Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betonpanda

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Critical Miss Ha felforr a teavíz 2011.01.14 07:53:00
Nagyon fontos kérdésben szeretnék tippeket kapni tőletek. Ezen áll vagy bukik, hogy jó fej vagyok-e vagy sem, illetve hogy hogyan lehetnék az. A lényeg, hogy észrevettem: többféle stratégiát lehet követni az irodai teavíz felforralásával kapcsolatban.Az egyik, hogy valaki sok…..
Újra itt vagyunk a hétfői körkérdéssel, remélem a kommentekben pedig minél többen csatlakoztok majd a válaszaitokkal.Hangulat: Hiperfeldobott és extralelkes.Ruhák&Smink: A múlt hét fénypontja: A WAMP nagyon jól sikerült tegnap, hamarosan külön cikkben számolunk be róla.Ma…..
Kalap vagy napszemüveg? Ez itt a kérdés!                                 1. Farmer: Citizens of Humanity 239 euró2. Táska: Juicy…..
betonpanda 2010.11.04 11:23:47
Critical Miss Virághelyzet 2010.10.25 07:23:00
Már korábban is szerettem volna írni egy posztot arról, hogy az egyik legtutibb üzlet a belvárosban nem a kis biszbasz boltok nyitása, hanem egy rendes, tisztességes virágos lenne.A virágosstandok és az aluljárós boltok létezése ugyan nagyon üdvös, de legfeljebb vészhelyzetek…..
Critical Miss Aviva újra 2010.10.14 07:11:00
 Emlékeztek még a tavalyi Aviva Díjra? Akkor a díjkiosztóra mentem el, most a megnyitóra. Ebben az évben Batykó Róbert, Esterházy Marcell, Németh Hajnal, Katarina Sevic, és két alkotócsoport, a Société Réaliste (Gróf Ferenc és Jean-Baptiste Naudy) és a Tehnica Schweiz…..
Critical Miss I'm doctor House 2010.08.11 10:34:00
Még nem olvastam el egyetlen könyvet sem a kreativitásról és arról, hogyan kell jól ötletelni, mindenesetre azt figyeltem meg, hogy nekem leginkább valamilyen hétköznapi tevékenység közben jutnak eszembe az itt is közzétett ötleteim. Kábé mint House doktornak az egyes epizódok…..
Gondolom, mindenki látta a Bakancslistát, ahol két öreg fickó végigveszi, mit akar még csinálni a haláláig. Valakik elkezdték összegyűjteni ennek az ellentettjét. Elgondolkoztam a témán és én a következő dolgokat nem fogom már tutira csinálni, és nem is akarom:1. Extrém…..
Critical Miss Afrika legszebb arca 2010.07.02 07:45:00
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy fotóalbumot, amit még Martin Parr, minden kortárs fotósok egyik atyja is az egyik legjobbnak nevezett. Ez pedig a holland Viviane Sassen Flamboya c. könyve, ami lényegében olyan, mint egy festményalbum. Elképesztő, egyszerű szépség, gyönyörű…..
OurFashion Fiús lányos 2010.03.24 12:26:00
A nők szinte kivétel nélkül mindent átvettek a férfiak ruhadarabjai közül. Kezdődött a nadrággal, nyakkendő, öltöny, zakó vagy ing, mindegyik helyet kapott a lányok ruhásszekrényeiben is.Az legújabb őrületem a nőiesített elegáns férficipő, ám szerencsére már…..
A következő példát nem azért hozom fel, mert szerintem itthon elképesztően rossz a helyzet, mert mindenki buta és használhatatlan és mekkora egy koszfészekben vagyunk. Nem. Eszem ágában sincs összehasonlítani az USA online piacát az itthonival, nem említhető egy lapon a kettő.Épp…..
Az övtáskával kapcsolatban ugyanúgy érzek, mint a gumicsizmával: van benne valami fura, nem venném fel, de másokon néha látok jókat.Szóval nem tudok objektívan véleményezni a lentebb látható, 2010 tavaszi Louis Vuitton modellek láttán: nekem nem tetszenek. Persze…..
