Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misamackó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MovieCops FÉLELEM A VÁROS FELETT 2024.06.03 06:00:00
Jean-Paul Belmondo 42. születésnapján, 1975. április 9-én mutatták be a francia mozik a Félelem a város felett című koprodukciós krimit. Ez volt a Bébel becenéven is jól ismert sztár ötödik közös munkája Henri Verneuil rendezővel – összesen hét filmben dolgoztak együtt –, és ebben játszott először…..
MovieCops BARBÁR FIVÉREK 2024.05.20 06:00:00
Az Egyesült Államokba áttelepült osztrák testépítő, Arnold Schwarzenegger a Conan, a barbár (1982) című fantasynek köszönhetően nemcsak a hollywoodi sztárok sorába emelkedett, hanem újra divatba hozta a mitikus időkben játszódó, nagy erejű hősökről szóló kalandfilmeket is. Noha ez olyan műfaj lenne,…..
RETROKULT Zoltán, Drakula kutyája 2024.04.30 06:00:00
Igor Drakula, a 20. század eleji Erdély legszomjasabb arisztokrata vámpírja épp arra készül, hogy belemélyessze fogait egy szendergő fogadósnő nyakába, amikor Zoltán, a hölgy mindenesének, Veidt Schmidtnek a kutyája úgy felbosszantja a csaholásával, hogy mérgében denevérré változik, és inkább Zoltán…..
Miután áttanulmányozta népe ősi próféciáit a királyról, aki elhozza a hőn áhított szabadságot, egy karizmatikus és elsőrangúan szónokló fiatalember úgy dönt, hogy Isten fiának adja ki magát, hátha ezzel forradalmat robbant majd ki és távozásra készteti szülőföldje megszállóit. Az önjelölt Messiás…..
Misamackó 2024.04.07 17:37:34
@Teakbois: @Gerberus: Ezek szerint nem csak én emlékszem úgy, hogy a Vad orchideák elég jól futott idehaza is.
Jaja: vicces kis pornós szinkronok születtek annak idején. Némelyiken sírva röhögtem - és szerintem ezzel nem vagyok egyedül :)