Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szepessy Erika

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatom tovább a 3 napos túrám történetét. Mondhatjuk talán azt is, hogy az igazi kaland amiért én útra kelek az ezen a napon történt.  Lesz itt szó "véletlen" találkozásról, így szuper beszélgetésről. Szuper vadkemping hely megtalálásáról, a három testőrről és az éjszaka megéléséről is. 2. NAP…..
Újra kipattant a szikra a fejemből, lelkemből, a bensőmből! "Indulj el most, itt van 3 nap. Coaching után csak indulj már el, ne várj!" - Mindig várok, mintha lenne ideális idő, mintha fel lehetne készülni bármire is. Az vigasztal, hogy kicsit gyorsabb voltam, mint tavaly! Hisz augusztus 23-án…..
Szepessy Erika Legyél bátor 2024.04.30 18:28:02
Egy idézettel kezdem, mert nagyon szépen kifejezi azt a gyújtópontot, ami elindít minket egy úton! Ralph Waldo Emerson költő azt írja: „Bármibe is fogsz, bátorságra lesz szükséged. Bárhogy is döntesz, mindig lesz valaki, aki azt mondja, hogy tévedsz. Mindig támadnak majd nehézségek, amelyek rá…..
Helló, Szepessy Erika vagyok life coach és Access Bars kezelő. 2012-ben 2 db 1000 kilométeres csomagos kerékpártúrát tettem. Ebben a 11 évben 11 nagyobb túrám volt és 2023-ban mini túra teljesen egyedül. Ezen évek alatt felfedeztem, mi az én másik szenvedélyem és hivatásom, ami a coaching, az…..