Észrevétlenül elsuhant a január, és nyakig benne járunk a farsangi és báli szezonban. Aki régóta olvas bennünket, az sejti már, hogy én nem vagyok egy bálozós karakter, viszont a farsangi bulikat imádom. Természetesen itt a klasszikus, jelmezes mulatságokra gondolok. Viszont…..
Új frizura, némileg új stílus - Christina Aguilera a jelek szerint sejti, hogyan kell köszönteni az új évet. Engem meggyőzött, csinos és fiatalos, és mintha a szokásos közönségességéből is veszített volna valamennyit.8/10 ..
Hangulat: Nagyon jó - nyugodt, békés, jóllakott, elégedett. Szaloncukrot majszolok, túl vagyok egy jó kis leárazási vásárolgatáson és este egy rég nem látott baráttal találkozom majd, így ennél jobban nem is kezdődhetne a hét.A múlt hét fénypontja: a karácsony - …..
Ne ijedjetek meg, azért Samantha nem fog férjhez menni. Mindössze azért öltözött be menyasszonynak, hogy megtréfálja a rajongókat (és persze a lesifotósokat), akik tucatjával bámulják a forgatást és próbálják kitalálni a forgatókönyv részleteit.De lesz esküvő a következő…..
OurFashion Donna Madonna 2009.09.25 14:03:49
Madonna minden egyes megmozdulásával heves érzelmeket vált ki az őt körülvevő villágból. Valaki gyűlölködő tekintettel beszél róla, némelyek pedig magasba emelik az énekesnőt tehetsége, egyedi stílusa miatt. Tegnap reggel félálomban bekapcsoltam a Tv-t, majd kezemben a…..
Critical Miss Miszcellánia 48. 2009.09.19 19:57:00
A Slate szerint Amerika akkor marad a technológiai szektor vezetője, ha lazít a bevándorlási törvényein. Az Intel korábbi CEO-ja, Andy Grove egyébként magyar volt. (Slate)Szintén amerikai sztori: arrafelé nincs szabályozás a kozmetikai szerekre vonatkozóan, úgyhogy sok termék a mai…..
Amikor olvastam, hogy egyes helyeken a tanárok megengedik a diákoknak, hogy saját maguk állítsák össze az olvasólistájukat, zsigerből rávágtam, hogy nem értek egyet. Azonban belegondolva: iskolai éveim nagy részében elképesztő kínszenvedés volt átrágnom magam a kötelező…..
Valamilyen titkos és érthetetlen oknál fogva Patricia Field lett a legkedveltebb női sorozat stylistja. Igen változó színvonalú szettekkel lepte meg a nézőket, ennek ellenére neve és munkája is szimbólummá vált. Ezen felbuzdulva saját "divatházat" alapított,…..
Kínában hat IKEA van, de nem keresik éppen agyon magukat az ottani üzleten a svédek, mert a kínaiak - legalábbis Beijingben Pekingben - egyfajta szórakoztató központként használják a boltot. Itt most nem arra kell gondolni, amit mi csinálunk, ha beszabadulunk a helyre: a kínaiak…..
Nagyon jó videót találtam, amiben a leginkább bociszemeiről ismert Julia Stiles közreműködésével vonultatják fel az összes öko- és celebdivat közhelyet. Van itt minden: pazarló újrahasznosítás, teljesen használhatatlan szemétkreáció ökoszósszal leöntve, félreértelmezett…..
Közeleg a 25. londoni divathét és erre már mindenki lázasan készül. A Vogue is, és most éppen azt próbálja bebizonyítani, hogy London igenis a divat egyetlen fővárosa. Itt van 50 ok, miért imádjuk (vagy ők imádják) a londoni divatot: 1.       a…..
OurFashion Égig érő csizmaszár 2009.08.19 13:42:08
A bokacsizmák ideje (végre) lejárt, helyét pedig elfoglalta a térd fölé érő, nadrágot is helyettesítő hosszú csizma. A bokáig érő változat nagy sikerét nem értettem, hiszen a lábat egy nagyon fontos ponton vágja ketté, így szinte nem akad ember, akinek igazán jól állna.…..