Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rio.pete

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn este az HBO-n lement a Trónok Harca hatodik évadának hetedik része. A meglepő visszatérésekkel dúsított epizód spoileres kibeszélője a tovább mögött olvasható...
Na, ezt vajon hogy gondolta a kedves színházpedagógus? És az előadásnak helyet adó intézményben sem volt senki, akinek eszébe jutott volna, hogy sem jogilag, se morálisan nem oké az egész? A hosszú ő-k hiánya meg már tényleg szóra sem érdemes. „Egy norvég felsőoktatási intézmény magasról tesz a…..
Egyik kedvenc színészem, a Javier Bardemmel rendszeresen összekevert Jeffrey Dean Morgan kapta meg Negan szerepét a The Walking Deadben, akiről annyit kell tudni, hogy nála rohadékabb karaktert még nem láttam a sorozat alapjául szolgáló képregényben. A Kormányzó, a Terminus…..
Idén 10 éves a blog, ezt tudjátok, és mi most azon merengtünk el, hogy amik akkor voltak 10 évesek, azok ma már 20 évesek. Bizony. A merengést követően nyomban meg is szavaztuk a 20 legjobbat 1995-ből, minekutána arra kellett rájönnünk, hogy ez az egyik legszínesebb esztendő volt, amit fel tudunk…..
A nyárnak vége, de a nyaralások kapcsán születő posztoknak még bőven nincs. Olvasónk igazán sok energiát (19 levelet!) ölt az óriási koppanásba, ami Siófokon várta. És a sztorinak  nem az a legsúlyosabb része, hogy nem volt meg a szoba. Vajon hogy gondolták a helyi erők,…..
Hamarosan elkezdődik a 68. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál díjátadó ceremóniája, ahol végre kiderül, milyen elismerést tartogat a Coen-testvérek vezette zsűri (további zsűritagok: Rossy de Palma, Sophie Marceau, Sienna Miller, Rokia Traoré, Guillermo del Toro, Xavier Dolan, Jake…..
Lauráéknál egy hétig nem volt tévé meg telefon, de nem ez volt a legnagyobb szívás az esetben. UPDATE: Hogy egyértelmű legyen: az otthoni szolgáltató a Telekom, de a mobil az Telenor. Kedves Homár! Szeretnék tanácsot kérni és/vagy kidühöngeni magam a T- csoport…..
Homár-klasszik levél, amiből megint az derül ki: az ügyfeleket egy csomószor nem az borítja ki, ami történt, hanem, ahogy a cég kezeli a panaszát. Több, kedvesebb, megbízhatóbb ügyfélszolgálatost a népnek! Kedves Homár! Szeretném ha közzé tennéd a levelemet, mert -…..
rio.pete 2015.02.10 15:23:11
@ColT: szerintem őket is köti egy válaszadási határidő, szerintem amíg ezen belül vannak, akár a feje tetejére is állhat a poszter. Mindenesetre a bejegyzés címe veszettül félrevezető.
rio.pete 2015.02.10 15:34:58
@ColT: dolgoztam panaszlevelezésen, tudom, ha el vannak havazva, a lehető legtovább próbálják elhúzni a választ. Persze ilyenkor felmerül a kérdés: miért nem vesznek fel több embert, de ez más kérdés. Mindenesetre nem az ügyintéző a sáros ilyenkor a háttérben azért mennek az egyeztetések, kikérik gondolom az étterem véleményét is.
A kiegyensúlyozottság jegyében ezúttal a DIGI-t ütjük olvasónk bunkójával. Emberileg érthető, hogy kiakad azon, hogy pont neki, hűséges mindentelőfizetőnek jár a konkrét nagy semmi az akciós kosárból, szakmailag viszont mit is udvaroljon neki a cég, ha már  évekkel…..
Mért nem értik meg a cégek, hogy nem az az igazi gáz, ha hibáznak, hanem ha úgy csinálnak, mintha nem tették volna? Don Pepe FB-ján ráadásul még nyáron is elég királyul ment a kapcsolattatás ilyen modatokkal, hogy "Köszönjük, hogy megosztottad velünk észrevételedet. Őszintén…..
Elfelejtették betenni? Megette valaki út közben? Lenyúlta egy macska vagy a vásárlónál csúszott be a hűtő hátuljába? Esetleg ennél sokkal hátborzongatóbb lett a sorsa szerencsétlen téliszaláminak, amit Cicó keres? Ki tudja. Remélem a Tesco válaszol majd, hogy mi a poliszi…..
Szépen hangzik már a projekt megnevezése is: Budapest – Esztergom vasútvonal rekonstrukciója I. ütem. Elkezdődött anno 2011-ben, idén májusban a MÁV honlapján az Úr 2014. évének augusztusát jelölték meg befejezési céldátumnak. Csak egy baj van: a célszalag mintha velünk…..
rio.pete 2014.09.09 15:58:01
@feketén villogó térközjelző: ugyanolyan betétjárat, mint a 260. Csak ugye a polgármesterünk lakókörnyezete fontosabb, mint az aranyhegyi térség.
rio.pete 2014.09.09 16:24:21
@Adani: korábban olyan infókat is lehetett hallani, hogy teljesen megszűntetik az Óbuda vasútállomást.
