Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gőte

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmek, sorozatok... Romper Stomper 2009.05.10 23:36:00
           Romper Stomper! 1992-ben sikerült Geoffrey Wright-nek egy olyan filmet összehozni amire azt lehet mondani ,hogy emberek ez látnotok kell......ha valaki azt mondja ,hogy Amerikai Históra X szerinte jó akkor még nem látta a…..
                     Valahogy eddig nem is hallotam róla, hogy van második része! Hát már tudom, hogy miért.....sajnos. A 4 éves unokahugummal ültem le nézni és kb 30 perc múlva…..
                       Nah végre egy normális fordítás!Tegnap este néztem meg!Mély nyomokat nem hagyott bennem ,mert a történet elég lapos ,eléggé kiszámítható,szerintem…..
 Akarsz röhögni egy igazit ?...olyan könnyesre? ....akkor kezd el nézni ezt a sorozatot!!!!Megmondom őszintén ,hogy a Jóbarátok után nem hittem volna ,hogy lesz még egy ilyen nevettetős sorozat...bár ez más stílus ,de szétlehet röhögöni az agyad a sorozaton...Sam Briggis egy…..
                           Will Smith le a kalappal, nekem ez az első filmem tőle amin nem mosolyogtam! Egyszerűen fantasztikus alakítás ....kész vagyok a…..
  ....a nevem Earl Hicky....régen becstelen voltam emberket bántottam meg, loptam, csaltam, hazudtam,de jött a karma ami észhez térített,igaz mindki hülyének néz az elején..... Na jó ezen a sorozaton mindig elmosolyodok.....hihetetlen alakok ...sztori mindig kicsavart de…..
Filmek, sorozatok... HUKKLE 2009.03.01 19:35:00
                     Na jó ez nem mai film ,de nekem a kedvenceim közé tartozik!Épp most néztem meg sokadjára....Sztori ,ha érted full izom komoly ,vágóképek imádni valók...szóval…..
Azért vannak jó nézős sorozatok....ez kegyetlenül az ám!.Hy Dunham ügynök vagyok és én vezetem azt a nyomozást azt a bizonyos nyomozást ahol furcsa halálesetek történekk és mind összekapcsolható egy bizonyos szervezettel,jobban mondva olyan halál estek amik furcsák mert szó…..
És eme a 21. századi tinédzserek mindenapjai; verekedés ,sex, drog, rablások! A film valós alapokon felkszik, London olyan arcát mutatja ami tényleg valós ,ez nem egy mese!!! Drámába torkolló film engem kicsit elgondolkoztatott,hogy mi lesz még ,ha most ez van.....e film teljes…..
G.W. Bush szeretere méltó volt USA elnöke betiltotta még 2005 vége fele...elég nagy felhaborodás volt a sorozatból...túl igazságos volt , hogyan mennek tönkre emberek az Iraki háborúba ,hogyan hallnak meg nap ,mint nap szóval nagyon izom sorozat ,engem szó szerint lenyűgözött! Azt…..
Attya úristen erre nem lehet mit mondnai látni kell! Hatalmasnál hatalmasabb sorozat, nekem eddig ez a egyik sorozat ami teljesen lenyűgözött! A harci jelenetek szinte hibátlanok,Róma ábrázolás lenyűgöző egyszerűen hihetelen sorozat a szereplők annyira jók, hogy egy szerűen ez a…..
True Blood - Inni és élni hagyni! Na jó mi magyarok tudunk ám a filmeknek ,sorozatoknak idióta nevet adni ,na ez is az lett! Épp most néztem meg a Final részt és mint kiderül a végén ....folytatás 2009 SUMMER .....már várom! Na szal a sorozat maga elég érdekes ,a vámpírok…..
           Na ez kell nekünk ...!! De sajna a másdik évad nagyott bukott kinn külbe ezért ennyi volt ,de ami volt az nem tünhet el nyomnélkül ez a Satisfaction (bordélyház)! Már a sorozat neve is jól hangzik a férfi népnek ,pedig…..
The Qatsi trilogy! első hallásra egy orosz kém film vagy valami hasonló,pedig nem! Sőt, na szóval kérem jelentkezzen az aki látta már a BARAKA világok harcát....na akkor annak elmondanám ,hogy mint sok helyen úgy tartják számon ,hogy a baraka az első ilyen nó szöveg full zene…..
                       Knight Rider 2008 ! Hello Pajti.... :)  Hello K.I.T.T., hatalmas dejavű ez a sorozat nagyon jó ,hogy ujra forgatják vagy is ,hogy folytatják a sorozatot!…..
          Fantasy ? Egy kicsit igen , ha lehet rá mondani a fantasy kifejezést.Merlin újraéled (újra), Merlin és Arthúr király(herceg) gondjait ecseteli ,hogy hogyan is lesznek ők hősök és legendák egyben . Varázslat,ármány rossz…..