Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Júlia12345

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Premier League 2023-2024-es szezonjának három leggyengébb csapata a Luton Town, a Burnley és a Sheffield United.  A Premier League híres a kiélezett versenyről, ahol a csapatok nemcsak a dicsőségért, hanem a kiesés elkerüléséért is küzdenek. A 2023-2024-es szezonban az alsó három csapat kemény…..
A Premier League, amelyet gyakran angol Premier League (EPL) néven emlegetnek, a világ egyik legrangosabb és legszélesebb körben követett labdarúgó-bajnoksága. Mivel 20 csapat küzd az elsőségért, a verseny nagyon kemény, és a bajnoki címért folytatott verseny minden szezonban egy lebilincselően…..
A Liverpool és a Manchester City vasárnapi rangadója a Premier League-ben izgalmas és fordulatos mérkőzés volt. Az Anfield stadionban megrendezett találkozón mindkét csapat keményen küzdött, és a végén egy döntetlen született. A kezdőcsapatok a következők voltak:Liverpool (4-3-3): Mac Allister,…..
Liverpool és a Manchester City találkozása mindig izgalmas esemény a Premier League-ben. A két csapat közötti rivalizálás az angol futball egyik legintenzívebb összecsapásává vált az elmúlt években. Most vasárnap újra összecsapnak, és a tét magas: a bajnoki címért folytatott versenyben mindkét…..