Egy kiakadt pultoslány erős felindulásból íródott levele új taget eredményezett: Pizzagirl 2. Az egész sztori nagyon gáz. Ahol alkalmazottak csinálnak valamit, az meg különösen, hiszen káromkodó futártól a nagyarcú Facebook-profil kezelői van itt minden, amitől felmegy az…..
Túrórudi két napja írta ezt a levelet, de talán még most is parkol, mert a rendszer az istennek se akarta bevenni a mágikus stop szócskát. Futott is szegény oszloptól a parkolótársasághoz, parkolótársaságtól a mobilszolgáltatóhoz, mobilszolgáltatótól a Nemzeti…..
rio.pete 2014.07.16 15:36:14
Naiv éjszakai kajarendelő két hónappal ezelőtti pizzáját is ki akarta fizettetni Theo Papa, pedig nem ő nem vette át a rendelést, hanem meg sem kapta: Még februárban rendeltem a Theo Papa éjszakai szolgálatától egy pizzát. Sajnos hiába, mert sosem jött meg. Még három órát…..
rio.pete 2014.04.17 14:19:53
@ptspts: Egy negyedmilliós rajongószámmal rendelkező hazai FB-oldalt üzemeltetek, ha én ilyet csinálnék, kirúgnának. A negatív panaszokat kezelni kell, nem a szőnyeg alá söpörni. Lehet bármennyire jó a termék.
rio.pete 2014.04.17 14:48:24
@ptspts: Nem. Csak így értelmetlen lenne, több pirospontot lehet szerezni, ha publikusan jófej az ember, mint privátban. Az esetemben az volt a bicskanyitogató, hogy meg se próbálták kezelni a panaszomat (bár inkább észrevételnek mondanám), hanem átmentek önvédelemi üzemmódba.
Az őrület határán The Thin Red Line 1998 Terrence Malick az egyik legjobb képköltő mágus a filmiparban. Igaz, hogy nem a legtermékenyebb (bár mostanság már dolgozik rendesen, csak épp a filmek nem sikerülnek olyan jóra), de megéri várni az alkotásait. Az őrület határán az egyik legjobb filmje,…..
Egyre többen kerülnek kapcsolatba a vendéglátóipari bűnözéssel, ami mindannyiunkra nézve globálisan ciki, hiszen általában a turisták előtt járatják le az országot, de persze válogatás nélkül mindenkit átvernek. Itt az ideje, hogy ezekről a praktikákról mindenki…..
rio.pete 2014.03.21 09:42:20
@♔batyu♔: A kaviccsal nincs gond, inkább a bringás- és gyalogosközlekedést kéne különválasztani, néha életveszély, ami ott van, se a bringásoknak, se a gyalogosoknak nem jó a mostani állapot.
Dinobotok! DINOBOTOK! DINOBOTOK!!!  ..
rio.pete 2014.02.03 15:33:22
@doggfather: Nehogy azt hidd, hogy bármi közük lesz az eredeti Dinobotokhoz, lásd a három filmben szereplő karakterek 95%-a esetén (pl. Röptűz, WTF?). Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán beszélni fognak. Kiváncsi vagyok, mikor jönnek az emberek által írányított bionikus kötésű robotok (Transformes V.?)
Veronica Mars (Kristen Bell) faképnél hagyja a fickóját, hogy segítsen régi exének, aki persze, hogy egy gyilkossági balhéba keveredett, de ezért van ő, ugye, hogy megoldja az ügyet. Ehhez a nagyvászonra vitt sztorihoz még a Kickstarteren kellett pénzért kalapozni, és majdnem…..
Bevallom őszintén, már enyhe túlzásnak tartom ezt az eszetlen nagy felhajtást, ami a Breaking Bad körül van, de az ötödik évad 14. része, az Ozymandias mellett nem lehet szó nélkül elmenni, már csak azért sem, mert a sorozat atyja, Vince Gilligan is azt mondta, hogy ez volt az…..
rio.pete 2013.09.17 16:48:37
@MajinBoo: @További magyar hang: Todd főz, nem a nácik. Szerelmes Lydiába, le akarja nyűgözni a jó minőségű áruval.
comment:com A nap képe 2013.09.16 17:30:00
Ez lesz a Breaking Bad vége?..
rio.pete 2013.09.16 21:42:12
Geekblog RIDDICK 2013.09.04 01:08:10
"Szar sört olcsón is ihatok!", fakadt ki egy jeles barátom, mikor az Erzsébet téri nyitott bisztróban egy hatszáz forint körüli Tuborg korsó árat pillantottunk meg egy ártáblán. Hasonló érzés kerített hatalmába engem is a nemes egyszerűséggel Riddick címre hallgató filmet,…..
A nyár végével az érdekes filmekből is kifogytak a stúdiók, és nagyjából egy hónapot kell várnunk, mire a különböző független alkotások újra élettel töltik meg a mozit. Már október első hétvégéje jobban néz ki, mint az egész szeptember, ettől függetlenül Vin Diesel,…..
Azt eddig is tudtuk, hogy egy kihelyezett kormányülés nagyon vicces dolgokat hozhat ki magából, de a mai székesfehérvári talán a legjobb a három éve történők közül. Történt ugyanis, hogy Vezérlő Elnökünk egy szívből jövő, fájdalmas "áuáuáu"-val reagált arra, hogy…..