.

(A nyomorult rövid u, fideszes meg nem vagyok. Azért azon elvitatkozhatnánk, hogy ki a demagóg, ha Te abból, hogy valaki nem hisz GyF teljes önzetlenségében, levonod, hogy fideszes. És természetesen demagóg. Meg hát náci is. Összetett világképre vallanak a megnyilvánulásaid.:)
Munkahelyi (T)error Pénz beszél 2009.01.29 14:20:00
Közkívánatra LorettaSalano története: UPDATE: LorettaSalano 2009.01.29. 20:22:45 Sziasztok, este van, vége a kommenteknek. itt és most elismerem, hogy a sztori FAKE volt, sosem voltam Olaszban,csak kitaláltam 1 sztorit (ahogy többen rámutattatok, több sebből vérzőt!nem volt…..