Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltikam

35 bejegyzést írt és 295 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
zsoltikam 2010.10.18 14:21:14
Onlinemarketing blog Tiltsuk be! 2010.10.17 23:01:02
Az ég kék, a fű zöld, a reklámok meg idegesítőek. Főleg, ha direkt zavarnak.Van a Holló Színháznak (ha jól emléxem nekik, vagy ezt is a Monty Python-tól másolták?) egy jelenete, amiben egyszer csak tök logikátlanul megjelenik egy rendőr, és azt mondja: most megállítjuk az…..
Pár napja kaptam egy levelet az Állás.it kitalálójától-üzemeltetőjétől, hogy most fogja lezárni a bevezető kampányt, és érdekelne-e a téma, írnék-e róla? Kb. azonnal igent mondtam, naná, kevés olyan kis költségvetésű kampány van, amelyiket hajlandó megosztani a…..
zsoltikam 2010.10.12 22:35:34
@syck: ez az egesz szabalyzat ugy bullshit ahogy van, egy sima random nem ertem miert nem felel meg...
zsoltikam 2010.10.12 23:37:25
@EdgarPE: erdekes, erdekes, az utobbi par evben en eleg sok randomos kivalasztast lattam, depersze siman lehet hogy ok nem voltak eleg korultekintoek. persze ezesetben elnezest kerek az esetlegesen tul troll hangnemert. kivancsisagbol megkerdezhetem melyik jogszabaly az pontosan ?
A jogos felháborodást okozó vörös iszap katasztrófa számtalan jogi kérdést vet fel, amit a szakemberek is jó részt megválaszolatlanul hagytak. A vezérigazgató rapid letartóztatásának kommunikációja is inkább hirtelen bűnbakkeresési kényszerre utal, mint az ügy valós…..
addict Új nevet kapott az NB1 2010.10.07 11:25:00
A névadó pedig nem más, mint az MLSZ nemrégiben megválasztott elnöke, az OTP vezére, Csányi Sándor. Csányi úr persze nem a hasára csapott, és nem is család kedvenc pónijáról nevezte el a professzionális bajnokságot. Ennél eggyel elegánsabb megoldást választott, amikor…..
Mi ez?A weboldalak sebességével és optimalizálásával foglalkozó új, kialakulóban lévő webes irányzat.Miért?"There is real empirical evidence that substantiates the fact that speed is more than a feature. It’s a requirement." ForrásKitől?Tőlem.És te miért foglalkozol…..
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
Checkpoint Charlie Csernobil van! 2010.10.06 11:35:00
A hypo 12-es PH-értékkel rendelkezik, a zaggyal elöntött falvak mintái szerint a trutymónak 13-as PH-ja van. A 13-as PH nem éget, nem mar, hanem folyósít. Belerakod az ujjadat és az lecsöpög a kezedről. A kifolyt anyag emellett radioaktív is. Az EU-s határértékeket ugyan nem lépi…..
Amikor tavaly decemberben Peresztegi Zoltán kicsit váratlanul felállt és otthagyta a Google Magyarország vezetői székét, akkor azt gondoltam, majd lesz gyorsan más helyette, megvan már az új vezető, tudják, mit akarnak.Nem tudták.Elkezdték keresni az új embert, aki majd átveszi a…..
zsoltikam 2010.09.28 14:48:39
@HochenTroll: dontsd mar el hogy most kritizalsz vagy vihogsz.
Novák Előd belecsúszott egy parasztlengőbe… Szerintem nem először verik meg, aki ismeri, vagy találkozott már vele, jogosan vélheti, hogy ő volt az a loser a suliban, akit megköpőcsöveztek, elvették az uzsiját és focipályán nekiállt okoskodni, majd jól felrúgták.…..
Maradandó élmény lehet teázni egyet a királynő bárkájának fedélzetén! Köszönöm egy amerikai bloggernek, hogy felhívta a figyelmem a brit uralkodói família hajójára, amiről egyébként nem sok helyen lehetett olvasni eddig. Pedig megér egy misét. Akármekkorák és akármilyen…..
zsoltikam 2010.09.23 14:31:47
Biciklis-aktivisták másztak be a budapesti városháza parkolójába a kerítésen keresztül, tiltakozva az ellen, hogy Budapest szívében nem park, hanem városházi park(oló) van, na meg hogy a tegnapi Critical Mass előtt jól felhívják magukra a figyelmet. Jól van, megszokhattuk már a…..
