Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mögi

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A selejtezők után 2022 szeptemberében megkezdődött a második szezonom, ahol a meccseken gólvonaltechnológia helyett immár a VAR került a feladatköreim közé. Nem volt önfeledt az örömöm, mert hiányzott a gólvonaltechnológia. Úgy éreztem, hogy a legrosszabbkor jött a váltás, mert amire kitanultam a…..
A cégnél töltött első teljes szezonom véget ért az Európa-liga döntővel és jöhetett egy rövidebb pihenés. Azért csak egy rövidebb, mert Júniusban még esedékes volt két Nemzetek Ligája forduló, ahová engem is beosztottak, ráadásul az új szezon kicsivel korábban kezdődött a számunkra, ugyanis az UEFA…..
Az első ledolgozott szezonomat az Európa-liga döntőjén való részvétel koronázta meg. Egy európai kupadöntőn ott lenni már önmagában is kiváltságos dolog, de számomra még az is hozzátett a helyzetem különleges mivoltához, hogy a cégnél eltöltött első évem végén osztottak be erre a meccsre, márpedig a…..
VARshow 2022 Kupatavasz 2024.04.19 15:35:10
Alig röppentem haza az Emírségekből, már várt is az európai kupatavasz. Konkrétan 1 hetem volt szusszanni a következő utazás előtt. Ekkorra már alaposan belerázódtam a dolgokba, kellő magabiztossággal és teljesen önállóan csináltam végig a meccseket, a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában viszont…..
A Covid - bár már lecsengőben volt - még nem múlt el teljesen. A világ elkezde ismét megnyitni a kapuit, s noha a legtöbb országban még szigorú szabályok voltak érvényben, utazni már lehetett. Kötelező tesztelések, oltásról szóló igazolások, kérdőívek kitöltése - országa válogatja, hogy hová mi…..
Vissza ismét a múltba, oda, ahol a rájátszások véget értek, én pedig izgatottan vártam, hogy milyen csoportmeccsekre fognak beosztani. 2 meccses tapasztalattal a hátam mögött vártam a beosztást és a napon, amikor kiderült, hogy melyik nap kapjuk meg az első két meccsünket, kb. 15 percenként…..
2024. március 18-21. Ezt csak azért írom le, hogy térben és időben megfogható legyen a dolog, másrészt pedig mégis egyfajta naplóként funkcionálnak ezek a posztok számomra. A cégnél eltöltött évek óta először unit manager-ként vettem részt ezen a meccsen, ami azt jelenti, hogy én irányítottam a…..
VARshow Szuperkupa döntő vizit 2024.03.23 22:51:54
Idei harmadik vizitem Varsóba vezetett, ahol a Szuperkupát rendezik majd augusztusban. Ez az a mérkőzés, ahol a Bajnokok Ligája és az Európa liga győztes vív meg egymással. Általában szeretik olyan stadionokba kiszervezni ezeket a finálékat, amelyeket nem klubcsapatok birtokolnak (persze ez sem…..
VARshow Az első igazi bevetések 2024.03.04 16:13:54
Ugorjunk kicsit vissza az időben, egészen 2021 augusztusáig. Ekkor kezdődtek el a Bajnokok Ligája rájátszások, engem pedig ekkor vetettek be először élesben a gólvonaltechnika kezelőjeként. Nem mondhatnám, hogy 100%-os magabiztossággal vártam a beosztást, de mégis úgy éreztem, hogy készen állok a…..
A téli álom után ismét megkezdődött az európai kupaporond, én pedig a Sparta Prága meccsére lettem beosztva. Az őszi csoportmeccseken dolgoztam már itt két hazai meccsükön is, szimpatikus a csapat, viszonylag könnyű eligazodni a stadionban, ráadásul még közel is van. ..
VARshow Hajrá csajok! 2024.02.15 21:16:17
Ezzel a poszttal ugrunk egy nagyot egyenesen a jelenbe, hiszen történnek dolgok bőven a mostban is. Épp a barcelonai reptéren ülök legörbült szájjal, mert 3 órás késéssel indul majd a gépem. 20:30 helyett 23:15-kor indul, ez hiányzott már csak 2 nap intenzív szaladgálás után. Viszont, ha már így…..
VARshow Teszteljük le Ibériát 2024.02.12 20:45:24
Ebben a posztban rengeteg történést fogok megpróbálni feldolgozni, s mivel nem szeretnék regényt írni sem, ezért meglehet, hogy egy-egy helyszínre viszonylag kevés bekezdés jut majd. A beszámoló egy nagyjából 3 hetes időtartamot ölel fel, de annyi minden történt abban a 3 hétben, hogy zsong a fejem,…..
VARshow A kezdetek - EURO 2020 2024.02.08 23:09:18
Szebb helyen azt hiszem nem is kezdődhetne a történet, mint egy Európa-bajnokságon. Valahogy mindig is ezek a tornák álltak hozzám a legközelebb. Kisgyermekként a 2000-es foci Eb által szippantott magába a labdarúgás világa (Angol-Portugál 2:3 megvan?) és valahogy az öreg kontinens viadalait mindig…..
VARshow Bemutatkozás 2024.02.08 11:29:11
Nem mintha olyan tengeri sok szabadidőm lenne. Az utóbbi hónapokban már egy 30 perces Youtube podcast megnézése is gondot okoz - örülök, ha 3 részletben végig tudom pörgetni 2 nap alatt. Ennek ellenére mégis úgy gondoltam, hogy valahogy meg kéne próbálkozni egy blog indításával, mert a munkám…..