Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Páczkán Zsófia

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nara Smith egy 22 éves, német származású divatmodell, aki szintén modell férjével, Lucky Blue Smith-tel és három gyermekükkel az Egyesült Államokban él, egy korántsem hétköznapi életet. Legalábbis ezt láthatjuk a TikTokot pörgetve, ahol Nara már 9,6 millió követővel rendelkezik és bizonyos főzős…..
Azt már tudhatjuk, hogy a rövid, frappáns, hangulatos videók az aranykorukat élik a közösségi médiában, gondoljunk csak a TikTok népszerűségére. A Reels videók is hasznos eszközökké váltak a márkák és a tartalomkészítők számára abban, hogy általuk új felhasználókhoz és minél több emberhez tudjanak…..
Az AI egyre több téren kerül a figyelem középpontjába, így a tartalomgyártás, a marketing szempontjából sem hanyagolhatjuk el a fejlődését. Számos oldal, applikáció létezik, amely az AI segítségével generál jobbnál-jobb képeket, tartalmakat, amik akár Facebook vagy Instagram posztok kreatívjaiként…..
Egyre nehezebb feladata van a közösségi média marketinggel foglalkozóknak, egyre nagyobb kihívást jelent eljuttatni az üzeneteinket a célcsoportunk tagjainak, a hatalmas információ kavalkádban. Mutatunk egy új, innovatív, izgalmas lehetőséget, amivel nagyobb nyilvánosságra tehetsz szert, a Facebook,…..
Egy magyar felmérés adatai szerint, a szülők 56%-a posztol a gyermekéről a közösségi médiában, ebből 40% ezt nyilvánosan teszi és csak 23% gondolja azt, hogy ebből a jövőben még probléma lehet. A sharenting jelensége egyáltalán nem újkeletű probléma, sokszor, sok helyen hallhattuk már a gyermekek…..
Miért is érdemes különös figyelmet fordítanunk fiókjaink biztonságára? Rengeteg adatot, emléket és képet osztunk meg magunkról nap mint nap a közösségi médiában, a legtöbbek által használt platform pedig még mindig a Facebook napjainkban. A Facebookról elterjedt hír, hogy a hackerek előszeretettel…..
Szeretnéd, ha minél több emberhez elérnének a bejegyzéseid és minél többen reagálnának is rájuk? Valóban léteznek olyan időpontok, napszakok, amikor sikeresebb lesz az általad megosztott tartalom, de fontos kiemelni, hogy ezek az időszakok eltérőek lehetnek az egyes social média platformok esetében.…..
A Meta Business Suite egy összetett közösségi média tervező és szervező eszköz, amely nagyban megkönnyíti a közösségi média marketinggel foglalkozók dolgát. Egyaránt lehet benne csapatban dolgozni, posztokat írni, időzíteni, nyomon követni a tartalom teljesítményét, illetve üzenetekre válaszolni,…..
Az emojik jelentését általában mindenki érti, remek eszközök a figyelem megragadására, illetve használatuk mára már szinte alapvetés a közösségi médiában, mind a fiatalabb, mind az idősebb generációk számára. Az is egyértelműen látszik, hogy a legtöbb vállalat beépíti az emojikat kommunikációs- és…..