Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_fogtunder_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hát nem sikerült megfejteni a feladványunkat, így a telefonszámokat senki nem kapja meg, de azért elárulom vizsgatételemet, ti is nevethessetek, mint én amikor kihúztam.. majd a héten írok róla posztot is, csak csütörtökön színházi fellépésem van vazze.....
_fogtunder_ 2012.04.19 16:56:30
@D4M13N: majd szólj, hogy mennyi idő volt kitalálni a maradék 1/3-ot :D
A Wired.com-on jelent meg ez a fasza kis ábra (klikkre nagyobb lesz), amin a sorozat szereplői közötti kapcsolatokat ábrázolta a minden bizonnyal rengeteg szabadidővel bíró grafikus. Jó bogarászást! ..
_fogtunder_ 2010.04.28 20:17:37
Valamikor a kilencvenes évek közepén jelent meg a Magic: The Gathering című gyűjtögetős kártyajáték. Hancu kollégával nagyon rákattantunk, több vizsgánk ráment arra, hogy tanulás helyett a kolesz tetején napoztunk a hozzánk hasonló léhűtőkkel, és vertük a blattot. Aki nem…..
_fogtunder_ 2009.10.25 23:12:58
már lassan 3 hete nyomom, kipróbáltam már egy pár dolgot. a mono aether és a mono fire elég unalmas volt, a vámpros darkness/earth denial paklim kicsit szórakoztatóbb volt, meg a ffq is, de kb. két-három nap után halálra untam magam velük.

szerencsére megtaláltam a scaredgirl's rainbow upgrade-eletlen változatát, kicsit módosítgattam már (+1 shard of divinity, mert mázlista voltam, +1 fallen druid, +1 twin universe, +1 rain of fire, mert owl's eyet még mindig nem pörgettem, helyette uppolt pulverizert futtatok). érdekes és nagyon hatásos pakli, sok trükk van a tarsolyában, általában mindent meg lehet oldani vele, és nagyon jó megismerni, kitanulni a rainbow deck-ek felépítését. két dolog hiányzik még bele, egy electrocutor (az ulitharidomat mindig leszedik, mire működne), vagy egy owl's eye otyugh kaját gyártani a nagyobb lényekből, meg esetleg egy eternity, de abban nem vagyok biztos, mert ha az elején húzod, csak halott súly, ott még kell a time quanta a laphúzás beindításához. a dissipation fielddel is próbálkoztam, ha korán ki kell raknod, könnyen elszedi a quantát onnan, ahol kéne, hogy legyen. a bone wall + graveyard + otyugh kombó meg iszonyat jó, ha nem ffq vagy dual graveyard van szemben, nem tudnak megütni, max momentummal. ha esetleg egy feral bond is repül mellé, vagy egy rain of fire-rel tudsz tisztogatni, gyakorlatilag nem halhatsz meg.

ami viszont nagyon vonz, az a mutáció, a múltkor csináltam egy 15/9-es bone dragont, ami tudott diveolni 1 quantaért. ha változatosságot akarsz, mindenképpen ajánlom, soha nem lesz unalmas a játék, és olyan a kis hadsereged, mint egy svájci bicska, de mindig más összetételű.
Belsőség Szív és statisztika 2009.06.10 01:39:00
  Ebbõl a cikkbõl lényegében egyvalami derül ki. Autóért rajongani sokféle módon lehet, és voltaképpen majdnem mindenkinek igaza van. Autós cikket viszont csak egyféle embernek érdemes írni.  Vélemények az azonos című írásunkról...
_fogtunder_ 2009.06.10 13:10:42
érdekes dolog ez, pláne ha a népítélet szempontjából nézzük. az ott található vélemények többsége nagyon végletes, nincs igazán arany középút, mert ha a magyar ember ennyi pénzt ad valamiért, akkor vagy bele van zúgva, vagy utálja, realitásra esély sincsen. persze ha tud az ember okosan információt hámozni, akkor azért ki lehet szűrni pár dolgot, de ez meg pont olyan, mint az összes többi fórum, mire megtalálod, amire szükséged van, lehet elmegy a kedved az egésztől.

a cikk egyébként nagyon jól megragadja az autóvásárlás gyökerét. nekem egy 5 éves diesel fiestám van, de baráti körömben több alfás is van. imádják a kocsijukat, én is elismerem, hogy nagyon jó vezetni őket, néha már azon kapom magamat, hogy alfát akarok venni, és ha nem közlekedni vennék autót, tényleg el is gondolkodnék rajta. aztán megyünk néha az én fiestámmal, ami bár nem húz annyira, jobban simítja a budapesti utak felületét az utasfülke felé, keveset fogyaszt, és csöndben teszi a dolgát, évente valami apróságot ki kell rajta cserélni, de nem túl nagyok az igényei. és mivel csóró vagyok, nem tehetem meg, hogy máshogy gondolkodjak. imádok vezetni, imádom a jó kocsikat, a kivételes mérnöki megoldásokat, de úgy vagyok a szerelemautóval, mint zimány lindával: tetszik, de úgyis tudom, hogy nem lenne rá pénzem, hogy elmélyüljön a kapcsolatunk. majd ha lesz pénzem két kocsi fenntartására, na majd akkor leszek szerelmes. lehet a toyotásnak is autós újságot írni, mert álmodozni mindenki szerethet, még ha a megbízható autókat szereti is.
Bigyóblog Renoir lett a KC910 2008.09.23 14:38:11
Volt egy mobiltelefonja az LG-nek, melynek a KC910 nevet adták. Egy szép napon gondoltak egyet és megváltoztatták a nevet, mostantól Renoirnak hívják a mobilt. Az indoklás:"Az LG KC910 alkotóit Renoir művészete inspirálta;a tervezők a híres festő fény és színhasználatából,…..
Stílusos, dizájnos telefon, ahogy az LG-től megszokhattuk. De nézzük, mennyire használható a mindennapokban. Az LG KS20-as mobiltelefon gyakorlatilag egy PDA. Mindent tud, amit egy PDA-nak tudnia kell, mindezt egy apró mobilba rejtve.   Mert a KS20-as kicsi és vékony. Alapból…..
Apple-terméket soha nem szabad a megjelenés hetében vásárolni - intettek nálam sokkal tanultabb macian ismerőseim. Türelmesen végighallgatva, majd figyelmen kívül hagyva tanácsukat a megjelenés hetében a tengerentúlról vetettem is egy friss, új, ropogós iPod Classic-ot. Intő jel…..