Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubo99

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen mérkőzést játszanak ma a jégkorong OB I. középszakaszában, a Dab.Docler a Ferencvárost fogadja este hat órától. A hazaiak ma átvehetik a vezetést a táblázaton. Ha a vendégek nyernek, azzal az Újpest kerülhet nagyon nehéz helyzetbe. Eredményes héten van túl a…..
Bubo99 2010.02.22 17:29:14
Jégkorong Ki nyeri a Mol Ligát? 2010.01.20 16:59:00
A Mol Liga hét végi négyes döntőjével kapcsolatban a plakátterv után további információkra is fény derült. Megvannak a jegyárak, és tisztázódott az is, hogy mind a négy mérkőzésről élő közvetítést terveznek. Tovább után megírjuk a jegyárakat és az egyéb…..
Bubo99 2010.01.20 17:56:50
A fehéroroszok után az oroszok is nyilvánosságra hozták olimpiai csapatukat. Vjacseszlav Bikov az NHL-ből 14 játékost hívott be, a KHL-ből kilencet. Szergej Goncsar negyedik olimpiájára készül, Brizgalov, Markov, Afinogenov, Dacjuk, Fjodorov és Kovalcsuk harmadjára megy ötkarikás…..
Ezt egy nagyon fontos – vagy tréfás? – kérdésre válaszolta Hudák Gábor, a Ferencváros egykori klasszisa. Ma vele készült videóinterjúnkat nézhetik meg, néhány nappal a sokak által nagyon várt Winter Classic előtt. Ráadásképpen jelezzük: az egykor szebb napokat…..
Bubo99 2009.12.24 15:58:45
@vaze: Kösz! Büdös pi.....!!
Péntek délutántól kaphatók a jegyek a magyar Winter Classicra, az FTC–UTE Mol Liga-mérkőzésre, amelyet a Kisstadionban rendeznek december 27-én. Az internetes értékesítés a Ticketpro rendszerében zajlik, 1200 forintos egységáron. Érdemes előre gondolkodni, mert a helyszínen…..
Bubo99 2009.12.05 17:04:41
@Stommy: Hudák,Pindák,Dobos,Miletics,Szajlai,Oreskin!
Pék,Ancsin,Ancsin,Kovács,Géci! Szerintem ők is ott lesznek!
Az előzetesen kevésbé esélyesnek vélt csapatok megszorongatták ellenfeleiket a Mol Liga mai játéknapján. Elsőként a Brassó és a Vasas Stars csapott össze, és bár a fővárosiak kétszer is kétgólos előnyre tettek szert, a pontot emberemlékezet óta nem szerzett hazaiak az utolsó…..
Egy pontot sikerült elhoznia Bécsből a Sapa Fehérvár AV19-nek. A magyar bajnok 1-0-ra és 3-2-re vezetett, az utolsó harmadban 1 perc 1 másodperc alatt ütöttünk két gólt. Az előnyt sajnos nem sikerült megtartani, a ráadás utolsó pillanataiban pedig a hazaiak szerezték meg a…..
Bubo99 2009.11.30 03:55:52
@kapusLaci: Na mi a helyzet? Nem láttalak mostanában fehérváron. Jó meccs volt??
Bubo99 2009.11.30 04:06:44
@kapusLaci: Én kint vagyok mindig,legtöbbször! Csak már nem ott állunk ahol szoktunk!
A Villach ellen a fő probléma a védőmunkánkkal volt, mondta Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a csapat hivatalos honlapjának. Majd hozzátette, ezen mindenképpen javítani kell, hiszen a megfelelő védekezés lehet a Vienna Capitals elleni vasárnapi mérkőzés alapja. Bécsben…..
Újabb három mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A Vasas Stars másodszor is megmérkőzik a Brassóval, Dunaújvárosba a Ferencváros, Miskolcra az Újpest látogat. A legfontosabb tudnivaló, hogy ma a meccsre korábban félretett pénzükért még egy embert elvihetnek jégkorongot nézni,…..
Bubo99 2009.11.29 16:52:54
@csatoimi: Háááát!! Inkább nem mondok semmit.
Bubo99 2009.11.29 16:54:54
@hokikori: Köcsög Trianon!
Magyar idő szerint délután ötkor ismét megmérkőzik a Brassó és az SC Csíkszereda. A helyszín ezúttal is a Vákár Lajos-csarnok, de most a csíkszeredaiak a pályaválasztók. A tegnapi hiányzók közül csak a sérültekre nem számíthatnak a szakvezetők, eltiltottak nincsenek. A…..
Nagyon fontos mérkőzésekkel folytatódik a Mol Liga. Az UTE ellen idegenben győztes Stars a Dab.Doclert fogadja, a Jécsi–Oreskin edzőpáros bemutatkozásképpen Miskolcon próbálja sikerre vezetni a Ferencvárost. A két párharcnak nemcsak a Mol Liga, az OB I. szempontjából is nagy…..
