Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szippancsáki (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült szenzációs interjút készíteni a Kurucinfo főszerkesztőjével. Csak nekünk! Igen, bármilyen hihetetlen is, de beszélgetést folytattunk a magyar fehér nemzeti és forradalmi sajtó legmagyarabb, legfehérebb, legnemzetibb és legforradalmibb legsajtósabb hírportáljának…..
Szippancsáki (törölt) 2008.12.24 18:01:24
A szlengblog a blogspoton startolt 2 éve, de Nyelvész Józsi nemrég átköltözött hozzánk a blog.hu-ra és azóta rendszeres Index címlapos megjelenésekkel vonzza magához az újabb és újabb olvasókat. Nemrégiben a Tilos rádió vendége volt, most pedig talán végre megtudhatjuk, ki is…..
Konzervatórium PISA-teszt 2008.10.18 12:40:00
Előzmények. Bayer Zsolt zsidózott egyet - nem újdonság, szokott. Kultúrember mit tesz az utca közepén heverő zsidózással, nagyjából ugyanazt, mint a kutyaszarral: szól a kutya gazdájának, hogy ezt talán nem kellene. Ezt tette Tóta W. Árpád is, egy paródia formájában. Csakhogy.…..
Szippancsáki (törölt) 2008.10.18 14:52:36
Tarka Magyar Sajtóközlemény 2008.10.06 11:08:00
"Tarka itt az ég és föld, sőt még az ember is, mert a magyar sehol sincs egyedül." Babits Mihály: A magyar jellemről (1939)  Örülünk, hogy a szombati kedvezőtlen időjárás ellenére több ezren vettek részt az Erőszakmentesség Világnapja alkalmából megtartott…..
 Beszélünk itt állandóan, hogy mennyire érdemein felül reprezentált az SZDSZ, arrogáns és korrupt az MSZP, programtalan és demagóg a Fidesz. Az MDF-ről nem beszélünk, mert csak egy nagy nulla kilométerkőbe vésett Dávid Ibolya van, meg egy hosszú lista, hogy kit nem segíti…..
Alsósztregova, Hotel Kaskáda, 12 óra 25. Lepra idő, kimentünk a Homojka tóhoz, folytattuk a werket, hiába, nem lett jobb, vissza se néztem. Most hívott Szerva, hogy rámszállt a kurucinfo (http://kuruc.info/r/26/27417/), meg más blogok. Kinyalhatják a valagamból a véres gecit, mondom a…..