Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoroastro

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Politikai pitschogás a köbön: az Eurovízió nevű plasztik popshow német műsorában a műsorvezetőnő és zsűritag kolleginája a magyari tekintélyuralmi rendszert és annak Eurovízióra gyakorolt hatását elemzik, szomorú hümmögésekkel és aggodalmakkal. Aki azt hiszi, hogy a…..
Zoroastro 2012.05.12 12:02:41
@Hepci: Winkler zsidó, Giró-Szászné Krisztina cigány.
namost egy náci országban az ilyenek hogyan lehetnének műsorvezetők, sőt egyáltalán műsorban?!? :-]

Tiszta hülyék ezek a németek.
Ez volt az  első angolkönyvem, általános iskolában tanultam belőle. A könyv Linda történetét követi nyomon, aki beesett a csatornába ( ha jól emlékszem ) és ott találkozott a Zöld Szörnyekkel, akik angolul tanították őt. Íme a borító és egy kis mondóka, a Greenie-k…..
Ifjabbak kedvéért: Ágai Adolf óta lejterjakabnak hívják azokat a ferdítéseket, amelyeknek nem (csak) a fordító gyér nyelvtudása volt az oka. A múlt század elején a magyar sajtó is beszámolt Felix Nadar francia léghajós útjainak egyikéről. A cikk szerint a léghajó utasai ezt…..
Tudomásunkra jutott, hogy az Indapasszal elérhető oldalakon kívül más helyeken is megjelentek olyan belépődobozok, melyek az Indapasshoz vagy azzal elérhető szolgáltatáshoz, például a VIPMailhez kérnek felhasználónevet és jelszót. Arra is volt példa, hogy egy felhasználónktól…..