A hír: Rendőrök a CM-en: szolgálunk és megfélemlítünk. (A teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták a 20 ezres csekkeket a bringásoknak.) Egy mondatban: Már vártam, hogy mikor jön el pillanat, amikor a…..
zsoltikam 2010.09.23 09:00:43
+1
Átlagos személygépkocsi-használat mellett Budapesten nincs gazdasági racionalitása az autó fenntartásának. Ennél ugyanis költségtakarékosabb a közösségi közlekedés, a kerékpár, szükség esetén a taxi vagy az autóbérlés igényeinkhez igazított mértéke.Magyarországon egy…..
A saját sziget általában a burzsujok kívánságlistájának elején szokott lenni. Egyrészt mert szeretnek elszeparálódni a többségtől, másrészt mert tökéletes nyugalmat ad, harmadrészt mert a saját sziget már majdnem olyan, mint egy saját kis ország. Azóta tudom megérteni a…..
zsoltikam 2010.09.19 15:45:04
Onlinemarketing blog Öt év 2010.09.13 21:57:30
Ez a szeptember közepe mindig meglep, milyen hamar itt van. Pedig amikor pont öt éve elkezdtem írni ezt a blogot, még nagyon nyugis volt. Hiszen alig pár hete kezdtem el kitalálni, akkor most tényleg hogyan is lesz ez az egész vállalkozás dolog, és a terveimet hogyan fogom tudni…..
zsoltikam 2010.09.13 22:09:39
Ez a brutális videó jött szemben velem az interneten, naná, hogy ezt mindenkinek látnia kell! Igen, ez tényleg nagyüzemi rongálás (mielőtt kommentben felhívná bárki erre a figyelmünket), de graffiti is a javából! Belegondoltam, hogy milyen félelmetes lehet a vonatban ülő emberek…..
Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába. Minden kommentár felesleges, de szerintem ez titeket nem fog megakadályozni abban, hogy…..
Burzsuj Tervezz Burzsujt! 2010.08.11 15:30:00
Már az oviban tökéletes Picasso-hamisítványokat festettél? Habzik a szád, ha egy pixel máshol van, mint kéne? Esetleg te vagy Banksy? Akkor itt a lehetőség: tervezd meg álmaid burzsuj.hu címlapját!Hogy ebben neked mi a jó? Ha a munkád több, mint meggyőző, akkor ez kiváló…..
zsoltikam 2010.08.11 17:03:25
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
zsoltikam 2010.08.04 13:44:13
Jol csinalod én aztmondom, de TB-t fizethetnél mag@Mária:

En meg mivel épp magánkorházba járok, tudom hogy nem. Szoval, mielott hulyeseget kezdesz el megint fecsegni, jarj utana.
Végre egy jó hír: a jó öreg magyar ugarról származó régi (vagy annak tűnő) vidéki cuccok kezdenek divatossá válni a tengerentúlon. Az atlantai Europe2You nevű cég arra specializálódott, hogy régi és új bútorokat, lakberendezési és konyhai kiegészítőket visz…..
Ülök, és csak bámulok ki a fejemből. Miért nem én találtam ezt ki? Miért nem jutott ez nekem az eszembe?Az egész onnan indult, hogy megláttam egy hírt: Felhasználóbarát lett az MTI honlapja.Már a címen felkaptam a fejem. Felhasználóbarát? Az? Oké, megújult, meg minden, de…..
Szeretnék nevezni a "legköltőibb posztcím" díjára - szerintem megérdemelném.Egyébként erről van szó:http://velvet.hu/sztori/2010/08/01/beallt_a_helyszini_riportokba_hires_lett/"Elég komoly embernek tartom magam, de elég láthatatlan vagyok, és ez sok embert…..
zsoltikam 2010.08.01 23:52:05
Ha az út szélén egy robogó van eldöntve letámasztva, mellette pedig a fűben fekszik a gazdája, akkor normális esetben gyanúsnak kellene lennie, hogy minden oké-e vele. Abdul elmondása szerint viszont az autósok rá se hederítettek, ha mégis, akkor a bámészkodáson kívül mást nem…..