Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alterego-X

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy hete feszítették keresztre Dorogi Gabit és a Napló stábját a Vastagbőrön a ceglédi Orbán-hakni riport „alulmúlhatatlan” színvonala miatt, amit az avatatlan szemek tényleg egy Obersovszky szintű vizuál-gulyásosztásnak tarthatnak a kereskedelmi nézők szegénysorán…..
Alterego-X 2012.10.22 15:51:01
Alterego-X 2012.10.22 16:02:09
@CSENDES: Ettől függetlenül Beck az ő végtelen bölcsességében nem élt ezzel a gúnys eszközzel, és úgy nevezte el a számot hogy "loser".
"Ne keverjük már össze x-et és y-t! X clorafidal öntötte le z szobrát, míg y királyvízzel k-ét, érezzük már a különbséget!" Így hangoznak a hasonló kommentek posztról posztra, cikkről cikkre. Természetesen ezek a kommentelők nem az eszközöket, hanem az egyes…..
Alterego-X 2012.06.09 18:57:16
@Éhes_ló: "Az erősebb, gyorsabb, alkalmazkodóképesebb, agresszívabb, kiszorítja az ezekben gyengébbeket az élőhelyekről."

És ezért van hogy a csigák, a teknősbékák, a lajhárok, vagy a galambok mind rég kihaltak mint természetellenes csökevények, és a földet a T-rexek uralják.

Vagy ez van, vagy újra át kéne nézned a 9.-es biológia tankönyvedet, hogy észrevedd, jobban kiforgattad a darwinizmust mint akármelyik teremtéselmélet-párti fanatikus.
Kazisztán A király meztelen 2012.03.31 09:30:00
Hát ezen is úgy látszik, hogy túl vagyunk. A jelentés után biztos voltam abban, hogy marad Pál, de a különvélemény és a SOTE Szenátusa visszaadta a tudományba vetett hitemet, bár ott motoszkált a fejemben, hogy lehet, hogy még ez sem elég. Ugye már két…..
Alterego-X 2012.04.01 01:59:18
@Közbiztonság Szilárd: Már hogy ne lenne? Egy közmondás éppen attól közmondás hogy a köz mondja. A bevett közmondások nagy része valami hülyeségből alakult ki, de attól még léteznek.

Az hogy ismerd az etimológiai eredetüket, az is egyfajta műveltség, büszke lehetsz rá de feltételezni hogy mindenki más kultúrálatlan amiért az élő nyelvet használja és nem azt ami "eredetileg volt", az már nem érdem.
A napokban a magyar történelem megközelítésének kétféle módjára találkozhattunk példával. Az egyik a Kerényi-tárlat, amely a figuratív festészet eszközeivel akar üzenni nekünk a magyar történelemről. A másik egy történész által (Baltavári Tamás) vezetett csapat, amely a…..
Alterego-X 2011.11.28 00:07:33
@angnag: Nem, ez eleve nem is saját készítésű animáció, a Medieval: Total War nevű játéknak a belső játékmenetéből készült felvételek, saját készítés az itt maximum a textúrák egy része, moddolva van (meg persze az egységek elrendezése, kameraállások kiválasztása), de egyébként a grafika nagy része már a termékben is így nézett ki.
AncsaT könyves találatot küldött, azt viszont egyenesen három levélbenOlvasok egy könyvet [Luis Miguel Rocha: Az utolsó pápa], és abban találtam (89. oldal) az alább idézett részt: "Az asztalon összesen három telefon áll, de a piros a legfontosabb. Ez közvetlenül a Fehér…..
Alterego-X 2011.11.01 20:54:54
@csársz: "már mér'? Néha a White House is jobb?"

Igazából formális oka ennek sincs hogy miért lenne rossz, egyszerűen csak van helyette kialakult, bevett, elvárt magyar megfelelője, de az AF1-nek ilyenje nincs.

Van épületek amiket eredeti néven ismerünk, pl az Empire State Building, a Tower Bridge, a Reichstag, a Palazzo Vecchio, vagy a Bastille.