Hatalmas játékkal verte közvetlen ellenfelei egyikét a Sapa Fehérvár AV19. Már az első harmadban több helyzetünk volt, de egyenlő erők küzdelmét láthattuk. A második menetben jó perceket produkáltak a horvátok, megszerezték a vezetést. A magyar bajnok sebességet váltott,…..
Ted Sator szövetségi kapitány két pénteki Mol Liga mérkőzés megtekintése után újabb két játékost hívott  meg a válogatott edzőtáborába. Hétfőn csatlakozik a kerethez Vladimir Dubek az Újpest, és Somogyi Balázs a Vasas Budapest Stars csatára. A két játékos a hét…..
Óriási szerencsével úszta meg a brutális sérülést Ondrej Pavelec. Az Atlanta kapusa a szombati Senators–Thrashers meccsen elvesztette a fejvédőjét, de nem állt meg. Átvetette magát balra, Kovaljov addigra lőtt, a korong nagy sebességgel jött, Pavelec vállával-nyakával…..
Bubo99 2009.11.03 16:58:01
Egy évvel ezelőtt bebizonyítottuk, tudunk támadni, most meg azt, hogy védekezésben is jók vagyunk. Ez az orosz örömnyilatkozatok vezérgondolata a világbajnoki címvédés után. A diadalt főként három személynek köszönik: Bikov kapitánynak, Kovalcsuk MVP-nek és Brizgalov kapusnak.…..
Bubo99 2009.05.13 08:04:50
@kapusLaci: Szia Laci!!
Szerintem is az Orosz a legjobb a világon!! Befűzik az oktatófilmet nagyon!! Szép volt!!!
A svájci torna előtt már feltettük a fenti kérdést, és azt ígértük akkor, hogy később feltesszük újra. Első nekifutásra nyolc csapattal számoltunk, azóta kiderült, hogy nem pontosan mértük fel az esélyeket. Úgyhogy az alábbi szavazómodulban Szlovákia és Svájc helyére…..
A KHL megegyezett a Viasat Europe-pal: a skandináv központú csoport megvette a 2009/2010-es, a 2010/2011-es és a 2011/2012-es európai közvetítési jogokat. Ezek kiterjednek Finnországra, Norvégiára, Dániára, Bulgáriára, Magyarországra, Litvániára, Lettországra és…..
Délben kezdődik az egy hete elhunyt ifj. Ocskay Gábor temetése. Az Alba Volán honlapján minden részlet megtalálható, nem ismételjük meg a menetrendet, ott tessenek elolvasni a tudnivalókat. Először a Raktár utcai jégcsarnok új névtábláját leplezik le, a ravatalhoz…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Szombat délután játsszák le a román bajnokság ötödik döntőjét. Ha az SC Csíkszereda nyer, bajnok. A HC-nak bravúr kell ehhez a 3-1-re vezető SC ellen: zsinórban három győzelem. Az edzők számoltak be az előkészületekről. Gál Sándor (SC Csíkszereda): "A csapatból…..
A fehérorosz válogatott célja, hogy megszerezze a 7. helyet a svájci A csoportos vb-n. Ezt Vlagyimir Naumov, a fehérorosz szövetség elnöke jelentette ki. Glen Hanlon szövetségi kapitány már megérkezett a csapathoz, ő vezeti az edzéseket. Kiderült, hogy a kanadai szakember, aki eddig…..
Bubo99 2009.03.28 19:01:30
@Morgó Muki: Kelly Hősei!!!!!!!!!!:)) Mekkora film!
Pindák László, a Ferencvárosi Torna Club vezetőedzője és a BVSC amatőr csapata is azt kezdeményezte, Ocskay Gábor halála után többé egyetlen magyar csapatban se szerepelhessen játékos 19-es mezszámmal. Az FTC az Ocskay-kupát is létrehozná. "Megdöbbentett minket Ocskay…..
Bubo99 2009.03.27 16:04:45
Csütörtökön gyászszünettel kezdődött a Klagenfurt–Salzburg EBEL-döntő 3. mérkőzése. Gebei Péternek, aki vezetőbíróként működött közre, valószínűleg élete egyik legnehezebb perce volt ez. Az osztrák oldalak a mérkőzésbeszámolókban megemlítették, hogy Gebei…..
Rettenetesen megverte az EBEL-címvédő az alapszakaszgyőztest, a Klagenfurt hetet kapott idegenben. A hazaiak 3-0-ra elmentek, a vendégek ekkor ütötték az első góljukat, utána azonban megint Scalzóék következtek. A vége demoralizáló közte öt lett, folytatás két nap múlva, ismét…..
Elkészült a 2014-es A csoportos világbajnokság magyar kabalafigurája. A hokizó ló megalkotója nem más, mint az SC Csíkszereda játékosa, a korábbi magyar válogatott jégkorongozó, Sándor Szilárd. Szurkoljunk együtt, hogy a világ megismerje Hokkit."Engedjétek meg, hogy…..