Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NSMedia

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az utolsó dolog, amit minden este megteszel, mielőtt a fejed a párnára hajtod? Nos, sokunk számára az okostelefonunk töltőre csatlakoztatása. Senki sem szeret arra ébredni, hogy az okostelefonja reggelre 2%-ra merült, mikor perceken belül el kell indulnia a munkahelyre, iskolába. Most az Apple…..
Ha az Apple világán kívül is követed a technológiai fejlődést, észrevehetted, hogy a Qualcomm mostanában nagy figyelmet kap. Ez azért van, mert a vállalat a közelgő Snapdragon X Plus és Elite chipjeit népszerűsíti, amelyek csak idén nyáron kerülnek PC-s laptopokba. A marketing részeként a Qualcomm a…..
A MacRumorsnak nyilatkozó források szerint az iPadOS 18 megkapja az iPad legjobban várt funkcióját: egy számológép alkalmazást. Ez várhatóan a június 10-i WWDC-n tartandó iPadOS 18 leleplezés része lesz. Az Apple tervei a Calculator alkalmazással kapcsolatban az utóbbi időben már többször is…..
Az Apple 2021.április 20-án mutatta be az új 24 hüvelykes iMacet, majdnem kilenc évvel az előző iMac újratervezése után. Ez a 21,5 hüvelykes és a 27 hüvelykes Intel iMaceket is felváltotta, és újbóli elköteleződést jelentett a régóta ismert asztali termékcsalád mellett. A várva várt újratervezés…..
Az AirTag az Apple egyik legjobb találmánya, de kevesen ismerik fel, mennyire úttörőek ezek az eszközök. Elég kicsik ahhoz, hogy kulcstartóként vagy poggyászcímkeként használhatók legyenek, miközben meglepően nagy számítógépes teljesítményt tudhatnak magukénak. Most megtudhatod, hogy ezek a kis…..
Az iPhone SE 4-ről mostanra már annyi pletyka és render látott napvilágot, hogy úgy tűnik, hamarosan érkezhet, és nem kell rá a jövő évig várnunk rá, ahogyan azt a korábbi szivárgások állították. Az iPhone SE 4 AI-alapú kamerafunkciókkal rendelkezik majd (bár az iPhone már most is annyi gépi…..
Az International Data Corporation (IDC) adatai alapján az Apple iPhone-szállításai közel 10%-kal csökkentek világszerte 2024 első negyedévében, amit nagyrészt a rivális kínai gyártók szállításainak gyors növekedése okozott. Az IDC jelentése szerint az Apple szállítása 9,6%-kal 50,1 millió darabra…..
OLED kijelzős iPad Pro-ra utaló jelekre bukkantak az iOS 17.5-ös béta kiadásában. Egész pontosan 4 új iPad-azonosítót fedeztek fel a firmware-ben, ezek pedig az iPad16,3, az iPad16,4, az iPad16,5 és az iPad16,6 -, amelyek várhatóan az iPad Pro két méretének és két modelljének - Wi-Fi és Cellular -…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon sokat jegyzetelek, főleg a munkám miatt. Fejlesztőként dolgozom, és mindig van valami, amit hirtelen le kellene skiccelni, vázlatolni úgy, hogy azt lehetőleg másnap is megtaláljam. Erre a célra sokáig sima (üres, nem “kockás”, nem vonalas) füzeteket…..
Az OpenAI vezérigazgatója, Sam Altman és az Apple korábbi dizájnfőnöke, Jony Ive hivatalosan is összefogott egy mesterséges intelligenciával működő személyi eszköz tervezésére, és finanszírozást keresnek - írja a The Information. Az AI készülékről egyelőre keveset tudni, de az biztos, hogy nem…..
Az Apple állítólag olyan jövőbeli termékeken gondolkodik, amelyek megkönnyítik a többi okosotthon-eszközből származó információk összevonását, valamint egy olyan szobaasszisztenst, amely gyakorlatilag egy olyan kijelző lenne, amelyet folyamatosan láthatnánk, amikor a térben mozgunk. Ez így…..
Az EU digitális piaci törvénye rémálomnak bizonyul az Apple számára. A harmadik féltől származó alkalmazás boltok engedélyezése mellett az Apple-nek egy böngészőválasztó képernyőt is be kellett építenie az iOS-be, hasonlóan ahhoz, amit a Microsoftnak kellett tennie a Windows esetében egy évtizeddel…..
Remek hírünk van! Ha minden jól megy, napokon belül, rendszeres tartalommal újraéled az Appleblog, újra lesz tehát Almalé és Kungfu. Hónapokkal ezelőtt megkerestem Ádámékat, hogy átvenném a blogot, azóta egyeztetünk, egyezkedünk ennek a mikéntjéről. Úgy gondolom, hogy az Appleblog tökéletesen…..
Szöul Dél-Korea fővárosa és egyben legnagyobb városa. A Koreai-félsziget északnyugati részén, a Han folyó mentén fekszik. Szöul a világ egyik legnépesebb városa, több mint 25 millió lakossal. Szöul globális város, és fontos pénzügyi, kereskedelmi és kulturális központ. A város számos Fortune 500…..